Zoeken
 


Twee gevechtsvliegtuigen maken jacht op UFO?

Laatste wijziging: zondag 11 april 2010 om 18:13, 4042 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 11 april 2010

Is dit een UFO die achternagezeten wordt door twee gevechtsvliegtuigen? De video zou zijn gemaakt van bij een tankstation aan de M5 in West Midlands in het Verenigd Koninkrijk.

Het voorwerp lijkt alvast op wat de mens gemeenzaam een UFO is beginnen noemen. De videomaker focust ook op twee gevechtsvliegtuigen in het zog van de UFO. Nick Pope, voormalig medewerker van de Britse Defensie en UFO-expert, zei aan The Sun: "Dit is één van de beste video's ooit die hij zag".

"Het zou om een soort testvlucht kunnen gaan van een geheim project, maar dat doe je normaal niet overdag. Dit kan dus even goed 'the real thing' zijn, een UFO in ons luchtruim en een militair toestel dat opgeroepen werd om het te onderscheppen, nadat de UFO op de radar gespot werd."

Het Britse leger bevestigt dat het inderdaad een gevechtsvliegtuig zou inzetten om elke bedreiging via het luchtruim te bestrijden, maar wil geen commentaar geven op de beelden van deze video, die werd geschoten door een anonieme cameraman. (jv)


Noot redactie:

We halen het stukje maar even aan omdat het in de krant staat. Doch weten we hoe de media werkt, niet alles geloven wat ze schrijven en zeggen. Persoonlijk vindt ik het een flut video. Naar mijn mening nep nep nepperdenep. Hier zit voor mij geen enkele geloofwaardigheid in. Een UFO expert noemt dit één van de beste video's die hij ooit zag. Nou dan zeg ik het is tijd voor een andere baan/hobby mijn jongen. Geef mij een uurtje en je krijgt nog 10 van dergelijke video's van me. Home made :-)

sudden


Bron: hln.be

Voeg toe aan: