Zoeken
 


'Pentagon gaat Digitale TV gebruiken voor gedachtenmanipulatie'

Laatste wijziging: zondag 21 december 2008 om 01:06, 3491 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 21 december 2008

Op 17 februari 2009 vind er in de VS een verplichte omschakeling plaats naar High Definition TV, kortweg HD-TV. Volgens geruchten gaat deze Digitale TV door het Pentagon gebruikt worden voor psychotronische gedachten-beïnvloeding, ook wel bekend als Silent Sound Spread Spectrum (SSSS), in militaire kringen S-quad of 'Squad' genoemd. Het doel: het ongezien en onhoorbaar manipuleren van de hele Amerikaanse bevolking.

Deze vorm van psychologische oorlogsvoering zou voor het eerst gebruikt zijn tijdens de Eerste Golfoorlog in 1991. De psychische en emotionele effecten van 'stil geluid' zouden zo ernstig zijn geweest, dat honderdduizenden Iraqi's zich zonder één schot te lossen overgaven aan de Amerikanen. Talloze Iraakse veteranen, die net 8 jaar lang gevochten hadden tegen Iran, gedroegen zich plotseling als gewillige kleine kinderen, nadat zij blootgesteld zouden zijn aan het 'stille geluid' van dit nieuwe Amerikaanse wapen.

De inmiddels verplichte omschakeling zorgt ervoor dat alle Amerikanen binnenkort via de kabel, de satelliet, HD-TV-toestellen en digitale omvormers net zo kwetsbaar zullen zijn voor deze psychotronische beïnvloeding. Sommigen vragen zich af of dit de reden is dat de Amerikaanse regering $ 40 subsidie geeft op het geschikt maken van iedere TV voor digitale ontvangst.*
 
Behalve digitale TV zouden ook speciale krachtige elektronische zenders ('HAARP') en zendmasten voor mobiele telefonie gebruikt kunnen gaan worden. Op digitale wijze zullen de Amerikanen dan zonder het te merken geconfronteerd worden met 'stille geluidsgolven', die hun brein en hun gedachten zullen beïnvloeden, waardoor in theorie de hele bevolking totaal controleerbaar wordt.
 
Xander
 
* Onduidelijk is of de subsidie geldt voor de aankoop van een nieuwe Digitale TV, of alleen geldt voor de digitale omvormers. Een omvormer heeft voor het verkrijgen van een beter beeld overigens geen enkele zin als de 'oude' TV niet geschikt is voor digitale ontvangst. Het aantal beeldlijnen van een TV kan nu eenmaal niet opgevoerd worden.

noot redactie:

Op 11 Maar 2002 gijzelde een man het Amsterdamse Rembrandttoren. Hij dacht dat Philips hier was gehuisvestigd maar die waren net verhuisd naar een ander gebouw. Het feit wat er toe doet is dat hij dacht dat er geheime codes of boodschappen werden uitgezonden om de mensen onbewust te manipuleren en te beïnvloeden. In 2005 is hier de film off screen van gemaakt.


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: