Zoeken
 


Schaf het wachtgeld af

Laatste wijziging: zaterdag 3 april 2010 om 16:05, 4348 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 3 april 2010

AMSTERDAM -  Schrap de ontwikkelingshulp, gooi het gros van de ambtenaren eruit, schaf de kinderbijslag naar het buitenland af en zet de JSF straaljager eens uit het hoofd. Lezers van De Telegraaf zouden het wel weten als zij het voor het zeggen hadden over de miljardenbezuinigingen.

Dat blijkt uit de vele duizenden reacties die onze redactie ontving op de snoeivoorstellen van topambtenaren, zoals die donderdag werden gepresenteerd. "Stop de prestigeprojecten als de JSF en dergelijke en met subsidies voor al die goedbedoelde stichtingen waar ook mensen met topsalarissen zitten", vindt Peter JM Bukkens. "Schaf het wachtgeld af in de politiek. Ik krijg ook geen extra geld van mijn oude werkgever als ik zeg dat ik voor mijn kinderen wil gaan zorgen", reageert Michel Mulder. Wat S. Berghoef betreft kan de ontwikkelingssamenwerking 'op een heel laag pitje'. "Waarom miljoenen in een bodemloze put stoppen terwijl je in eigen land de ouderen in verzorgingstehuizen laat creperen?"

Bron / Lees verder: Telegraaf.nlVoeg toe aan: