Zoeken
 


3 Monsanto GM-maïssoorten schadelijk voor lever en nieren..!!

Laatste wijziging: maandag 29 maart 2010 om 09:11, 2144 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 29 maart 2010

Het onderstaande artikel verscheen in Januari al op de MailOnline en we vragen ons af of jij dit artikel in je krant of op TV hebt zien verschijnen. Want het is nogal wat zeg! Eerst keurt de EU de 3 maïssoorten goed, die de bio-chemische multi-national ‘Monsanto’ in Europa met veel poeha wil verkopen en nu bereikt dit bericht de publiciteit.

Keer op keer komt nu ook het gerotzooi van Monsanto aan het licht. Want zo kun je het wel noemen!! Vorige week plaatsten we hier al het nieuws over het debacle van dit bedrijf in India, waar deze club in eerste instantie indirect verantwoordelijk is voor de zelfmoord van zo’n 200.000 Indiase boeren, en nu blijkt dat hun zg. pestresistente katoenplanten dat gewoon NIET zijn. Nu blijkt opnieuw wat voor een slagveld dit bedrijf aan kan richten gewoon hier onder jouw en mijn neus.

Straks zit je het voedsel te eten, waar vrolijk deze GM-maïs van Monsanto in verwerkt zit.. Zou het nou eens niet verstandig zijn, als wij in Nederland gewoon onze stem verheffen..? Of praten we weer over de ‘onwetende meerderheid’ die stemt vóór toelating van deze rommel op de Europese markt. Het is tijd om heel alert te zijn én te blijven, zo blijkt keer op keer.

Hier het hele verhaal van de Monsanto-strapatzen. (Kijk gewoon eens naar de andere artikelen over deze gevaarlijke club, hier op WantToKnow.nl HIER)

De angst groeit voor schade door genetische gemanipuleerde zaden.

Na onderzoeksresultaten die aantonen dat deze GM-gewassen lever- en nierschade veroorzaken.

origineel bericht MailOnline 21 Januari 2010 HIER

Bron / Lees verder: Wanttoknow.nl



Voeg toe aan: