Zoeken
 


Omega Healing: De Heler zit in jezelf

Laatste wijziging: maandag 22 maart 2010 om 17:00, 3131 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 22 maart 2010

We komen er steeds meer achter dat wij uiterst krachtige wezens zijn. Keer op keer krijgen we berichten onder ogen die dit niet alleen melden, maar ook op velerlei wijze aantonen. Het meest bekend in dit opzicht is natuurlijk het verhaal achter ‘The Secret’, alleen gaat de gedachte achter deze ‘ontdekking’ naar ons idee wel heel erg uit van een materialistische kijk op ons bestaan, en lijkt het daarmee bij uitstek geschikt voor een land als de VS, waar ‘The Secret’ zijn oorsprong vond.

Maar het is vooral de kracht van meditaties en intenties die de laatste jaren nog eens extra versterkt wordt door de enorme ‘boost’ die we meemaken in ons aards-energetische veld. Als bewoners van planeet Aarde, zijn wij schakels in dit kosmische spel van zich verhogende energetische frequenties. Het is echter niet alleen een natuurkundig fenomeen, dat we in dit opzicht het best IN onszelf kunnen waarnemen… Nee, het is een bewust-energetische verhoging van frequenties. Licht = bewustzijn. En die veranderingen kunnen we waarnemen in ons bewustzijn, in onze bezieling.

Maar het machtsspel van de grote farmaceuten is uitgespeeld, want met het stijgen van de energetische frequenties op Aarde, stijgt ook het menselijk bewustzijn. Waarheid komt als energetische kracht steeds meer aan het Licht…

We worden ons bewust van de Spirit die een Aards leven leidt in een fysieke constitutie. In plaats dat we fysieke lichamen zijn, die ‘toevalligerwijs’ een ’spirituele ervaring’ hier op Aarde hebben.Ons lichaam is een prachtig levend kostuum, dat we dragen om onze Ziel ‘aan te kleden’ in de fysieke contreien van planeet Aarde.

Roy Martina is als geen andere arts in Nederland zó bezig met deze brug tussen Lichaam en Ziel. Hieronder kun je een biografie over hem lezen, maar wij vinden het vooral waardevol hier verslag te kunnen doen van zijn nieuwste methode van behandelen: ‘Omega Healing’. Lees hier zijn verhaal over deze nieuwe ont-wikkeling.

Bron / Lees verder op wanttoknow.nl : De Heler zit in jezelfVoeg toe aan: