Zoeken
 


Wings: De Kosmische Tsunami Gaat Beginnen

Laatste wijziging: zaterdag 20 maart 2010 om 21:44, 3360 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 20 maart 2010

Welkom!

Dit is inderdaad een spannende tijd. Hoe gezegend zijn we wel niet, dat we mogen deelnemen in een zeldzame en belangrijke tijd, waarin een enorme herstructurering van onze aarde, onszelf en de kosmos plaats vindt?

We zouden in de afgelopen tijd in staat kunnen zijn geweest, om uit vele van deze magische en hoger vibrerende staten te tappen, daar het hoger vibreren altijd elk individu toegang verschaft tot een hoger dimensionale ervaring, maar wat er nu anders is, is dat de hele planeet begonnen is met het proces van deze hele nieuwe manier van bestaan....en dit betekent ook, dat de energie waarmee we nu helemaal omringd zijn, permanent de hogere energieën zal ondersteunen zonder enkele moeite...ja, het is inderdaad een spannende tijd. We zijn eindelijk gearriveerd en we zijn het proces aan het volbrengen.

Dit proces, zoals vele processen tijdens de ascentie, vindt beetje bij beetje plaats en stap voor stap. Met elke verandering van de aarde of met elke beweging van de aarde, op zeer diep niveau, beginnen wij ook steeds meer hoger vibrerende energieën te ervaren. Dus terwijl de aarde zichzelf herstructureert, is ze zichzelf aan het uitlijnen, om op één lijn te liggen met en om deze nieuwe en hogere frequenties te kunnen ontvangen. Op hetzelfde moment is alles in de kosmos zichzelf ook aan het uitlijnen. Terwijl de prachtige en speciale energieën van de kosmos, zijn planeten en de hemellichamen zich aanpassen, verspreiden deze energieën en bewegingen zich naar buiten en hierdoor wordt er een golf van nieuwe vibratie gecreëerd en verzekerd.

Als er een beweging of verandering op Aarde plaats vind, dan vind er ook een samenbrenging plaats en dan arriveren de nieuwe energieën. Maar op hetzelfde moment creëren de nieuw gearriveerde energieën ook veranderingen op de aarde. Dus wat komt eerst, de kip of het ei? Zoals bij elke creatie gebeurt altijd alles op hetzelfde moment en komt alles elkaar ergens in het midden tegen, waar het zich vermengd met een creatie en beweging en verandert daardoor weer. "Alles" gebeurt op hetzelfde moment als alles klaar is en bereid en aldus vind er een enorm plan of overeenkomst plaats op een hoger niveau en er staat een heel liefdevolle interventie aan het stuur. Alweer is dit de manier waarop creatie altijd plaats vind, alleen deze keer gebeurt het met enorme lichamen van energie, of beter gezegd, de kosmos....en elk levend ding op elk niveau van het bestaan zal dan geen keuze hebben en alleen maar kunnen meedoen. Dit is waar we op hebben gewacht....wat een tijd om dit te vieren!

Dus de eerste golfjes van de kosmische tsunami gaan worden gevoeld. Dit is een erg interessante en zeldzame tijd, daar dit proces zonder twijfel behoorlijk indrukwekkend is. Veel van deze interessante delen worden veroorzaakt door het feit, dat we met een nieuwe aarde gestart zijn, of Aarde Twee (een dimensionale laag die de eerste bedekt) en het moest letterlijk zonder basis beginnen. Op deze manier creëren we stukje voor stukje en hierdoor is het een langzaam proces. Dit betekent, dat de zonnewende van 20 maart zeker zijn effect zal hebben, maar het effect wordt bepaald door de grootte van de nieuwe aarde die we tot nu toe gecreëerd hebben. Wat betekent dit precies?

Als we naar een uitbreiding van de energie en naar een creatie tijdlijn van de aarde konden kijken, dan zouden we gemakkelijk kunnen zien, dat vanaf maart alles er erg uitbreidend uitziet, lineair en het zou eruitzien alsof alles simpelweg uitreikt naar dat, wat eruit ziet als iets oneindigs zonder ups en downs, of beter gezegd zonder het omhoog of omlaag gaan bij het creëren. In andere woorden, er zijn geen nieuwe platformen of nieuwe creaties aanwezig.

Maar als Juni komt, dan zal alles veranderen en dan zullen we weer een enorme nieuw gevoel van "ankeren" ervaren, vergezeld van enorme manifestaties van nieuwe creaties die zullen blijven bestaan.

Dus de beginnende golfjes van de kosmische tsunami zitten eraan te komen, vergezeld door de energieën van de zonnewende op 20 maart. Deze situaties creëren op dit moment heel veel energie. Maar zij manifesteren zich op verschillende manieren. En hoe beïnvloedt deze beweging ons in onze persoonlijke ervaringen?

Daar we nog niet veel gecreëerd hebben, zullen de zonnewende energieën situaties creëren waarin er veel energie zal bewegen, maar het kan alleen maar een interactie aangaan met dat, wat er momenteel aanwezig is. Dit betekent, dat we het nodig hebben ons aan dingen vast te houden, die er op dit moment al zijn, of dat er dingen zijn, die onze aandacht nodig hebben, voordat we echt zullen verankeren en voordat we echt vooruit kunnen gaan in juni. We zouden bijvoorbeeld kunnen ontdekken, dat we plotseling dingen moeten repareren (maar weet ook, dat als we in nieuwe plaatsen terechtkomen, we niet langer meer uitgelijnd zijn met alles, en dit veroorzaakt regelmatig situaties, waarin alles breekt, of onze aandacht nodig heeft voor reparatie of vervanging). Op die manier zouden we kunnen ontdekken, dat we onze basis aan het verstevigen zijn, of beter gezegd, deze frequenties aan het aanpassen zijn via reparatie, of vervanging, zodat we stevig voorbereid zijn en uitgelijnd zijn, wanneer er meer en meer veranderingen op aarde zullen plaatsvinden.

We zouden het gevoel kunnen hebben, dat we in een kringetje rond blijven lopen, terwijl er veel energie rondvliegt, maar dat er ondanks dat, weinig gecreëerd wordt. We ervaren simpelweg het arriveren van zonnewende energieën, die niet veel tegenkomen om een interactie mee aan te gaan, behalve datgene wat er al is. We kunnen nu nog niet veel vooruitgaan, daar de aarde en de kosmos zichzelf nog steeds aan het aanpassen en hervormen zijn, zodat zij de hoger vibrerende energieën, die in langzame en zekere stukjes aan het arriveren zijn, beter kunnen ontvangen en plaatsen.

Dus hoe zouden we al deze vreemde dingen die je zojuist las kunnen voelen en ervaren? Hoe beïnvloeden al deze veranderingen of bewegingen ons?

Als de aarde en de kosmos zichzelf uitlijnen en aanpassen, dan doen wij dat ook, want wij zijn allemaal één. Lichamelijke klachten en die oude bekende been en voetenpijn zijn nog steeds aanwezig. Deze oncomfortabele ervaringen van onze lagere uitersten zullen voorlopig met tussenpozen nog blijven voortbestaan...simpelweg, omdat de nieuwe realiteit veel te maken heeft met het gronden in de nieuwe aarde en deze op te eisen als ons juiste en ware erfgoed. Wacht maar tot de zonnewende in juni!

Veel mensen hebben nog steeds last van zweten en opvliegers. We verbranden alle lager vibrerende energieën in ons, terwijl we ons aanpassen. Wanneer ik een lager vibrerende gedachte heb, waarin ik mijzelf op mijn kop geef, of waarin ik mijzelf niet eer, of als ik een angstige, of negatieve gedachte heb, die niet in deze realiteit past, dan krijg ik het onmiddellijk enorm heet en begin ik te zweten. Deze opvliegers en zweetaanvallen kunnen in ieder geval gebruikt worden als goede barometers, als training en als uitlijningsgereedschappen!

We zitten tussen twee werelden in, of beter gezegd, als we nog niet veel hebben om in te verankeren, dan worden we kwetsbaar. Dit manifesteert zich bijvoorbeeld, als het hebben van problemen bij het aangeven van grenzen (daar veel dingen nog niet weten waar ze horen), we kunnen onplezierige energieën in onze ruimten hebben en we kunnen ons naakt voelen en we zouden het gevoel kunnen hebben, dat we ergens hangen en zomaar door iets gepakt te kunnen worden. Dit bijzondere scenario kan sommigen van ons het gevoel geven, dat ze thuis willen blijven, of het kan ons zelfs aanmoedigen, om op allerlei manieren niet "daar buiten" te zijn. Als je iemand bent, die in het algemeen nogal gevoelig is voor de onzichtbare wereld, dan zou je ongewenste bezoekers in jouw ruimte kunnen hebben, die je niet leuk vind. Volgens een van mijn lezers, hebben velen van jullie ervaringen met bedekte figuren, die midden in de nacht naar jullie staren! Ik had deze ervaring ook eens een keer, en in het verleden merkte ik een paar interessante bezoekers in mijn huis op, die nieuwsgierig stonden te gluren naar mijn gasten. Deze ervaringen zijn tijdelijk. Ik vertel de onuitgenodigde bezoekers simpelweg dat ze "moeten oprotten" en dan negeer ik ze en ik schenk ze verder geen aandacht meer.

Daar er de laatste tijd zoveel energie beweegt, zouden we ons kunnen voelen, alsof we aan het hyperventileren zijn en alsof we niet stil kunnen zitten. We zouden een gevoel kunnen hebben van nerveuze energie, we zouden de hele tijd het gevoel kunnen hebben, dat we iets moeten doen en niet in staat kunnen zijn, om rustig te gaan zitten. Voeg hier een ongewone of vreemde drang naar vettig voedsel en zoetigheid aan toe en we hebben het recept voor een nerveuze spanning, die een uitlaatklep nodig heeft.

Als we verder verschuiven en een meer vaste plaats krijgen in de hogere sferen realiteit, dan gaan we plezier krijgen en dan zullen er ook prachtige dingen gebeuren. De Nieuwe Realiteit creëren legt veel van deze ervaringen, die vanzelf lijken te gebeuren uit. We creëren nu heel erg snel en het alleen maar hebben van een bepaalde gedachte, kan iets binnen recordtijd onze ruimte binnenbrengen. En terwijl we plaats beginnen te nemen in deze nieuwe en hoger vibrerende dimensie, zullen we duidelijk gaan zien, dat absoluut alles levend verbonden is met elkaar en dat alles elkaar als geheel ondersteunt. Op deze manier kunnen we ons op een hele natuurlijke manier in een staat van dankbaarheid en grote liefde bevinden.

Iets anders wat nu algemeen kan voorkomen, heeft te maken met onze persoonlijke energie. We kunnen ons eenvoudig bewust worden van de manier, waarop wij met onze energie omgaan op momenten, waarin we "uit balans" zijn, of wanneer wij deze energie op onjuiste manieren verbruiken, ook al doen we de dingen gewoonlijk zo, omdat we voelen dat het zo "juist" is. Hoe hoger we dan vibreren, hoe meer we in staat zijn, van bovenaf te "zien" en hoe meer we weten, dat we ons best deden bij wat we deden in de lager dimensionale ervaring, maar dat dit niet de manier is zoals het hoort te zijn in de hogere sferen. Het is tijd geworden om onze gewoonten te veranderen wanneer we erachter komen wat het is, dat we moeten veranderen.

Op andere momenten zouden we kunnen voelen, dat onze energie plotseling naar beneden zakt zonder duidelijke aanwijzing en we zouden een bepaalde gevoel van depressie, nutteloosheid en angst kunnen voelen, maar na een paar uur, of misschien bij het aanvangen van een hele nieuwe dag, zouden we ineens weer hoog kunnen vliegen, verbonden kunnen zijn met de nieuwe energieën en zouden we weer ineens het plezier en het avontuur kunnen ervaren, van het proces van arriveren in de nieuwe realiteit. Hoe meer we vooruit gaan met betrekking tot het verankeren in en het creëren van de nieuwe realiteit, hoe meer we zullen doorgaan met het ervaren van het plezier ervan, terwijl deze energieverliezen steeds minder en minder zullen voorkomen, totdat zij eindelijk stoppen met bestaan.

Al met al zullen we doorgaan, met de op en neer methode om in de hogere vibraties te komen tezamen met de kosmos en zoals altijd, zullen wij er achter komen, dat alles altijd in goddelijke en perfecte orde is.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012

Voeg toe aan: