Zoeken
 


Het priemritme van Oldenkamp

Laatste wijziging: zaterdag 20 maart 2010 om 21:14, 3744 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 20 maart 2010

Zo’n anderhalve week geleden kreeg ik een e-mailtje van Johan Oldenkamp die mij verzocht hem te assisteren bij het vervaardigen van een ongeveer tien minuten durend filmpje. Aangezien ik Johan een zeer warm hart toedraag en wij ons vaak met dezelfde zaken bezighouden (al is Johans manier van verwoorden meestal wat anders dan de mijne) stemde ik direct in en zo geschiedde het dat de heer Oldenkamp donderdagavond in huize Anarchiel arriveerde. Na een gezellig avondje keuvelen was het vrijdag dan zover: de opnames.


Nu overtrek ik met “de opnames” het geheel wat aangezien het filmpje dat u zodadelijk onder ogen krijgt slechts acht en een halve minuut lang is maar neemt u maar van mij aan dat filmen en het bijbehorende editen (en vergeet de verwerkingstijd op Youtube niet) altijd veel meer tijd kosten dan je in eerste instantie gedacht had. Dat was ook meteen de reden dat u gisteren verdomd weinig van mij hoorde. Toch jammer dat wij mensen qua multitasken ongeveer net zo veel kunnen als een iPhone. Maar dat terzijde.


Als u deze site al wat langer bezoekt, weet u dat wij hier reeds eerder een serie filmpjes van Johan hebben uitgebracht. Dat viel niet bij elke bezoeker even lekker aangezien de behandelde materie en Johans manieren van interpreteren nou niet door iedereen gewaardeerd worden. Het werd voor velen ietsjes te zweverig, en dat is natuurlijk ieders goed recht. Dit nieuwe filmpje behandelt echter het priemritme zoals dat door Johan ontdekt is en is daarom allesbehalve zweverig. De behandelde materie wordt tevens in een gratis boekje van Johan besproken, dat u hier kunt vinden (PDF-bestand).



Bron: anarchiel

Voeg toe aan: