Zoeken
 


pyramid-like UFO caught above Shanghai

Laatste wijziging: vrijdag 19 maart 2010 om 18:39, 3998 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 19 maart 2010


Persoonlijk geloof ik niks van de huidige beelden die je steeds tegenkomt op het internet van Pyramide Ufo's. Lijkt meer een hype te zijn om met grafische software pyramide Ufo's te maken dan geloofwaardige beelden.

Wil niet zeggen dat ik niet geloof in pyramide Ufo's maar denk gewoon persoonlijk dat als er 1 verschijnd met een t boven een stad dat je wel meer beelden zult vinden en zien die door mensen zijn opgenomen dan 1 filmpje op youtube dacht je niet? Je hoeft niemand te geloven, mij ook niet trek je eigen conclusies maar.

Tevens ben ik van mening dat mochten er pyramide Ufo's uit de hemel neerstrijken op aarde dat men zeker heel voorzichtig en waakzaam moet zijn. Heb zelf niet het idee dat het allemaal zuivere koek en ei is. Maar wederom trek je eigen conclusies, denk voor jezelf en volg je gevoel. Zeker in deze tijd kun je mensen niet vaak genoeg waarschuwen om niet zomaar achter mensen aan te lopen. Zeker niet als ze zichzelf bestempelen met een naam, welke deze ook moge zijn.

Sudden

 Bron: youtube

Voeg toe aan: