Zoeken
 


Wasnoten

Laatste wijziging: maandag 8 maart 2010 om 16:24, 2091 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 maart 2010

Wasnoten zijn het 100% plantaardig wasmiddel voor zachte en milieuvriendelijke reiniging van het wasgoed. De wasnoten hebben een neutrale geur en zijn zacht voor de kleurpigmenten. U hebt veel langer plezier van uw bontwas. Zeer zacht voor mensen met allergieën en huidproblemen.

Wasnoten (ook wel zeepnoten genoemd) bestaan al heel lang, en wel in India en Nepal. Sinds mensenheugenis wassen de inwoners er hun wasgoed met wasnoten (Sapindus Mukorosse). Het geheim van de wasnoot: In hun schaal zit de stof "saponine", die als zeep werkt als het met water in kontakt komt. In de westerse wereld worden zeepnoten al langer voor de fabrikage van zeep gebruikt - meestal met toevoeging van vele chemische stoffen, die voor de eigenlijke funktie, namelijk het wassen, niet dringend noodzakelijk zijn en schadelijk kunnen zijn voor zowel de gebruiker als het milieu.

Steeds meer mensen lijken last te krijgen van chemische overgevoeligheid. Vele allergieën kunnen zelfs optreden na langdurig gebruik van chemische stoffen. De risiko's voor uw gezondheid kunnen worden geminimaliseerd indien u zoveel mogelijk producten op natuurlijke basis gebruikt in plaats van chemische producten. Onze wasnoten zijn een goed voorbeeld hoe u op een natuurlijke manier te werk kunt gaan, zonder verslechtering van het resultaat - en bovendien geldbesparend.

Het 100% ecologische alternatief voor de gangbare wasmiddelen: DE WASNOOT!

Reeds honderden jaren gebruikte men al wasnoten, en nu herontdekt voor deze tijd.

De grote voordelen van het wassen met wasnoten

- 100 % natuurlijk wasmiddel zonder toevoegingen
- Krachtige wasmiddel voor een schone was
- 100 % goedkoper als vele andere wasmiddelen.
- Huid vriendelijk
- Vrij van chemicaliën
- Kleuren van de was blijven langer kleur echt!
- Milieu vriendelijk wassen zonder belasting
- voor het milieu en uw gezondheid.
- Wasmachine blijft schoon en gaat langer mee.
- Zachte was zonder wasverzachter.

Bij een gewoon gezin 1 kg voldoende voor een heel jaar wassen!

Rest noten zijn heel geschikt voor de tuin, voor het weren van ongedierte!

Voor meer info zie: http://www.wasnoot.nl/Voeg toe aan: