Zoeken
 


Klimaatalarmisten, kom tot rust!

Laatste wijziging: maandag 8 maart 2010 om 16:29, 2291 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 8 maart 2010

Er is niets tegen een gedegen energiebeleid, maar dat moet wel berusten op feiten. Dat is niet het geval. Klimaatalarmisten moeten zich rustig houden en laten we geen miljarden belastinggeld verspillen.

In een week kan er veel veranderen. Vorige week, op deze site, nog een plagerige column van mijn hand richting minister Cramer en amper een week later wordt zij in een demissionair Kabinet opgevolgd door Tineke Huizinga. Laatstgenoemde heeft vooral naam gemaakt met haar debaclebeleid rondom de invoering van de OV-chipkaart en daarom moet zij zeker niet met haar vingertjes aan het o zo lastige klimaatdossier komen.

Klimaatgoeroe
Voordat dit rompkabinet zonder klimaatgoeroe Cramer verder ging, liepen zowel CDA en CU mee in de ‘Beat Heat’ polonaise van de klimaatalarmisten die wilden doen geloven dat het vijf voor twaalf was voor Moeder Aarde. CU minister Rouvoet liet twee weken geleden in een interview met NU.nl nog optekenen dat de fouten in het klimaatrapport van het VN klimaatpanel IPCC ‘helaas voer voor klimaatsceptici zijn’.

Dat is helemaal een mooie veronderstelling. Aan de reeks van schandalen rondom het IPCC lijkt geen einde te komen, maar het zouden de klimaatsceptici zijn die als hongerige aasgieren zitten te wachten op de nadere ondergang van het eenzijdige klimaatpanel, dat jaren heeft gesteld dat het klimaatdebat voorbij zou zijn en dat wij mensen met hoge belastingen schuld moesten afkopen om de door ons veroorzaakte opwarming van de aarde te bestrijden.

Bron / Lees verder: Volkskrant.nlVoeg toe aan: