Zoeken
 


Planet Alert voor Maart 2010

Laatste wijziging: zondag 7 maart 2010 om 14:03, 3321 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 7 maart 2010

Het is alweer Maart. Waar is de winter gebleven? Op 20 Maart zullen we de lente equinox gaan ervaren en de Zon zal in het vuurteken Ram gaan. Op 10 Maart zal de planeet Mars weer direct gaan na drie maanden in retrograde. Met Mars die weer direct gat, zullen we meer actie gaan zien omdat gebeurtenissen sneller en sneller gaan plaatsvinden. Ben jij op zoek geweest naar een baan in niet in staat geweest om er een te vinden? Misschien zal deze energie weer nieuwe mogelijkheden voor jou openen.

De Zon was conjunct Jupiter in Vissen (water teken) ten tijde van de volle maan op 28 Februari. Dit aspect brengt aardbevingen en water gebeurtenissen. Vissen gaat over oceanen en schepen. (Dit vond plaats in Chili op 27 Februari met een aardbeving van 8.8 op de schaal van Richter) Maart zal meer stormen brengen in verschillende plaatsen op de wereld. Dit aspect gaat ook over zaken transacties dus we zullen waarschijnlijk meer nieuws krijgen over de financiële situatie op de wereld. De betekenis van deze graad van de conjunctie is dat een mens in staat is krachten te ontwikkelen door zijn grenzen te overstijgen. Dit stelt hem in staat om in de mentaal-spirituele gebieden te opereren. Net zoals Carl Calleman zegt in een van zijn artikelen "Wij zullen in de komende nacht (November 2009 - November 2010) de meest belangrijke transformatie van bewustzijn in de geschiedenis van de mensheid ervaren."

Op 16 Maart zal de Zon conjunct Mercurius en Uranus staan. Verwacht het onverwachtte in die tijd. Deze conjunctie zal waarschijnlijk de wind en elektrische stormen activeren op verschillende plaatsen, vooral in de zuid Pacific en misschien zelfs op Hawaii. Als een storm naar Hawaii gaat dan komt hij meestal een paar dagen later aan de Westkust. Deze conjunctie kan ook zonnestormen activeren zoals zonne-uitbarstingen oftewel flares of CMEs. Kijk uit naar elektrische gebeurtenissen, regenstormen, sneeuwstormen, en wellicht aardbevingen omdat we in het jaar van de aardbevingen zijn.

De lente equinox horoscoop is heel krachtig. De ascendant is in oppositie met het Galactische Centrum en maakt een 90 graden hoek met Uranus. Dit zal veel energie uit de hemel geven - misschien zelfs een grote zonne flare. Met de zon in exacte oppositie met Saturnus en vierkant op Pluto zal er veel energie van transformatie in de lucht zijn. Ik vind ook dat het er duister uitziet nu maar dat is maar een illusie. En natuurlijk kan een illusie heel echt lijken, en de oorlogstrommels klinken alweer, als Israël Iran bedreigt. We zullen wel zien wat er gebeurt, en wat doen al die oorlogsschepen die in de Golf van Aden verzameld zijn?

De lente equinox is op één graad Ram wat refereert nar een vrouw die net uit de zee opgestaan is. Dit is net als de geboorte van een nieuwe baby uit de baarmoeder (water) van de moeder. Dit is heel interessant als je leest wat er staat en 2 Esdra hoofdstuk 13, een boek wat uit de bijbel gehaald is. Hier is wat er staat, "Na zeven dagen droomde ik een droom in mijn slaap, en ik zag een wind opstaan uit de zee en al zijn golven opjagen, en ik keek, en zag dat deze wind de vorm van een man/vrouw aannam die uit de zee opstond. En ik keek opnieuw, en zag dat de man vloog met de wolken van de hemel, en waar hij zijn gezicht heen draaide om te kijken, alles onder zijn blik verschrompelde, en als zijn stem sprak, iedereen die zijn stem hoorde smolt als was in het vuur." Is dit een man/vrouw in een UFO die uit de zee komt, of is dit een soort van magnetische energie, of allebei?

"Nadat ik keek zag ik een gigantische menigte mensen die uit alle hoeken van de wereld samenkwam om oorlog te voren tegen de man die uit de zee kwam." (Klinkt dat niet als wat er gebeurt in de Golf van Aden waar oorlogsschepen vanuit alle hoeken van de wereld verzameld zijn om de Sterrenpoort te bewaken die zojuist in dat gebied geopend is?) Het gaat door het zeggen: "Nadat ik gekeken had, zag ik iedereen die samengekomen was oorlog te maken met hem, bang worden, maar toch gingen ze vechten. En kijk, toen hij de toegestroomde massa zag, tilde zij niet zijn hand op en hield hij ook geen speer of ander oorlogswapen vast; maar ik zag alleen hoe hij uit zijn mond een stroom van vuur stuurde, en vanuit zijn lippen een vlammende adem, en vanuit zijn tong een storm van vonken schoot. Toen verwoestte hij de menigte die tegen hem oorlog kwam voeren." Betekent dit dat als het een UFO is die uit de zee komt en iemand erop probeert te schieten, hij vernietigd zal worden?

Het boek gaat door met zeggen, "Als jullie een man zien komen vanuit het hart van de zee, dan is dit hij die het Hoogste bewaard heeft al die eeuwen, die zelf zijn schepping aflevert; en hij zal degenen leiden die overblijven. En voor diegenen die wind en vuur en storm uit zijn mond zien komen, terwijl hij geen speer of ander wapen vasthoudt, en toch de toegestroomde massa vernietigt die hem kwam aanvallen, dit is de uitleg. En de dagen komen als het Hoogste zal komen voor diegenen die op Aarde leven. En verduistering van de geest zal over hen komen die op de Aarde dwalen. En zij zullen oorlog tegen elkaar gaan voeren, stad tegen stad, plaats tegen plaats, mens tegen mens en koninkrijk tegen koninkrijk. En als deze dingen gebeuren en jullie de tekenen zien die ik jullie al eerder liet zien, dan zal mijn Zoon geopenbaard worden, die jullie als een man uit de zee zagen komen."

"En als alle naties zijn stem horen, zal elk mens zijn eigen land verlaten en de oorlog die zij tegen elkaar voerden, en een onnoemelijke massa zal zich verzamelen om hem proberen te verwoesten. Maar hij zal op de top van de berg Zion staan. En Zion zal komen en zich manifesteren voor alle mensen en hij zal de massa vernietigen die tegen hem oorlog kwam voeren en hij zal de rechtvaardigen beschermen en hen wonderen laten zien. Net als niemand kan onderzoeken of weten wat er in de diepten van de zee is of leeft, zo zal niemand op Aarde mijn zoon zien of degenen die bij hem zijn tot het einde der tijden." Zo zal het Zijn!

Toen ik jaren geleden voor het eerst Esdra las, vroeg ik me af wat het nu zou betekenen als een man uit de zee zou opstaan. Nu is het me veel duidelijker met alle kennis van UFOs en het openen van de Sterrepoort in de Golf van Aden met alle oorlogsschepen verzameld in dat gebied.

Het 17e en 18e hoofdstuk van Openbaringen praat over de val van Babylon (Bagdad) die zeven jaar duurt voordat het klaar is. De oorlog startte op 20 Maart 2003 en nu zijn we bij 20 Maart 2010. We hebben ook het 19e hoofdstuk van Openbaringen gemanifesteerd omdat het volgens mijn interpretatie praat over UFOs, net als het Witte Paard (schip) dat in de hemel verschijnt. Het einde van het 19e hoofdstuk praat over hoe het beest en de koningen van de aarde samenkomen om oorlog te voeren tegen hem die op het paard (schip) zit en tegen zijn leger. Het 20e hoofdstuk is de val van het beest. Dan praten het 21e en 22e hoofdstuk over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde.

Ik zeg niet dat er een Sterrenpoort gebeurtenis plaatsvindt op 20 Maart omdat ik dat ook niet weet, maar ik denk dat het een goed idee is om dat gedeelte van de wereld in de gaten te houden. Ik voel dat dit jaar een grote overgang zal zijn met veel dingen rond de transformatie van het financiële systeem van de aarde. Ik had twee keer achter elkaar een droom die zegt dat we ons mentaal moeten voorbereiden op Kerstmis (solstice) dit jaar. Ik denk dat er iets gaat gebeuren tegen die tijd wat verbazend zal zijn. Er zal een totale maansverduistering zijn op 21 December 2010 met de Zon en Mercurius in lijn met het Galactische Centrum en een vierkant aspect maken met Uranus en Jupiter conjunct in Vissen. Deze eclips zal zichtbaar zijn in Noord Europa net voordat de zon opkomt. Het zal in Noord en Zuid Amerika op middernacht zichtbaar zijn op 21 December en dan over de Grote oceaan. Het eind van de eclips is zichtbaar net als de zon ondergaat in Japan en Noordoost Azië. Wat een gezicht zal dat zijn. Dat zou een goede tijd zijn om feest te vieren.

Al onze illusies zijn pal voor onze neus uitgekomen de afgelopen jaren. Zij moesten wel naar boven komen zodat we ze konden zien om ze te veranderen. Er is teveel negativiteit in de wereld geweest en er moet een balans komen tussen positieve en negatieve energie. Deze balans zal beginnen te manifesteren zodra Saturnus door Weegschaal gaat, de schalen van rechtvaardigheid, voor de komende paar jaar. Dit is wanneer we ons leven in balans kunnen brengen. Het is aan ons om te creëren wat we willen gaan ervaren. Je kunt of in angst leven, in kritiek, of in controle proberen te blijven in een lagere dimensie aarde, of leven in liefde, geluk en schoonheid op een vredige wereld. Wat kies jij? Het is aan jou om te kiezen! En vergeet niet om voorzichtig te lopen op deze prachtige planeet. Zo zal het zijn!Bron: goto2012.nl

Voeg toe aan: