Zoeken
 


18-03-2010 Johan Oldenkamp in Zoetermeer

Laatste wijziging: vrijdag 19 maart 2010 om 08:59, 3499 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 19 maart 2010


Wij beschikken allemaal over ongekende vermogens. Helaas hebben we ons massaal in de luren laten leggen. We hebben ons laten hypnotiseren en denken (soms) nietig, machteloos of overbodig te zijn. Niets is minder waar. We spelen allemaal cruciale rollen in het Grote Spel. Dit spel gaat uitsluitend en alleen over bewustzijn.
 

Het totale verhaal over het leven op Aarde (en daarbuiten) gaat dus ook en alleen maar over bewustzijn. Dit verhaal laat zien dat het bewustzijn van het leven op Aarde telkens een sprong omhoog maakt volgens een vast patroon. Iedere volgende sprong gaat echter wel twintig keer sneller.  

 

We hebben als mensheid ruim 200 jaren nodig gehad om ons huidige niveau van bewustzijn te bereiken. Dit gebeurde in de periode van 1755 tot 1999. Daarin nam macht een centrale plaats in, zowel uiterlijk (via concentratie en verstrengeling van macht door fusies en allianties) als innerlijk (waardoor het ego steeds verder werd opgeblazen). 

We zitten nu - van 1999 tot 2011 - in een bewustzijnssprong waarbij we macht gaan inruilen voor innerlijk weten. In deze periode van ruim tien jaren krijgen intuïtie, gevoel en ethiek steeds meer ruimte. Voor sommigen voelt de huidige periode als een crisis (aangezien alles wat met macht te maken heeft aan het instorten is); anderen ervaren deze tijd als bevrijdend waarbij er eindelijk openheid en zuiverheid gaat komen. 

 

Op donderdagavond 18 maart 2010 laat psycholoog Dr. Johan Oldenkamp in het kort de totale ontwikkeling van het bewustzijn zien, zowel de zes stappen voor 1755 als de laatste stap in 2011. In zijn lezing legt hij de nadruk op hoe we gezamenlijk de huidige bewustzijnssprong kunnen maken. Daartoe laat hij zien wat het ego is en hoe het ego precies werkt. Ken uzelve. De huidige transformatie van onze samenleving vindt namelijk in eerste instantie binnenin iedereen plaats. Meer informatie over het werk van Johan vindt u op de website www.Pateo.nl 

 

Johan zal de avond beginnen door te laten zien dat onze wetenschappers al honderden jaren door de verkeerde bril kijken. Wie door een andere bril kijkt, die ziet dat wetenschap helemaal niet moeilijk is. Met deze bril op lossen we allemaal zelf, in een handomdraai, ‘moeilijke’ problemen op als: kanker, veroudering, energiecrisis, oorlog, armoede en ga zo maar door. Het wordt allemaal kinderspel, mits we snappen hoe het echt werkt. Johan is ervan overtuigd dat hij u met zijn verhaal de ultieme methode voor empowerment aanreikt. Gratis en helemaal voor niets! 

Wij zijn allemaal soeverein en vrij. We waren het alleen even vergeten. 

 

 

Meer informatie over deze lezing vind je hier.Voeg toe aan: