Zoeken
 


Vooraanstaande Global-Warming wetenschappers erkennen fouten en manipulatie

Laatste wijziging: zondag 21 februari 2010 om 16:24, 2060 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 21 februari 2010

Gezaghebbend ex-lid IPCC-klimaatpanel: gegevens opwarming volstrekt onbetrouwbaar

Zoals Washington de afgelopen weken leek weg te zinken in sneeuw, zinkt de Global Warming hysterie steeds dieper in het moeras van leugens en onbetrouwbaarheid.

Sinds Russische hackers een groot aantal emails wisten te stelen van de toonaangevende Britse Climate Research Unit, keren steeds meer gezaghebbende 'Global Warming' wetenschappers zich openlijk af van hun voormalige overtuiging, en geven zij schoorvoetend toe dat de opwarmingstheorie van de Aarde niet meer was dan dat: een theorie, inmiddels achterhaald door de échte feiten.

Zo erkende professor Phil Jones, directeur van de CRU en jarenlang beschouwd als de aartsbisschop van Global-Warming kerk, na zijn gedwongen ontslag tegenover de BBC dat er de laatste 15 jaar statistisch gezien inderdaad geen noemenswaardige opwarming is geweest.

Ondertussen investeert de Nederlandse overheid echter nog steeds vele miljarden in volstrekt onzinnige Co2-reductiemaatregelen, die gebaseerd zijn op inmiddels volledig onderuit gehaalde statistieken.

De voormalige Amerikaanse president Abraham Lincoln zei ooit dat niet alleen sommige, maar af en toe zelfs álle mensen tijdelijk te misleiden zijn, maar dat dit niet altijd zou kunnen blijven doorgaan. Dat laatste lijken Al Gore en zijn vriendjes echter te zijn vergeten. Hoewel nog niet bij álle mensen de ogen zijn geopend voor het Global Warming bedrog -zo proberen overheidsofficials, zoals onze vice-premier Rouvout, en natuurlijk de linkse oppositiepartijen er nog krampachtig aan vast te houden- begint de meerderheid inmiddels wel in te zien dat we jarenlang vreselijk zijn belazerd door de VN, hun wetenschappers en door de milieubeweging, en dat de gemeenschap vele miljarden belastinggeld heeft moeten opbrengen voor een regelrechte leugentheorie.

'Global Warming' of 'klimaatverandering', zoals Al Gores propagandateam het is gaan noemen, wordt steeds meer het onderwerp van grappen en bespottingen. De Amerikaanse Republikeinse senator van Oklahoma, James Inhofe, bouwde afgelopen week op het gazon van het Capitol een iglo van het 'opwarmende' spul waar Washington volledig mee bedekt was, en noemde het 'Al Gores nieuwe huis'. In het eveneens met een dikke laag sneeuw bedekte Virginia maakten de Republikeinen een tv-commercial met de titel '30 centimeter dik Global Warming', waarbij twee Democraten die vóór de beruchte en zeer omstreden nieuwe milieuwetgeving van Obama zijn, werden uitgenodigd om te helpen met sneeuw wegscheppen.
Tijdens de afgelopen week lag er op één dag in alle 50 staten van Amerika sneeuw, een unicum. Zelfs Hawaii meldde dat er sneeuw op de bergtoppen was gevallen, en in het noordwesten van Florida kregen diverse stadjes te maken met lichte maar onmiskenbare sneeuwval.

Natuurlijk is een winter met ongekend veel sneeuw geen bewijs dat de Global Warming hysterie pure fraude en zwendelarij is (alhoewel een hete zomer de laatste jaren door de media altijd wél onmiddellijk werd aangehaald als 'bewijs' van Global Warming). Toch is de instorting van de 'wetenschap' achter de opwarming van de Aarde dermate indrukwekkend, dat zelfs de grootste volgelingen skeptisch beginnen te worden.

Voornaamste Global Warming-wetenschapper: Er is geen opwarming

Bij het bepalen van het wereldwijde klimaatbeleid heeft de VN zich hoofdzakelijk gebaseerd op de gegevens van de Britse Climate Research Unit van de Universiteit van East Anglia. Toen Russische hackers vorig jaar inbraken in het computersysteem van de CRU en emails achterhaalden, waaruit bleek dat de klimaatgegevens jarenlang verdraaid zijn om de opwarmingstheorie van de Aarde te ondersteunen, begon de Global Warming bom eindelijk te barsten.

Aanvankelijk werd de inhoud van de emails ontkend, maar toen bleek dat deze wel degelijk authentiek waren, was er geen redden meer aan. Professor Phil Jones, de directeur van de CRU, nam ontslag, en erkende tegenover de camera's van de BBC dat er -geheel in strijd met wat ons al die tijd is wijsgemaakt- de laatste 15 jaar inderdaad geen sprake is geweest van noemenswaardige opwarming, en dat het tijdens de Middeleeuwen warmer is geweest dan nu. De theorie van 'door mensen veroorzaakte' opwarming rammelt ook om deze reden aan alle kanten.

Als verklaring voor deze 'fouten' gaf hij de smoes, dat zijn eenheid continu werd bedolven onder een hele lading papier en rapporten, en dat ze hierdoor de relevante rapporten met de échte cijfers 'waren kwijtgeraakt'. Ook zou het volgens hem kunnen dat er ergens nog gegevens lagen die Global Warming wél ondersteunen, maar dat 'wist hij niet zeker'. Volgens een klimaatanalist van de BBC zou professor Jones hebben verteld dat hij zichzelf nog altijd als 'integer' beschouwt, en dat het feit dat zijn eenheid feitelijk een puinhoop was geworden en er daarom verkeerde conclusies werden getrokken, niet zijn schuld was.

Weerstations bij vuilverbrandingsoven en op vliegveld

Jones' zwakke excuus zou misschien nog gewerkt hebben als de Global Warming leugen al na enkele jaren ontmaskerd zou zijn, maar niet nu, niet nadat met name de Westerse landen al honderden miljarden hebben uitgegeven aan een niet-bestaand door mensen veroorzaakt klimaatprobleem.

John Christy, professor atmosferische wetenschappen aan de Universiteit van Alabama en eens één van de leidinggevende leden van het Global Warming propagerende IPCC-klimaatpanel van de VN, erkent inmiddels dat de tot nu toe gebruikte temperatuursgegevens onbetrouwbaar zijn, omdat deze afkomstig zijn van slechts een zeer beperkt aantal weerstations in vaak dichtbevolkte (en dus warmere) gebieden. Verschillende gebruikte stations bevinden zich bij airconditionings en één bij een afvalverwerkingsfabriek. Een ander staat zelfs pal naast een vuilverbrandingsoven! En wat te denken van het weerstation in Rome, dat gebouwd is OP de internationale luchthaven, dus midden in de hete uitlaatgassen van taxiënde vliegtuigen.

Terry Mills, een professor toegepaste statistieken aan de Britse Loughborough Universiteit, verklaarde tegenover de Daily Mail dat de Aarde de afgelopen 1000 jaar al minstens twee keer eerder door een opwarmingsperiode is gegaan. Toen was er vanzelfsprekend nog geen sprake van eventuele menselijke oorzaken. Maar ondanks het feit dat de Global Warming hysterie net zo betrouwbaar is als het weerbericht voor volgende week, leggen de Westerse overheden, waaronder die van de VS en ook Nederland, hun burgers enorme milieubelastingen op. Zo wil men in ons eigen land bijvoorbeeld een miljarden verspillende Co2 opslagplaats bij Barendrecht bouwen.

Hopelijk zorgt de val van het huidige kabinet ervoor, dat de komende nieuwe regering (ook) in dit opzicht wél enige realiteitszin zal tonen (en eindelijk eens de misleidende, anti-maatschappelijke paniekzaaiers van de milieubeweging op een zijspoor zal zetten).

Al geruime tijd is bekend dat de activiteit van de zon voor 98% verantwoordelijk is voor de volstrekt normale temperatuurfluctuaties -en daarmee de klimaatverandering- op onze planeet. De mens kan er echter klaarblijkelijk maar niet aan wennen dat niet álles om hem draait, en dat het weer en het klimaat, ongeacht het menselijk handelen, gewoon hun eigen gang gaan.


Xander

Bron (grotendeels):

The Washington TimesBron: xandernieuws

Voeg toe aan: