Zoeken
 


Wat zit er nu eigenlijk in mijn lichaam na de vaccinatie

Laatste wijziging: donderdag 18 februari 2010 om 15:42, 5627 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 18 februari 2010

In de griepprik zitten de volgende gifstoffen:
Ethyleen glycol = antivries; Phenol = een desinfecteringsmiddel;
Formaldehyde = kankerverwekkende stof;
Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten;
Thimerosal (kwik) = desinfecteringsmiddel tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging;
Neomycin & Streptomycin = antibiotisch en geeft allergische reacties.

DPT Difterie en Tetanus Toxoide en Pertussis Vaccine SmithKline Beecham Pharmeceuticals 800-366-8900 x5231
Wat zit er in? Aluminium fosfate, formaldehyde, ammonium sulfaat, rode bloedcellen van schapen, glycerol, sodium chloride, thimerosal;
Medium: porcine (PIG) pancreatic hydrolsate van kaasstof.

Hepatitis B
SmithKline Beecham Pharmaceuticals 800-633-8900 x5231
Inhoud: aluminum hydroxide, thimerosal.
Medium: gist (mogelijk 5% overblijfsel).

MMR (mazelen, bof, rode hond)
Levende virussen vaccin Merck & Co., Inc. 800-934-5556
Inhoud: sorbitol, neomycin, gehydroliseerde gelatine.
Mediums: M&M kippen-embryo.
Rode Hond (Rubella) Human diploid cells (van menselijk foetus weefsel). Diploïde betekent: het aanwezig zijn in de lichaamscellen van het normale aantal menselijke chromosomen, in dit geval van foetussen.

Vaccines gekweekt in geaborteerde foetus celculturen:
Waterpokken, VARIVAX: Merck, Hepatitis A, VAQTA: Merck
Polio (oral), Poliovac, Canada: ConnaughtPolio, IMOVAX: Connaught
Rabiës, Imovax: Pasteur Merieux
Rode Hond, MERUVAX: Merck.
Als we naar de ingrediënten kijken zien we een aantal ronduit bizarre zaken staan.

Thimerosal (kwik).
Allereerst Thimerosal, een product dat hoofdzakelijk uit kwik bestaat, kwik is zo'n beetje de meest giftige stof voor de mens.

Er zijn alternatieven voor Thimerosal, maar vaccinaties zonder Thimerosal zijn nog steeds zeer beperkt beschikbaar.

Formaldehyde.
Formaldehyde is bekend als middel om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoeken naar de werking van Formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is.

Ethyleen glycol.
Een chemische stof die we gebruiken als koelvloeistof in de radiator van uw auto of motorfiets. Bekend is dat 30 milliliter al dodelijk is, het is dus een zeer giftige stof. Tja, wat moet ik hier nog aan toevoegen?

Aluminium.
Afhankelijk van de hoeveelheid die we binnenkrijgen, kan aluminium kanker aan long, borst en blaas veroorzaken en is er een relatie met Alzheimer.

Human diploid cells, gemaakt van menselijke foetus (lees: 'menskind') weefsel.
Veel mensen hebben een mening over wel of geen wetgeving rondom abortus, maar vrijwel niemand is zich bewust wat er gebeurt met al die dode foetussen. Nou, ik kan u melden dat er levendig in gehandeld wordt, de meeste dode foetussen belanden dus in vaccinaties, de rest als collageen in gezichtcrèmes (kijkt u maar eens op de verpakking en weet dat u cellen van een dode foetus op uw gezicht smeert). Het is niet alleen een walgelijk gegeven, maar er is ook nog eens sprake van kannibalisme, ronduit gruwelijk. Wederom: wat doet een gedood menskind in een vaccin?

Golfoorlog experimentele vaccinaties.
Ik zou nog even terugkomen op de vaccinaties die de Amerikaanse militairen hebben gekregen voordat de golfoorlog uitbrak in 1991. Het betrof experimentele vaccinaties tegen chemische en bacteriologische wapens. De gevolgen bleken ingrijpend, velen werden direct ziek, anderen pas maanden later. Van de 650.000 ingezette militairen die deze vaccinatie ondergingen, raakten er 250.000 totaal arbeidsongeschikt. Nog eens 200.000 militairen raakten deels arbeidsongeschikt, wat het totaal brengt op zo'n 450.000 militairen, oftewel tweederde van alle gevaccineerde mannen en vrouwen.
Een duidelijk en vreselijk voorbeeld hoe gevaarlijk vaccinaties kunnen zijn.

Ons immuunsysteem behoort ons te beschermen.
Ons immuunsysteem is er niet voor niets, het is er om ons te beschermen tegen allerlei ziekten, bekend en onbekend. Komen we in contact met een bacterie of virus, dan moet deze zich eerst een weg banen langs diverse verdedigingsmechanismen. Onze huid is zo'n eerste barrière, inhaleren we ziekten, dan dienen onze longen als barrière. Ziekten die we via ons drinken of eten binnenkrijgen zullen ook hier via maag of darmstelsel een weg moeten banen naar onze bloedbaan. Een vaccinatie omzeilt al deze natuurlijke beschermingslagen, het levende virus (plus al dat andere gif) komt vrijwel direct in onze bloedbaan terecht.

 

Veel deskundigen op het gebied van vaccinaties vergelijken het nemen van een vaccinatie met het spelen van Russische Roulette.

Vgl. bron: http://levendewoorden.punt.nlBron: vkblog.nl

Voeg toe aan: