Zoeken
 


De Illusie van democratie in de Westerse Wereld

Laatste wijziging: donderdag 4 februari 2010 om 20:47, 3530 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 4 februari 2010

De meeste terroristische bomaanslagen van de afgelopen zestig jaar zijn z.g. false flag-operaties die daadwerkelijk werden gepleegd door de Israëlische Mossad, de CIA en de Britse inlichtingendiensten. Reeds zes decennia zijn de geallieerde westerse inlichtingendiensten de lopende campagne aan het uitvoeren om moslims te framen voor bomaanslagen die daadwerkelijk werden gepleegd door de westerse inlichtingendiensten zelf. De aanslagen op het World Trade Center en het Pentagon op 9.11.2001 was een gezamenlijke CIA / Pentagon / Mossad false-flag operatie die bedoeld was om als excuus voor de latere door de VS geleide coalitie te bieden voor de invasies en bezettingen van Afghanistan en Irak.

De westerse landen zijn niet uniek in het gebruik van false-flag bomaanslagen in de publieke steun voor de regering een beleid van agressie te inspireren. De Russische regering beschuldigde Tsjetsjeense terroristen voor het plegen van de gruwelijke aanslagen in het Moskouse appartementen complex in de zomer van 1999, maar agenten van de Russische FSB werden gezien bij het aanbrengen van militaire explosieven in de kelder van het flatgebouw in Rjazan, nabij Moskou.

De huidige agressie in de richting van Iran is de voortzetting van de moderne kruistocht van de VS, Israël, het Verenigd Koninkrijk en hun bondgenoten om de controle over de Midden-Oostelijke olievelden verkrijgen.

De VS wordt geleid door een rijke heersende elite waarvan de handhavende arm, de CIA, in het geheim werkt zonder verantwoording af te hoeven leggen aan enig gezag dan de elitaire meesters. Het Amerikaanse Congres en de Amerikaanse president zijn slechts marionetten van de heersende elite, en hun doel is om het publiek te voorzien van een illusie of vals gevoel van democratie.

De Amerikaanse president is het sprekende hoofd gekozen door de heersende elite, die de controle over hem heeft net als over de twee grote Amerikaanse politieke partijen. De voorzitter fungeert als woordvoerder, verkoper, en facilitator van het beleid van de heersende elite.

De mainstream media in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Israël, en de geallieerde landen wordt grondig geïnfiltreerd en gecontroleerd door de geallieerde westerse inlichtingendiensten, geleid door de CIA en de Mossad. De CIA-controlled mainstream media functioneert als propaganda-arm van de heersende elite.

Het bankwezen in de VS en hun geallieerde vrienden wordt gecontroleerd door de heersende elite, wier vertegenwoordigers - de bankiers, effectenmakelaars en de fondsbeheerders - de markt manipuleren om fondsen te verleggen, zowel openbare als particuliere, naar de schatkist van de heersende elite . De huidige historisch ongekende en steeds groeiende kloof tussen de inkomens en vermogens van de rijken en de armen over de hele wereld is het resultaat van de hebzuchtige marktmanipulaties van de heersende elite.

De heersende elite ontmoeten elkaar privé en in het geheim op bijeenkomsten van de Trilaterale Commissie, de Raad van Buitenlandse Betrekkingen, de Bilderberg Groep, Bohemian Grove, en andere plaatsen die niet openstaan voor openbare controle. De heersende elite heeft de feitelijke zeggenschap over de activiteiten van het World Trade Commission, de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds en de Verenigde Naties.

Het merendeel van de westerse democratieën wordt in feite geregeerd door een kliek van rijke elitisten die in wezen gangster zijn, krijgsheren die controle hebben over en zowel de nationale als internationale politiek manipuleren, evenals de wereldwijde economie en de reguliere media om hun eigen gulzige en onverzadigbare ambities dienen.

Gregory FegelBron: zaplog.nl

Voeg toe aan: