Zoeken
 


Januari in een notendop

Laatste wijziging: woensdag 3 februari 2010 om 20:10, 3272 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 februari 2010

We hebben weer van veel beweging mogen genieten zo de eerste maand van het nieuwe jaar. Het begon allemaal met veel sneeuw, waarin We Are Change Holland een kans zag om een actie op touw te zetten. De actie om Al Gore belachelijk te maken door middel van het bouwen van sneeuwpoppen met bordjes voor Al Gore. De stand van zaken met de inzamelingsactie van de foto’s is nog niet bekend, maar dat komt vast op zijn pootjes terecht. Weinig gebeurt in de regering van Obama, want die is het eerste jaar van zijn eerste termijn absoluut niet de “Change you want to see in the world.” Sterker nog hij is eerder de “Change we don’t want to see in the world.”

En dan de kilometerheffing. Eurlings die ons mooi voorhield dat de ANWB enquête leidend zou zijn voor de beslissing over de invoering van deze o zo gevreesde kilometerheffing. Maar zoals iedereen wel meegekregen heeft is hij terug gaan krabbelen, door commentaar van de kamer maar ook van de directeur der ANWB. Deze Guido van Woerkom zegt, dat de enquête nooit bedoeld was als een referendum en dat daarom dus ook  geen ja of nee geantwoord kon worden. Dit snap ik wel, alleen volgt hij dan met: “Dit soort beslissingen moeten wij ook niet nemen, dat moet de politiek doen.” Zit ik net in mijn onlangs geschreven artikel Camiel Eurlings de hemel in te prijzen en tegelijkertijd verbaasd dat hij zo de beslissing uit handen geeft, zegt die kerel van de ANWB, terwijl hij ruim 140.000 van zijn leden tegen zich heeft dat wij dit moeten moeten bepalen. Daar zakt mijn broek toch echt vanaf!

Maar genoeg daarover. het is gedaan. We zien over enkele jaren wel mensen de gevangenis in verdwijnen, omdat ze rondrijden met een kapot kastje. Ik ben nu al aan het aftellen. Verder nog veel gebeurt natuurlijk. De naschokken van de onderbroeken-terrorist en omver duwen van IJsland waren onder andere zulke spraakmakende zaken.

Ook liet Osama bin Laden weer van zich horen. Ik, die er van overtuigd is dat de beste man vrij snel na de aanslag het leven heeft gelaten, vind dit sowieso al zeer humoristisch, maar als ze er dan een schepje bovenop doen dan lig ik helemaal te schudden-buiken. Osama heeft Amerika namelijk een milieu vervuiler genoemd en heeft gezegd dat ze zich moeten schamen. HAHA. Menen ze dit serieus. Die gasten van de CIA zijn blijkbaar wel slim genoeg om een Osama tape te faken en ongezien in de omloop te brengen, maar ze snappen niet dat als dit een echte Moslim extremist was, dat het hem dan niks kan schelen wat Amerika met het milieu doet. Het enige wat die man voor ogen zou hebben is het slachten van Amerikaantjes in zijn Islamitische crusade.

Al met al een rumoerige maand dus. En laten we niet vergeten alle duizenden mensen die deze maand weer wakker zijn geworden bij deze chaos aan verdraaide feiten en meningen. Ik ben blij met jullie reacties, alleen krijg ik er altijd meer via de mail dan via de website. Je kunt gewoon gratis posten hè ;) . Be the Change you want to see in the world!Bron: deverborgenwaarheid

Voeg toe aan: