Zoeken
 


Vragen over HAARP in de Europese Commissie

Laatste wijziging: maandag 1 februari 2010 om 23:10, 5303 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 1 februari 2010

Veel reacties op het artikel over de mogelijkheid dat de mega-zender HAARP, de Haïti-aardbeving wel eens getriggered zou kunnen hebben. Zo niet opzettelijk veroorzaakt, dan toch in ieder geval het vuurtje aangestoken.. Maar kan dit überhaupt, was direct de vraag? Maar deze vraag is eigenlijk al lang beantwoord: JA, DAT KAN..!!!

Kun je je voorstellen dat de bizarre en verwoestende gevolgen die de H.A.A.R.P.-installatie op onze wereld kan hebben, ‘gewoon’ onderwerp is geweest van besprekingen in de Europese Unie.

Want deze heeft 10 jaar geleden al, op 14 Januari 1999, zeer uitgebreid een milieuresolutie besproken, waarin het de bedoeling was, een resolutie aan te nemen, die intens zware wapens, die door hun gebruik, ernstige gevolgen hebben OP HET MILIEU VAN ONZE AARDE wilde doen verbieden.

Op de onderstaande lead kun je het HELE verhaal lezen, maar wij beperken ons hier even tot de gedeelten van de resolutie waarin HAARP werd besproken. Want het gaat er niet zozeer om natuurlijk, in welke mate deze resolutie is nageleefd en/of nu is ingedaald.

Het gaat er HIER vooral om HOE ER IN OFFICIËLE KANALEN OVER HAARP WORDT GESPROKEN.

Je kunt er dan ook vanuit gaan, dat de omschrijvingen van HAARP, zoals je die hieronder in het verslag van de zitting van 14 Januari 1999 kunt lezen, correct zijn.

DIT IS DUS HET WAPEN HAARP WAAR WE ZO NAARSTIG NAAR INFO OP ZOEK ZIJN. De mogelijkheid tot het triggeren van aardbevingen is dus wel degelijk mogelijk!! Lees het verhaal hieronder, en nogmaals: het is slechts het gedeelte uit het verslag, dat over HAARP gaat. (Met veel dank aan ‘Anne’, bezoekster op WantToKnow)

Het zijn dus allemaal quotes uit de ontwerpresolutie. De essentie is dus nogmaals, dat het door de Europese Unie onomwonden wordt bevestigd dat het om een militaire installatie gaat..!! HIER de hele pagina.

Bron / Lees zeker even verder: wanttoknow.nlVoeg toe aan: