Zoeken
 


Wings: De verschuiving van 15 januari en de betekenis van de aardbeving in Haïti

Laatste wijziging: zondag 17 januari 2010 om 18:13, 4124 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 17 januari 2010

Welkom!

Tijdens de vele jaren, waarin ik de Energy Alerts en nu de Wings berichten heb geschreven, zijn er maar een handvol belangrijke verschuivingen geweest. Het ascentieproces was ontworpen, om ons te bewegen, ons uit te breiden, en het bewustzijn van de planeet via onszelf te verhogen, stapje voor stapje, om zoveel mogelijk ongemak te verzachten. Op deze manier is het voor het grootste deel een langzaam en gestaag proces geweest. Toch vonden er op bepaalde tijden ook dramatische en zeer belangrijke verschuivingen plaats, maar hiervan waren er maar een paar en er zat veel ruimte tussen.

In de eerste perioden en jaren van de eerste fase van de ascentie, toen de dingen vooruitgingen zoals ze gepland waren, konden de verschuivingen altijd worden gezien en zeer zeker creëerden ze ook de verwachte uitkomsten. Nadat het "plan" was vastgezet en eigenlijk tot op een bepaald niveau mislukte, creëerden deze energieën zelden, als het al gebeurde, de gewenste en verwachte uitkomsten. De energieën begonnen, maar leken nooit stand te houden. Net als een motor, sputterend, startend en dan wegstervend, slaagde het voertuig er maar niet in om een voorwaartse beweging in gang te zetten.

Nu dat we de scheiding van de werelden hebben ervaren en nu dat wij voor een bepaalde tijd in een parallelle realiteit bestaan (totdat het verwachte proces al onze gewenste veranderingen creëert...en dat zal het gaan doen), zullen de verwachte uitkomsten deze keer inderdaad plaatsvinden, daar we nu opnieuw starten in een realiteit, die zeer zeker de soep zal zijn, die al onze wensen en dromen zal creëren.

Na het bovenstaande kan ik jullie zeggen, dat de nieuwe beginnende energie die op 15 januari plaatsvond, de meest dramatische is geweest, die ik sinds vele jaren gezien en ervaren heb. Het was inderdaad behoorlijk fenomenaal.

De zonnewende van december 2009 zette het proces van gronden in werking. Dus waren wij aan het gronden, met de voeten stevig in de aarde, sporten, lopen of wandelen en we gingen zelfs meer eten en we kwamen wat in gewicht aan. We begonnen ook met het herverbinden met onze ware en authentieke zelf en we creëerden onze nieuwe funderingen op allerlei gebieden. Alles in perfecte en goddelijke orde.

Met de aanloop naar 15 januari, waarop een nieuwe maan plaatsvond, een zonne-eclips en Mercurius die weer vooruit begon te lopen, namen sommige manifestaties ook plaats. Huilen zonder enige aanleiding hiervoor, of in ieder geval de behoefte hieraan (door de hart opening van Haïti...zie hieronder), gevoelens van een ernstig gebrek aan zelfvertrouwen, gevoelens van zich enorm kwetsbaar en fragiel voelen, gevoelens van een verlies aan steun, of een gebrek van iets in onze ruimten, gevoelens van alleen willen zijn, of een geïrriteerd gevoel als men zich tussen anderen bevond, enorme en regelmatig voorkomende opvliegers, het koud hebben en niet in staat zijn om weer warm te worden, paniek, angst en depressie en slapeloze nachten vergezeld met vermoeidheid overdag, waren maar een paar van de symptomen tijdens deze aankomende verschuiving.

Tijdens de dag van 15 januari, begon de energie met zijn verschuiving en deze beweging creëerde een normale manifestatie van zenuwachtige en van streekmakende gevoelens, zonder duidelijke aanwijzing. Tijdens onze slaap in de nacht van 15 januari, vond er een enorme bevrijding plaats. Dit creëerde voor velen een paar interessante en onthullende dromen. Wat er gebeurde was, dat we nu klaar waren voor onze vooruitgang...voor onze nieuwe richtingen, die eindelijk vast zouden gaan liggen en voor een enorme en intensieve bevrijding van het verleden. Deze bevrijding en het maken op onze zielsniveaus, van een uiteindelijk besluit, werd via onze dromen, of op onze hogere niveaus groots ervaren.

Tot aan dat moment, zouden we ons vastgezeten kunnen voelen...alsof we op geen enkele manier vooruit konden gaan, door een verscheidenheid aan redenen, die voor ons allemaal verschillend kon zijn, alsof we werden verstikt, of zelfs een gevoel, alsof er zich een grote druk rondom ons bevond. Zelfs het proberen van maar één stapje vooruit gaan, resulteerde in het tegen iemand, of ergens tegen aanbotsen, of lopen, dat onze weg versperde. We zouden ons in een doos gepropt kunnen voelen, die steeds kleiner en kleiner werd. Op zijn best leek het manifesteren, of met de dingen uitgelijnd zijn (behalve het creëren van nieuwe funderingen en gronden) voornamelijk nietig. We waren op vele manieren omringd door het oude, terwijl onze bevrijding weldra aan de horizon opdoemde, maar nog niet echt gearriveerd was.

Nu is dat wel zo. Met een slingering naar het nieuwe, zijn onze touwen doorgebroken en kunnen we ons nu bewegen naar een hele, hele nieuwe ruimte. We zijn nu vrij en helder. De weg ligt open en klaar voor onze voetstappen en het oude houdt ons niet langer meer omlaag. In aanvulling hierop zal het voor ons veel duidelijker worden, wat het is dat we nu willen creëren. We zouden wat stukjes helderheid kunnen hebben gehad in het verleden, of zelfs een tijdje helder hebben geweten, waarna het uiteindelijk weer vaag werd. De mist zal nu beginnen op te trekken en het manifesteren zal makkelijker gaan worden.

De nieuwe energieën hebben ons nu al voor een tijdje geprobeerd te bereiken. Net als een tv uitzending, die constant stopt en weer opnieuw verder gaat, of een dvd film die in een pauzebeeld stil blijft staan en dan weer verder speelt, zullen we de nieuwe en hogere energieën krijgen, maar in een langzaam en gestaag proces, beetje voor beetje, één deeltje per keer.

We zullen nu ook anders te werk gaan. Deze hoger vibrerende energieën, waar we ons nu in bevinden, creëren een paar nieuwe en wonderlijke manieren van zijn en manifestaties, die zich ver voorbij datgene bevinden, wat wij in het verleden hebben gekend. Zoals ik een paar keer heb vermeld in recente Wings berichten, heb ik met deze energieën geëxperimenteerd en wat zij creëren en hoe zij werken is niet minder dan geweldig. Op deze manier zal ons raamwerk ook verschillend zijn, daar het uitgelijnd en in harmonie moet zijn, met deze nieuwe en opwindende energieën van een veel hogere dimensie. Dus zal onze oude structuur enorm veranderen, wat het nu ook aan het doen is en de nieuwe structuur is iets, wat ik alleen maar kan omschrijven als van een andere wereld en voorbij woorden en het voelt heel goed !

Een kort bericht over Haïti: De enorme aardbeving die deze week in Haïti plaatsvond, creëerde een monumentale hartopening voor de planeet. De pijn, het lijden en het tragische verlies, wat dit creëerde, opende onze harten en verschoof de planeet, duwde het in de hart ruimte, van waaruit nu gewerkt zal worden. Deze prachtige en gevende zielen, die op zielsniveau ermee instemde, om een deel van deze ervaring te zijn, hebben deze planeet sinds een hele lange tijd op ongekende manieren gediend. Daar het voor velen op zielsniveau tijd was geworden om te vertrekken, gingen zij akkoord met het vertrekken, op een manier, die de planeet zou dienen en deze naar een nieuw en hoger niveau zou brengen. Haïti zal een heel heilige plaats worden, wat het al geworden is en deze gebeurtenis zal voor een hele lange tijd herinnerd blijven worden. Het was een deel van ons nieuwe begin en een deel dat de vibratie en richting van onze nieuwe wereld ook zal veranderen. Deze moedige, ongelooflijk liefhebbende en kostbare zielen, hebben deze planeet meer gegeven dan wij ooit zouden kunnen hebben geweten. Zij hebben gesteund in het verschuiven van de planeet naar een hele nieuwe manier van zijn, die staat voor dingen, die komen vanuit het hart en de eer en eerbied, die ik voor hen voel en voor de vele andere zielen die hierin verwikkeld zijn, gaat voorbij woorden.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012

Voeg toe aan: