Zoeken
 


Zaterdag 30 januari 2010 Tijn Touber - Dagworkshop - Spoedcursusverlichting + full moon party

Laatste wijziging: dinsdag 2 februari 2010 om 12:43, 3215 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 2 februari 2010

Zaterdag 30 januari 2010

13.00 tot 21.00 uur

Huis de Beurs - Groningen

In zijn nieuwe boek "Spoedcursus Verlichting" - een waarlijk innerlijk avontuur - passeert bijna alles de revue. Oost en west, oeroud en eigentijds, oorlog en vrede, non-dualisme én actie. Tijn Toubers eigen pad liep via seks, drank en luxe naar gedisciplineerd mediteren en het celibaat, om uiteindelijk verlicht terug op aarde te belanden en weer te vrijen, dansen, zingen en feesten! Naast zijn persoonlijke inzichten belicht hij die van de vele meesters, wijzen, verlichten en vrienden die zijn pad kruisten, in hun grootse, maar vooral ook alledaagse momenten.

Een zeer breed spectrum aan uiterst waardevol gedachtegoed is in dit boek heel gecomprimeerd bij elkaar gezet, op een sprankelende en boeiende wijze verhaald, zoals alleen iemand die het allemaal doorleefd heeft dat kan. WAUW! Of je nu veel, weinig of helemaal geen spirituele achtergrond hebt, je doet jezelf een groot plezier met dit boek. Het mag worden gezien als een uitnodiging en concrete uitdaging om het leven voor de volle 100% aan te gaan.

In zijn workshop word je meegenomen op innerlijk avontuur. Door middel van verhalen, meditaties en inzichten word je naar het lichtknopje geleid, waardoor je onder alle omstandigheden bewust, creatief en vanuit flow kunt leven. Tijn geeft al twintig jaar lessen in verlichting en wist drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, ziekenhuispersoneel en politiemensen terug te brengen in de stilte van het oog van de storm. Doe je mee? 

Lees
hier een inspirerend hoofdstuk uit het boek.

 
Op de cover van het boek:

De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en dacht: ‘Als ik nu nog niet verlicht ben, dan word ik het nooit meer.’ Hij keerde terug op aarde en ging weer vrijen, dansen, zingen, feesten en... verlicht zijn.

In dit boek neemt hij je mee op de spannendste reis die je ooit zult maken: de weg terug naar je eigen licht. Onderweg maak je kennis met de mensen die Tijn door de jaren heen interviewde voor bladen als Ode en Happinez en onthult hij de essentiële stappen en inzichten die nodig zijn om gelukkig en verlicht te leven.

Wees gerust: je hoeft er niet veertien jaar over te doen en je hoeft niet celibatair te leven. Verlichting kan nu zoveel sneller en makkelijker – in spijkerbroek en driedelig pak, in de file, in de kroeg, op je werk. En met hippe schoenen. Verlichting is je oorspronkelijke natuur en het is zelfs moeilijker om niet verlicht te zijn dan het wel te zijn.

Dit boek is niet alleen een juweel van wijsheid en inspiratie, maar ook de uitdaging van deze tijd.

Tijn is hot, en dat merken we. Als je er bij wilt zijn raden we aan om niet te lang te wachten met reserveren. 

Locatie: Huis de Beurs

A kerkhof zz nr 4 in Groningen

Hoek Folkingestraat - Vismarkt

Café in, deur door, trap op

Zaterdag 30 januari 2010

Van 13.00 tot 21.00 uur

Entree: € 85,=

De prijs is incl. een meditatief concert,
een biologisch vegetarisch dinerbuffet en 4 consumpties

Meer info: http://www.oneheart.nu/

Reserveren: oneheart.groningen@gmail.com 

 

 

Aansluitend vieren we graag met jullie een Full Moon Party!  

 We hebben daarvoor twee fantastische DJ’s uitgenodigd, er zijn live drummers en andere verassingen.
Wij doen ons best om er een heel mooi, prettig en bij vlagen uitzinnig feest van te maken en hebben er heel veel zin in!

Meer informatie vind je hier

 
Voeg toe aan: