Zoeken
 


Gevaccineerde mensen krijgen ernstige gezondheidsproblemen

Laatste wijziging: dinsdag 12 januari 2010 om 18:01, 4863 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 12 januari 2010

Het lijkt er steeds sterker op dat de door de WHO opgezette wereldwijde vaccinatiecampagne tegen de Mexicaanse griep is mislukt. In veel landen was het aantal mensen dat zich liet vaccineren véél lager dan verwacht. Ook in Nederland, met traditioneel misschien wel de meest goedgelovige en volgzame burgers ter wereld, blijft de overheid -ondanks de berichten in de media over hoge opkomstpercentages- met miljoenen niet toegediende vaccins zitten. Zijn de plannen voor verplichte en mogelijk zelfs gedwongen vaccinaties door het succes van de 'anti' beweging nu dus van de baan? Die conclusie is vooralsnog voorbarig, omdat de feiten er op te lijken te wijzen, dat de WHO haar troefkaarten nog lang niet heeft uitgespeeld.

Gevaccineerde mensen krijgen ernstige gezondheidsproblemen
De Canadese wetenschapper Jean-Jacques Crèvecoeur, één van de moedige experts die in de herfst van 2009 zoveel mogelijk mensen begon te waarschuwen tegen de H1N1 (Mexicaanse- of varkensgriep) vaccins, schrijft in zijn meest recente bericht dat 2009 welliswaar een groot succes is geworden voor 'het volk' omdat er (nog) geen gedwongen massale vaccinaties zijn ingevoerd, maar waarschuwt onder andere dat de komende jaren veel mensen die zich wél hebben laten vaccineren, steeds grotere gezondheidsproblemen zullen krijgen.

Daarbij wijst hij onder andere op de nog steeds door de overheden en de meeste media stilgezwegen ontluisterende feiten rondom de recente en eerdere vaccinatiecampagnes. Als voorbeeld haalt hij het Golfoorlogsyndroom aan: zo'n 450.000 Amerikaanse soldaten   -die kunnen worden beschouwd als de gezondsten en sterksten van hun generatie- hebben sinds de jaren '90 dermate ernstige gezondheidsproblemen gekregen, dat zij moesten stoppen met hun werk. Zij hadden één ding gemeen, namelijk het verplicht ontvangen van twee injecties met 10 verschillende vaccins met daarin het omstreden middel squalene, dat volgens veel experts de oorzaak is van allerlei ernstige aandoeningen.

Veel Mexicaanse griepvaccins bevatten tot 1 miljoen keer méér squalene dan de vaccins die deze militairen destijds ontvingen. Volgens Crèvecoeur stevent de (gevaccineerde) mensheid dan ook af op een ongekende gezondheidscatastrofe. Kinderen van ouders die beiden gevaccineerd zijn zullen in veel hogere aantallen ernstige misvormingen, handicaps, en hersen- en orgaanproblemen vertonen. 'Ik blijf herhalen dat er tegen ons gelogen wordt,' benadrukt de Canadese expert, die in dit kader wijst op het feit dat honderden vrouwen na de vaccinatie een miskraam hebben gekregen. 'De overheden vermoorden ons in koede bloede; ik vrees namelijk dat in werkelijkheid minstens 50% van de gevaccineerde mensen het slachtoffer zullen zijn.'
 
Als triest voorbeeld noemt de wetenschapper de broer van een kennis van hem, die zijn 9 maanden oude dochtertje verloor, twee weken nadat ze het vaccin had gekregen (in Zwitserland werd het vaccineren van kinderen onder de 2 niet voor niets expliciet verboden). Haar 2 jarige broertje overleefde de injectie, maar kampt inmiddels met een hele waslijst voedselallergiën, een bij kritische experts bekend 'bijverschijnsel' van vaccins.  
 
De anti-vaccinatie'beweging' kan inmiddels niet langer afgedaan worden als een clubje onwetende complotfanatici. Diverse landen (Rusland, Italië, Frankrijk, Polen en Nederland) en instellingen (het Gezondheidscomité van het Europese Parlement) stellen inmiddels onderzoeken in naar de handelwijze van de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie van de VN) en/of de farmaceutische bedrijven, die miljardenwinsten hebben gemaakt bij het produceren van de vaccins. In Nederland is een onderzoek gestart naar Albert Osterhaus, de 'vader' van de internationale massale vaccinatieplannen. Osterhaus, door onze regering beschouwd als dé expert waarnaar geluisterd moest worden, blijkt met het promoten van de Mexicaanse griepvaccins zeer waarschijnlijk honderden miljoenen euro's te hebben opgestreken, afkomstig van zijn vriendjes bij de farmaceutische industrie.

2009: Ontmaskering vaccins, media en Global Warming
Mede door een aantal andere ontwikkelingen ziet Crèvecoeur 2009 als een uiterst succesvol jaar voor de belangen van het gewone volk. De sluiers van een aantal monstrueuze leugens worden langzaam maar zeker weggetrokken, en steeds meer mensen durven dit te onderkennen. Naast de gevaren van vaccins noemt de Canadees in dit opzicht onder andere ook de ontmaskering van zowel de Co2/Global Warming hoax als die van de gevestigde media, die door voortdurende valse en misleidende berichtgeving in de ogen van velen steeds ongeloofwaardiger wordt.
 
De les die 'het volk' kan trekken is volgens Crèvecoeur duidelijk: samen staan we sterk en kunnen we een vuist maken. Door massaal het Mexicaanse griepvaccin te weigeren zijn de belangrijkste plannen van de WHO -het vaccineren van 3,9 miljard mensen- mislukt. De wetenschapper zegt dat er van vele duizenden mensen letterlijk het leven is gered door hen te overtuigen het vaccin te weigeren. Als bewijs zegt hij dat hij al veel emails heeft gekregen van mensen die zich onder druk van de overheids- en mediapropaganda wél hebben laten vaccineren, en die nu al forse problemen met hun gezondheid ondervinden.
 
Een email van een apotheekmedewerker in een Canadees ziekenhuis is veelzeggend. Deze persoon schrijft aan Crèvecoeur dat slechts enkele medewerkers -waaronder hijzelf- van het ziekenhuis zich niet hebben laten vaccineren, en dat niemand van hen ziek is geworden. Van de collega's die zich wél hebben laten injecteren heeft echter al minstens de helft problemen met de gezondheid, zoals voortdurend moeten hoesten, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, chronische kiespijn, maagproblemen en geheugenverlies. Eén collega, die in het verleden aan bloedarmoede leed, begon spontaan onder haar nagels te bloeden, en verloor vier teennagels. 'Maar niemand verdenkt natuurlijk het vaccin,' merkt Crèvecoeur cynisch op.

2010 en verder
Wat kunnen we volgens de Canadees verwachten voor het jaar 2010 (en daarna)? Crèvecoeur noemt een aantal zaken en feiten die duidelijk maken, dat het publiek nog steeds erg op zijn hoede moet zijn:
 
1. Volgens de WHO zal de Mexicaanse grieppandemie nog tot minstens 2011 duren. Verdere maatregelen liggen dus mogelijk nog in het verschiet.
 
2. De uitbraak van het zeer dodelijke longvirus in Oekraïne (november 2009) lijkt verband te houden met een in september gehouden internationale bioterreur oefening, waarbij Oekraïne het 'fictieve' slachtoffer zou worden van de doelbewuste verspreiding van een dodelijk longvirus.

3. Het staat vast dat het Amerikaanse leger het virus dat in 1918 de Spaanse grieppandemie (en als gevolg daarvan vele miljoenen doden) veroorzaakte, in 2004 heeft geherconstrueerd. Dit is geen hoax; het onderzoek van de belangrijkste wetenschapper die hieraan verbonden was, dr. Taubenberger, is gepubliceerd in de toonaangevende bladen Nature en Science. Dit is dezelfde dr. Taubenberger die de autopsies verrichte op de eerste dodelijke slachtoffers van het H1N1 virus in de regio New York (mei-juli 2009).
 
4. Tamiflu, dat volgens critici voor meer doden heeft gezorgd dan het Mexicaanse griepvirus, wordt door de WHO nog altijd aanbevolen als middel tegen griep en griepachtige symptomen. Diverse onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat Tamiflu niet effectief is, maar juist het risico op ernstige gezondheidsklachten vergroot. Ook zou Tamiflu de werking van het H1N1 virus juist versterken.
 
5. In diverse landen (de VS, Groot Brittannië en ook Nederland) is gesproken over het blokkeren van websites die 'alternatieve' informatie geven over vaccins. Deze plannen zijn nog altijd niet van de baan.
 
6. Het bekende (of beruchte) bedrijf Verichip, dat vanwege de opgebouwde 'reputatie' inmiddels is omgedoopt tot Positive ID, heeft patent gekregen op een microchip, die in het menselijke lichaam wordt geimplanteerd en die in staat is het H1N1 virus te herkennen.

Crèvecoeur verwacht daarnaast dat de schadelijke bijeffecten van de vaccins -waaronder massale onvruchtbaarheid-, die in 2010 en daarna bij veel mensen zullen gaan optreden, zoveel mogelijk door de overheid en media gebagatelliseerd en genegeerd zullen worden. Ook zou de angst voor het virus nieuw leven ingeblazen kunnen gaan worden door het 'plotselinge' optreden van een nieuwe, nog gevaarlijkere derde griepgolf.

Deze nieuwe griepgolf en daaraan verbonden vaccinatiecampagne zou wellicht kunnen worden aangegrepen om de implantatie van de door Positive ID ontwikkelde chip te verplichten. Hoewel dit natuurlijk onmogelijk met zekerheid te zeggen is, lijkt wel duidelijk dat extreme waakzaamheid geboden blijft. Crèvecoeur adviseert de mensen dan ook om de reguliere massamedia met een zeer kritisch oog te blijven volgen, en alternatieve informatiebronnen te raadplegen om er achter te komen wat er wérkelijk gaande is.
 
Volk moet zich verenigen en in actie komen
Ook zou het volk zich meer moeten verenigen en in actie moeten komen om zoveel mogelijk mensen te informeren en aan te sporen om niet gewelddadig in actie te komen. 'Zet iedere gekozen politicus onder druk om te zorgen dat corruptie en belangenverstrengeling (Ab Osterhaus) wordt aangepakt, en dat uw land zich permanent terugtrekt uit de internationale instellingen (WHO, VN, EU etc.) die onze soevereiniteit hebben gestolen... Want als we geen aanzienlijke massa mensen met kennis bij elkaar weten te krijgen, dan zal de volgende aanval met een zogenaamd vogelgriep- of longvirus ons in een minderheidspositiebrengen temidden van een grote schare, die doodsbang is en geconfronteerd wordt met de acties van de overheden en van de WHO.'
 
'Met andere woorden: We kunnen onszelf niet in ons ééntje redden... Vergeet niet het aloude Romeinse principe 'verdeel en heers'. Omdat wij als volk zo verdeeld zijn kan een leider ons overheersen en kunnen ons idiote maatregelen worden opgelegd. Maar als tienduizenden van ons weigeren, wat kunnen ze dan doen? Ons allemaal in de gevangenis gooien, terwijl die al overvol zitten?'
 
'Laten we niet vergeten wat Benjamin Franklin, mede-opsteller van de Amerikaanse Grondwet, in 1776, zei: 'Degenen die essentiële vrijheden opgeven om daar tijdelijk enige veiligheid voor terug te krijgen, verdienen noch vrijheid, noch veiligheid.' Herinner u ook de woorden van de Duitse filosoof Georg Hegel (begin 19e eeuw): 'Als een slaaf sterft, verdwijnt de meester.' Met andere woorden: de Meesters van deze Wereld kunnen dit alleen blijven als wij hen de macht geven om over ons te blijven heersen. In dit opzicht wijs ik u op de buitengewone kracht van een simpele weigering, een simpel 'NEE'.'
 
'In Frankrijk en Canada bleven de vaccinatiecentra angstvallig leeg, en als de mensen hun TV's eens hadden uitgezet en waren gestopt met het luisteren naar de media, dan waren deze permanent leeg gebleven... Des te meer mensen geinformeerd worden en bewust worden gemaakt, des te minder mensen zullen er nog langer trappen in de val van desinformatie en manipulatie... Ik hoop dat 2010 een jaar wordt waarin we de controle over onze eigen soevereiniteit, vrijheid en levens zullen terugkrijgen.'
 
 
Xander
 
Originele Bron: The Flu Case


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: