Zoeken
 


Honderden Britse Arbeiders Gehandicapt door Vaccins en door Overheid aan hun lot overgelaten

Laatste wijziging: dinsdag 12 januari 2010 om 16:24, 3811 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 12 januari 2010

Honderden arbeiders uit de publieke sector claimen dat hun leven kapot is gemaakt door vaccins en dat de Overheid hen aan hun lot heeft overgelaten.

Bijna 200 artsen, verpleegkundigen, brandweerlieden, gevangenisbeambten, politiemannen, gerechtelijke wetenschappers en vuilnismannen zeggen dat zij ernstige fysieke en geestelijke gezondheidsproblemen hebben ontwikkeld na inentingen die essentieel waren voor hun werk. Allen hebben hun baan opgegeven en sommigen zijn nu 60 procent gehandicapt.

Deze week werd bekend dat zij waarschijnlijk niet in aanmerking zullen komen voor een schadevergoeding, en dit veroorzaakte meer furore onder campagnevoerders. Meer dan 150 Afgevaardigden hebben hun steun verleend voor een betere overeenkomst voor de slachtoffers.

Olivia Price, van de Steungroep voor vaccin slachtoffer, zei: “Deze mensen hebben hun leven in dienst gegeven om voor anderen te zorgen en zo worden zij terugbetaald. Zij hebben hun carrières verloren en zijn een last voor hun families. Het is zeer degraderend.“

Gezondheidswerkers aan de frontlinie, maatschappelijke werkers, gevangenisbeambten en vuilnismannen moeten ingeënt worden tegen hepatitis B als voorwaarde voor werkgelegenheid. Dit moet hen beschermen tegen potentieel fatale condities zoals besmet bloed door naaldverwondingen of fysieke aanvallen.

Hoewel zij juridisch niet worden gedwongen om de inentingen te nemen, worden zij zonder hen niet toegestaan om te werken. (Een subtiele vorm van dwang, dat ook bij vingerafdrukken in het paspoort gebruikt wordt – want zonder kun je immers niet meer reizen. Red.)

Deskundigen geloven dat de inentingen gezondheidsproblemen hebben veroorzaakt, zoals chronische vermoeidheid, spierpijn, zwakheid en cognitieve problemen, omdat de ziekten snel na de inenting ontwikkeld. In één zaak, Steve Robinson, een eerder fitte 43 jarige vader van drie, werd zes jaar geleden ingeënt tegen hepatitis A, B en polio, tetanus en difterie als onderdeel van zijn werk als gerechtelijk specialist.

Twee dagen later werd hij ziek en ontwikkelde spierzwakheid en chronische vermoeidheid. Robinson, uit Morpeth, Northumberland, is nu 60 procent gehandicapt – de industriële verwondingen rechtbank schreef dit toe aan de inentingen.

Hij is ook gediagnosticeerd met macrophagic myofascitis, een verzwakkende conditie dat door aluminium in de vaccins kan worden veroorzaakt. Hij lijdt ook aan problemen die hem zonder waarschuwing van het lichaam laten vallen. Hij zei: “voordat ik de inentingen kreeg was ik zeer gezond, een vlotte bergfietser en genoot van lopen en om mijzelf fit te houden. Nu heb ik een zeer slechte mobiliteit en loop met stokken, ik ben constant vermoeid.“

In meer dan 10 van de 200 gevallen, hebben regeringsambtenaren al over de waarschijnlijkheid beslist dat vaccins de schade hebben veroorzaakt.

Campagnevoerders zeggen dat deze slachtoffers recht moeten hebben op schadevergoedingen tot £120,000 door het vaccin schadebetalingsregeling van de overheid, net als bij andere mensen die bijwerkingen hebben ondervonden, maar het hepatitis B vaccin is uitgesloten zodat zij niets krijgen.

Uitbetalingen zijn beperkt tot de industriële verwondingenregeling maar dit is een lang en moeilijk proces en, resulteert volgens campagnevoerders, in “waardeloze“ sommen. Tot dusver, hebben minder dan 10 slachtoffers met succes dit geld opgeëist. Ian Stewart, parlementslid van Labour heeft een motie ingediend en wordt door meer dan 150 Afgevaardigden van alle politieke partijen gesteund.

Hij zei: “Deze slachtoffers zijn volledig onschuldig. Hun leven, en die van hun families, is droevig verminderd zonder hun fout. De moeilijke waarheid is dat wat wij in de UK niets geschikt hebben voor dit doel.”

Een woordvoerder van de betalingsregeling, zei: “Volwassenen die aan ongunstige reacties lijden wegens vaccins die vereist zijn voor hun werkgelegenheid, kunnen compensatie claimen via Industriële Verwonding of privé regelingen door hun arbeidsvoorwaarden.“

Originele bron: express.co.ukBron: hoaxwereld.nl

Voeg toe aan: