Zoeken
 


NASA kiekt UFO op Mercurius

Laatste wijziging: zaterdag 2 januari 2010 om 20:06, 4456 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 2 januari 2010

Foto's van de onlangs gelanceerde ruimtesonde Messenger hebben de NASA voor een raadsel gesteld. De sonde heeft namelijk haarscherpe foto's geschoten van een schotelvormig object, dat zou zijn neergestort op Mercurius.

Dertig jaar na de laatste missie naar Mercurius heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie opnieuw een sonde naar de kleinste en dichtst bij de zon staande planeet gestuurd. Op een van de foto's die van het planeetoppervlak zijn gemaakt, is een krater met een doorsnee van honderd kilometer te zien. In de krater is een vreemd voorwerp te zien, dat zo te zien half verzonken in de bodem ligt.

Volgens ufologen kan het niet anders of het object is een neergestort ruimteschip van een buitenaardse beschaving. De UFO zou te zijn vergelijken met die op Mars en de maan, waar onlangs beelden van opdoken.

De wetenschappers van de NASA staan vooralsnog voor een raadsel. Wel staat vast dat het hier niet om een schaduw gaat. De foto is namelijk genomen toen de zon recht boven de krater stond. Mogelijk bevond het object zich eerder binnenin de planeet, maar is deze na een inslag door een asteroïde aan de oppervlakte gekomen.

Volgens de UFO-experts is er echter een andere oorzaak voor de enorme krater. Het enorme ruimteschip heeft volgens hen met een enorme vaart Mercurius geramd, en zodoende het enorme gat veroorzaakt.Bron: fok.nl

Voeg toe aan: