Zoeken
 


We zullen doorgaan

Laatste wijziging: dinsdag 29 december 2009 om 14:13, 4529 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 29 december 2009

Er komt een nieuwe campagne voor vaccinatie tegen baarmoederhalskanker. Meneer Coutinho is teleurgesteld dat bij de vorige campagne slechts de helft kwam opdagen. Eerlijk gezegd weet ik helemaal niet zeker of er daadwerkelijk zoveel mensen zijn komen opdagen.

2 maart 2009
GGD tevreden over opkomst vaccinatie baarmoederhalskanker
De GGD heeft het over een opkomst van 75%

4 maart 2009
Hoge opkomst vaccinatie baarmoederhalskanker
Ook hier claimt men een opkomst van 75%

Dit ging echter over de eerste dag en dan moet er natuurlijk euforisch worden gesproken over het succes van de campagne. Nu is het opeens slechts de helft terwijl ik mij ook percentages kan herinneren van minder dan 30%. Net als bij de opwarming van de aarde heeft de overheid er schijnbaar geen moeite mee om “te spelen met getallen”.

En er moet nog meer worden gespeeld want er wordt nu een heus marketingbureau ingeschakeld. Er zal bovendien meer op de emotie worden ingespeeld.

Welja, alsof dat nog niet genoeg werd gedaan. Kent u die levensgevaarlijke Mexicaanse griep nog? Het hele land zou lam komen te liggen. Weet u nog? Wie schreeuwde er moord en brand over een pandemie. Je hoort er bitter weinig meer over dus een parlementair onderzoekje zou niet misplaatst zijn gezien de onterechte stemmingmakerij en de 700 miljoen belastingeuro’s die er even doorheen werden gejaagd.

De overheid en de koningin waarschuwen ons voor alle onzin op internet en diverse fora, maar zij gaan daar nu actief aan deelnemen. De koningin zelf niet maar wel ambtenaren vermomd als “kruidentuintje”,  “Allemaal_onzin88″ en bijvoorbeeld “Jantje_Prikmemaar”.  Alsof zij dat nog niet deden.

U begrijpt het: het feest is nog niet voorbij. Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt haar wel. We zullen doorgaan.

Sen HuwaBron: vrijspreker.nl

Voeg toe aan: