Zoeken
 


13-01-2010 Rishis Business en Bewustwording - The Soul of Leadership

Laatste wijziging: donderdag 14 januari 2009 om 16:04, 3093 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 14 januari 2009

Door Daniel en Jarco Zavrel

In deze workshop brengen we je naar de ‘Soul of Leadership’ met praktische instrumenten en technieken om je als leider te helpen transformeren van het ‘rupsenbewustzijn’ naar het ‘vlinderbewustzijn’. Door diepere lagen in je potentieel te activeren mobiliseer je jezelf op zielsniveau. Deze ‘bezieling’ zal hernieuwde energie, inspiratie en koers opleveren!

Wereldwijd maken we op dit moment een spectaculaire overgang mee van het informatietijdperk naar het bewustzijnstijdperk/transformatietijdperk en daarmee verbonden de ideeëneconomie. Alles gaat zo snel dat het met ons hoofd niet meer is te bevattten en te controleren.

De wereld en het leven is ook niet lineair maar non-lineair. Organisaties en vooral leiders die nog vasthouden aan het Newtoniaanse, lineaire, deterministische denken krijgen het daarom steeds moeilijker omdat ze zich beroepen op inzichten en methoden die absoluut niet meer resoneren met de nieuwe werkelijkheid.

Je leert praktische en krachtige technieken en maakt kennis met methoden die gebaseerd zijn op de meest moderne wetenschappelijke inzichten van het HeartMath Instituut op het gebied van hartcoherentie (een innerlijke staat van flow en topprestatie), hart-brein communicatie, persoonlijke uitstraling, de kracht van positieve gevoelens en hart intelligentie als innerlijk kompas. Op de laptop, met HeartMath software, laten we je ervaren hoe je je hartritme zelf kan sturen naar deze optimale ‘flow’ staat van hartcoherentie.

Daarnaast maak je kennis met de achtergrond van het optimaliseren van hersengolven voor topprestaties in werk met daarbij als hulpmiddel ‘neurofeedback’ software.

Programma en prijs
De workshop is op woensdag 13 januari 2010, Locatie: Huize Frankendael, Middenweg 72 in Amsterdam. www.huizefrankendael.nl

Ontvangst 17.30

Start workshop 18.00

Diner & Borrel 21.00-22.30

Het tarief bedraagt 235 euro inclusief BTW. Vind je het interessant maar is tarief te hoog voor je (startende ondernemer of niet declarabel) neem dan contact op met Alexandra Roessingh 06 43063863 of mail aroessingh@hotmail.com

Inschrijven is hier mogelijk.

Jarco heeft een achtergrond als Marketing Communicatie adviseur bij reclame bureaus en bedrijven. Jarco heeft gewerkt als Account Manager, Project Manager en MarCom Manager in Consumer Electronics, Mobile TeleCommunications en Zakelijke Dienstverlening en succesvol acquisiteur ‘new business’.  

Bewustzijnsontwikkeling is zijn grootste passie waar hij in zijn bedrijf ‘Quantum Leap’ vorm aan geeft. Hij is gecertificeerd   Neurofeedback trainer, is NLP Master, actief Iyengar Yoga beoefenaar en is gecertificeerd HeartMath groepstrainer. Verder beoefent hij met grote regelmaat meditatie en is hij gespecialiseerd in Advaita Vedanta, non-dualiteit.

Voor meer informatie kijk op www.quantumbewustzijn.nl

drs. Daniel Zavrel

Daniel is 17 jaar vol passie actief als management trainer/coach in Business Spiritualiteit. Via zijn bedrijf ‘Being in Business’ geeft hij al 12 jaar zijn missie gestaag vorm om de brug te slaan tussen spiritualiteit en organisaties om te helpen met bewustzijnsontwikkeling van professionals voor topprestaties en een mooiere wereld. Na zijn carrière bij Andersen Consulting (nu Accenture) heeft hij de zakelijke markt voor holistische bedrijfstrainingen opgezet bij OIBIBIO te Amsterdam waar hij Manager OIBIBIO Business was en werkte hij als trainer bij De Boer & Ritsema van Eck.

Naast bedrijfseconoom is Daniel ook ondermeer Iyengar Yoga leraar, HeartMath gelicenseerd groepstrainer, Quantumresponse beoefenaar en gespecialiseerd in Natuurvoeding. Hij is ook coördinator voor bedrijfstrainingen voor HeartMath Benelux.

Kijk op www.beinginbusiness.com voor meer informatie, bijvoorbeeld referenties en testimonials.Voeg toe aan: