Zoeken
 


VN-klimaatexpert: 'Leugen Global Warming ergste schandaal ooit'

Laatste wijziging: zaterdag 13 december 2008 om 16:12, 3382 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 13 december 2008

De vooraanstaande Japanse klimaatwetenschapper Dr. Kiminori Itoh, lid van het VN-klimaatpanel IPCC, zegt dat de angst voor Global Warming 'het ergste wetenschappelijke schandaal in de geschiedenis' is. 'Als de mensen achter de waarheid komen, zulen ze zich bedrogen voelen door de wetenschap en de wetenschappers.'

Rapporten van het VN-klimaatpanel worden al jaren door de hele wereld als leiddraad genomen bij het opstellen van nieuwe wetten en regels ten aanzien van het klimaatbeleid. In alle landen wordt nog steeds uitgegaan van het officiële VN-standpunt, namelijk dat de Aarde aan het opwarmen is, en de uitstoot van Co2 hier hoofdverantwoordelijke voor is. In diverse landen, ook in Nederland, worden daarom miljarden uitgegeven om de uitstoot van Co2 terug te brengen.

Terwijl het 'Global Warming' verhaal door de meeste politieke partijen is omarmd en wordt gebruikt voor het invoeren van nieuwe belastingen, blijkt de wetenschap inmiddels echter een heel andere mening toegedaan. Het VN-beleidsrapport over Global Warming werd destijds door slechts 52 wetenschappers ondertekend (en tevens door honderden niet-wetenschappers, een door velen over het hoofd gezien feit).

Er is echter ook een rapport van maar liefst 650 wetenschappers, ruim 12x zoveel, die zeggen dat Co2 helemaal niets te maken heeft met 'Global Warming', dat de temperatuur op Aarde al enige jaren niet meer stijgt maar zelfs licht gedaald is, en dat de verreweg belangrijkste bron van klimaatverandering en opwarming de Zon is, iets waar wij mensen niets aan kunnen veranderen.

Uit commentaren van wetenschappers blijkt dat de nog slechts weinige verdedigers van Global Warming dit volhouden omdat zij afhankelijk zijn geworden van overheidssubsidies en andere fondsen. 'Aangezien ik niet langer verbonden ben aan een organisatie en geen fondsen meer ontvang, kan ik heel vrijuit spreken... Als wetenschapper blijf ik skeptisch (ten aanzien van Global Warming),' aldus atmosfeer-wetenschapper Dr. Joanne Simpson, die één van de meest briljante wetenschappers van de laatste 100 jaar wordt genoemd.

'Het IPCC (VN-klimaatpanel) is een gesloten club geworden en luistert niet naar anderen. Het heeft geen open geest. Ik ben echt verbaasd dat de Nobelprijs gegeven is aan mensen die verkeerde wetenscahppelijke conclusies hebben getrokken, aan mensen die geen geologen zijn (maar hier wel uitspraken over doen),' is het commentaar van de Indiase geoloog Dr. Arun Ahluwalia, bestuurslid van het door de VN ondersteunde 'International Year of the Planet' panel.

'De modellen en voorspellen van het VN-IPCC zijn incorrect omdat deze slechts gebaseerd zijn op mathematische modellen, resultaten en scenario's waarin bijvoorbeeld geen rekening is gehouden met de zonne-aktiviteit' (Victor Manuel Velasco Herrera, een researcher aan het Institute of Geophysics van de National Autonomous University in Mexico).

'Global Warming is een schaamteloze leugen die door de media gepromoot wordt, waardoor het net lijkt alsof er maar een klein groepje wetenschappers is dat niet in de opwarming gelooft,' verklaart atmosfeer-wetenschapper Stanley B. Goldenberg (Hurricane Research Division van het NOAA).

'Zelf het verdubbelen of verdriedubbelen van de hoeveelheid Co2 zal vrijwel geen invloed hebben, want waterdamp en gecondenseerde waterdeeltjes in wolken zullen altijd de luchten over de hele wereld blijven domineren.' (Geoffrey G.Duffy, prof. departement Chemical & Materials Engineering, Unv. Auckland, Nieuw Zeeland).

'Ik ben een skepticus. Global Warming is een nieuwe religie geworden.' (Nobelprijs winnaar Ivar Giaever).

'Hoeveel jaren moet de planeet nog afkoelen voordat we eindelijk begrijpen dat de Aarde NIET aan het opwarmen is? Hoe lang moet het afkoelen nog doorgaan?' (Geoloog Dr. David Gee, voorzitter wetenschappelijk committee van het 2008 Internationale Geologische Congres).

'Veel wetenschappers proberen nu op een zo geruisloze manier afstand te doen van hun eerdere ondersteuning van Global Warming, zodat hun wetenschappelijke carrières niet geruïneerd worden.' (atmosfeer-wetenschapper James A.Peden).

'De klimaatideologie die gebaseerd is op Co2 is gevaarlijke onzin. Het huidige alarm rondom klimaatsverandering is een instrument van sociale controle, een voorwendsel voor nieuwe winstgevende handel en politieke strijd. Het is een ideologie geworden, en dat is zorgwekkend.' (Klimaatwetenschapper prof. Delgado Domingos uit Portugal, oprcihter van de Numerical Weather Forecast groep).

'Co2-emissies maken absoluut geen enkel verschil. Iedere wetenschapper weet dit, maar het loont niet om dit te erkennen. Global Warming is een politiek instrument dat de Europeanen aan de top houdt en de ontwikkelingslanden achtergesteld.' (Dr. Takeda Kunihiko, vice-voorzitter van het Institute of Science & Technology Research aan de Chubu Universiteit in Japan).

'Het onrustzaaien over Global Warming heeft maar één reden: het levert subsidies op.' (paleontoloog dr. Eduardo Tonni, committee Scientific Research Buenos Aires, hoofd paleontologie Universiteit van La Plata).

Inmiddels heeft echter ook de VS een nieuwe president gekozen die volledig achter het leugenachtige concept van Global Warming staat. Omdat het de landen van de wereld valselijk samenbindt in een gemeenschappelijke strijd. Dat deze honderden miljarden kostende strijd nergens toe leidt maakt daarbij niet uit; het doel is een algehele sociale en maatschappelijke wereldcontrole, en de angst voor de opwarming van de Aarde is daarbij uitgekozen als hét instrument.

Xander



Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: