Zoeken
 


Op Zoek naar de Waarheid achter 2012: De Agenda achter de New Age

Laatste wijziging: zondag 27 december 2009 om 18:45, 6324 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 27 december 2009

We leven in de tijd van de New Age, de Nieuwe Tijd, op de drempel van de Nieuwe Aarde, zo zien veel mensen het tegenwoordig. We praten over ascentie, over spirituele ontwikkeling, over het terugkrijgen van onze vermogens, over telepathie, energie, engelen, verlichte meesters, galactische federatie noem maar op, dat maakt allemaal deel uit van de New Age. De New Age lijkt ontstaan te zijn in de zestiger jaren, tijdens de hippietijd, en is ons aangebracht via de hele cultuur van die tijd. De musical Hair is een prachtig voorbeeld, lees de teksten maar eens, het verwoordt bijna alles van de New Age. Ook het zien van films als Easy Rider, en het luisteren naar al die prachtige zestiger jaren muziek heeft veel losgemaakt in de mensen. Astrologie, meditatie, boeddhisme, allerlei vormen van healing en yoga zijn over ons heen gespoeld en velen zijn actief met een of andere vorm van healing aan het werk gegaan. We worden bedolven onder allerlei informatie vanuit channelingen via boeken en websites en we voelen ons daar geweldig bij.

Is dit nu allemaal zo vanzelf ontstaan? Ik denk het niet. Ik denk dat het zo gepland is. Een tijdje terug heb ik al eens een artikel geplaatst over de muziek van de zestiger jaren. Hoe toevallig het was dat praktisch alle grote sterren uit de begintijd van de hippiejaren kinderen van amerikaanse legerofficieren waren, kinderen van de illuminati zogezegd. En die hele spirituele wereld, die is eigenlijk honderd jaar geleden al gepland. Ik herinner me nog dat een van de eerste revolutionaire spirituele boeken waar ik mee in aanraking kwam "De Geheime Leer" was van madam Blavatski. Dat is een boek uit het begin van de twintigste eeuw, rond 1900 geschreven. Wat een zee van informatie, gewoon niet door te komen. Ik geloof dat ik nooit verder gekomen ben dan een pagina of vijftig. Deze madam Blavatski heeft ernstige banden met de illuminati. Alles wat zij schrijft komt trouwens uit channelingen van overgegane meesters zoals Kuthumi en anderen. Haar werk is later voortgezet door Alice Baily die weer de grondlegger is van de Lucis (Lucifer) Trust, een satanische uitgeverij van de illuminati. Lekker stelletje. Toch zijn zij de grondleggers van de New Age gedachten. Het verhaal van ascentie, een Nieuwe Aarde, Akasha kronieken, channelingen, spirituele ontwikkeling, het komt allemaal uit de koker van onder andere deze vrouwen.

Voor de zestiger jaren was de wereld geheel in handen van de religies. De westerse wereld was in handen van het Vaticaan via het roomse (romeins) katholieke geloof of variaties daarvan, protestant of hervormd. En de oosterse wereld werd beheerst door hindoeïsme, boeddhisme en islam. En de rest van de wereld is bekeerd tot een van de genoemde religies. Alle religies hadden de touwtjes strak in handen, tot de zestiger jaren. De generaties dit toen opgroeiden werden door de hippietijd losgeslagen uit de oorspronkelijke religies, en rechtstreeks de New Age religie in geloodst. Van de ene religie naar de andere zogezegd. Ik heb dat zelf ook ervaren. Was ik als tiener nog helemaal in het katholieke geloof gevangen, zodra ik me daarvan losmaakte stond de New Age al op mij te wachten en werd ik daar helemaal door opgeslokt. Eigenlijk is dat het verhaal van heel veel mensen van mijn generatie, religie-hoppen van een "oude" religie naar de Nieuwe Tijd religie. En een religie is het zeker. In plaats van Jezus hebben we nu Sananda, en er is zelfs een variatie op Maria, Lady Nada, we hebben nog steeds de engelen, aartsengelen Michael en noem maar op, en ook nog de verlichte meesters zoals Saint Germain, Kuthumi en vele anderen. En om het allemaal nog leuker te maken hebben we ook nog de Galactische Federatie met Ashtar, SaluSa, Diana en vele anderen. En allemaal channelen ze hun boodschappen naar ons toe via de vele open staande mediums waarvan er meer en meer komen. We worden zelfs aangemoedigd om allemaal te gaan channelen. De communicatie van de Nieuwe Tijd, telepathie.

Wat is de boodschap van de New Age?

Wat is nu de gedachte achter de New Age, wat wordt ons nu allemaal verteld? Het is misschien teveel om allemaal te vernoemen, maar ik zal puntsgewijs de belangrijkste gedachten behandelen en voorzien van commentaar. Al deze gedachten worden ons aangereikt via channelingen.

1. Wij zijn goddelijke wezens en we zijn hier op aarde om via de wet van karma te leren en ons te ontwikkelen.

Mee eens, wij zijn goddelijke wezens en zijn ooit hier op aarde gekomen om via ervaring te leren. God kan zichzelf alleen leren kennen door ervaren. Maar de wet van karma is bedrog en is ons door de duisternis opgelegd. Op een bepaald moment in onze ontwikkeling is de duisternis gekomen en heeft deze aarde veroverd en is ons als slaven gaan overheersen. Zij hebben de wet van karma ingesteld om er zeker van te zijn dat wij nooit "afstuderen" en weg gaan van deze aarde. Zij zorgen er continu voor dat wij nooit van het karma afkomen en steeds weer nieuw karma opdoen. Wij hebben onszelf daar helemaal in verloren en zijn helemaal vergeten dat wij uit vrije wil gekomen zijn en ten allen tijde ook weer weg kunnen gaan. Maar wij goede sullen willen eerst ons karma uitwerken!

2. Wij creëren onze eigen wereld. Al het negatieve wat wij ervaren hebben wij zelf gecreëerd.

Dit hangt samen met de wet van karma en is deel van het bedrog wat ons aangedaan wordt. Door ons de schuld te geven van al het negatieve en leed en ellende die zij veroorzaken zakt ons zelfbeeld en gaan wij ons identificeren met de duisternis. En vergeten wij helemaal dat wij Goddelijk Licht zijn, Onbegrensd Bewustzijn

3. Wij leven in een gepolariseerde wereld. Licht een duisternis hebben elkaar nodig.

Dit is een grove leugen. Het Licht heeft helemaal geen duisternis nodig. Duisternis is het gebrek aan Licht. Het omgekeerde is wel waar, duisternis heeft Licht nodig om te kunnen bestaan, aangezien het parasieten zijn, die leven van ons Licht. Als wij Lichtwezens hier allemaal weggaan kan de duisternis zich hier niet meer handhaven.

4. Wij worden overheerst door de duisternis. Echter de duisternis heeft het licht gezien en zal spoedig verdwijnen.

Dit is een grove leugen. De duisternis heeft het licht niet gezien en gaat gewoon door met het veroorzaken van ellende en leed op de aarde, en zal dat altijd blijven doen. Het wordt niet beter, alleen maar slechter. Dit is als een wortel die de Lichtmensen voorgehouden wordt, het dient om ons in de wachtstand te zetten, en maakt ons wijs dat wij niet hoeven te handelen. Dat is een groot bedrog. Wij moeten wel degelijk handelen en als de tijd gekomen is kiezen wat we gaan doen!

5. Wij zijn bezig met onze ascentie, net als de Aarde zelf, en het hele universum kijkt toe.

Volgens alle channelingen is de ruimte van ons zonnestelsel gevuld met ruimteschepen van de Galactische Federatie en allerlei andere planeten die ons willen helpen met onze ascentie. Vreemd dat ze niets doen. Nog vreemder dat ze met al hun gevorderde techniek niet in staat zijn om gewoon met ons te communiceren en zich beroepen op channelen, een zeer onbetrouwbaar en te beïnvloeden manier van communicatie. Wetend dat wij overheerst worden door een buitenaards ras, kan de aanwezigheid van andere ruimteschepen alleen maar betekenen dat die bevriend zijn met onze overheersers, of misschien wel de aarde willen afpakken en zelf gaan veroveren, of ons willen bevrijden? In ieder geval zeker niet om ons te helpen met onze ascentie want dat zullen onze overheersers zeker niet toestaan. Die willen ons Licht en doen er alles aan om onze energie zo laag mogelijk te houden.

6. De Aarde gaat naar een hogere dimensie met alle geascendeerde mensen, en de rest van de mensen gaat van deze aarde af naar andere planeten die meer met hun trilling overeenkomen.

Als dit zo zou zijn, dan zouden onze overheersers ook ascentie krijgen. Nogmaals die zijn duisternis en zullen er alles aan doen om de aarde in duisternis en lage energie te houden. Ze bezitten alle technologie om de aarde en zijn bewoners compleet te verwoesten en indien nodig zullen ze dat zeker doen. Ze hebben het misschien al eerder gedaan, met Atlantis, en daarna pakken ze gewoon de draad weer op en gaan ze verder met doen wat ze nog steeds doen, ons onderdrukken en ons Licht stelen.

7. De Aarde gaat daarom door een proces van grote verandering, en de mensen worden tijdelijk van de Aarde afgehaald tot de grote veranderingen over zijn.

Dit wordt dagelijks door de Galactische Federatie gezegd via channelingen. Worden wij hier al voorbereid op een grote herstart zoals beschreven is in het vorige punt? Het heeft er alle schijn van. Denk aan die Zaadkluis in Spitsbergen, denk aan al die ondergrondse steden die gebouwd zijn. Ze zijn zeker bezig om te zorgen dat zij na de herstart als eerste weer op de troon zitten. En alles gaat dan weer opnieuw beginnen. Erger nog, ze zijn druk bezig om ons ook nog de schuld te geven van de aarde veranderingen. Zij zijn bezig dit te veroorzaken en wij krijgen de schuld, nog wat extra karma op de toch al zo grote hoop!

Wat is het doel van al deze boodschappen?

Wat is het programma voor ons? Als we eerst eens kijken naar het karma hoe dat toegepast wordt daar kunnen we al veel van leren. Het karma wordt gebruikt om ons hier te houden. De meesters van karma in de astrale wereld blijven ons maar nieuw karma geven. Als we naar boven gaan, na een leven, dan krijgen we een tunnel te zien. Aan het eind van de tunnel staan engelen, of bekenden van ons die al overgegaan zijn, wat ook maar werkt om ons die tunnel in te krijgen. Die tunnel is een val. Als we daarin gaan dan worden we aan de andere kant opgevangen in een kunstmatige wereld, en vervolgens daar weer helemaal opnieuw geprogrammeerd in zogenaamde "scholen". Ook wordt daar ons leven "geëvolueerd" en worden we voorzien van nieuw karma weer teruggestuurd naar de aarde voor een volgend leven in slavernij. De astrale wereld is één grote valkuil, bedoeld om ons op te vangen en te blijven controleren. Onbewuste mensen zijn makkelijk te vangen, die worden op aarde al geprogrammeerd met wat ze moeten verwachten als ze boven komen. Christenen geloven in een hemel of hel, en misschien wel in de poort met Petrus. Islamieten geloven weer in een andere hemel, hindoes en boeddhisten weer in en ander paradijs, en geloof me, dat is precies wat ze gaan zien daarboven. Ieder wordt opgevangen in de wereld van zijn eigen overtuigingen. Ik heb zelfs eens een tijdje in een groep gezeten die zijn eigen astrale steden bouwde voor de overgang. Geloof me, daar zal ik geen voet in zetten!

Een ander programma is dat van de Nieuwe Aarde, of Nieuwe Wereld, niet te verwarren (of juist wel?) met de Nieuwe Wereld Orde. Het verhaal van ascentie van de mens en de Aarde vertelt ons New Age zieltjes dat we in ons laatste leven op deze huidige Aarde zitten. En geloof me, daar zijn we allemaal heel blij mee, want wij weten dat we hier niet meer willen terugkomen. Hoe kun je een groep gevorderde zielen zoals wij dan toch bewegen om hier te blijven? Heel simpel, door ze wijs te maken dat de Aarde en wij samen Licht gaan worden, gaan ascenderen dus. Dat is de wortel die ons voorgehouden wordt, en waarin wij allemaal maar al te graag willen bijten. Wij Lichtmensen willen niet meer terugkomen op een duistere Aarde, dus maken ze ons wijs dat er een Nieuwe Aarde komt. En dat willen wij maar al te graag geloven. Nu even serieus, geloof jij dat die channelingen vanuit de astrale wereld echt zijn? Dat Matthew daar met God, de aartsengelen en de Galactische federatie in een controlekamer gezellig over ons zitten te overleggen? Het is allemaal bedrog, toegespitst op ons New Agers. Het verhaal van de Nieuwe Aarde is het allergrootste bedrog, en het wordt hoog tijd dat wij ons dat realiseren. Waarom zouden ze dat nodig hebben, als ze ons steeds individueel opvangen na het leven en om kunnen programmeren? En daar zit volgens mij precies de kneep. Er zal een moment komen waarop ze het in de astrale wereld niet meer kunnen bolwerken. Waarop het aanbod van overgegane zielen zo groot is opeens dat ze het niet meer onder controle hebben. Ze zijn namelijk niet met zovelen daar. David Icke zegt ook steeds, als we allemaal wakker zouden zijn kunnen ze het schudden, dan zijn ze met veel te weinig om ons onder controle te houden. Daarom werken ze ook zo in het geniep, om hun kleine aantal te verbergen.

Ik denk dat er een moment komt, waarop er zoveel zielen tegelijk overgaan, dat ze het niet meer bij kunnen houden. En daar dient het programma voor, wij moeten zo geprogrammeerd zijn voor de Nieuwe Aarde, dat wij als vanzelf doen wat ze van ons willen. In plaats van ervandoor te gaan, te vluchten van deze verdoemde Aarde. En wanneer komt dat moment dat er zoveel zielen overgaan? Misschien wel in 2012, de illuminati houden ervan om alles van te voren te vertellen, ze scheppen graag op over hun daden. Misschien is het iets wat ze zelf doen met hun techniek, een wereldramp veroorzaken. Ze beheersen nu al het weer en het klimaat door hun HAARP en soortgelijke installaties op andere plaatsen in de wereld. Of het is zo dat er iets gaat gebeuren wat ze niet zelf veroorzaken. En dat lijkt mij waarschijnlijker, want het is voor hen een groot risico om ons te verliezen. Het zou iets vanuit de zon kunnen zijn, of een komeet of wat dan ook. Wij weten zo weinig van de ruimte om ons heen, daar zorgen ze wel voor. Het programma waar ze zo ontzettend fanatiek mee bezig zijn om ons mee te overspoelen is bedoeld voor een dergelijke gebeurtenis. Het probeert te bereiken dat wij blijven, dat wij hier blijven wachten op de Nieuwe Aarde. En oh ja die zal zeker komen, maar het zal er niet een zijn zoals wij die verwachten. Het wordt een Nieuwe Aarde voor hen, een nieuwe ronde van onderdrukking. Amitakh zegt trouwens dat er helemaal geen Nieuwe Aarde meer gaat komen, dat deze Aarde uitdooft en dat ze nooit een nieuwe meer kunnen opstarten. IN BEIDE GEVALLEN, MOETEN WIJ WEG. Dat is het belangrijkste om te onthouden. En dat is waar wij lichtwerkers voor gekomen zijn. Om iedereen om ons heen wakker te maken uit deze programmering. Om iedereen los te maken uit deze slavernij, uit dit hamsterwiel waar we denken dat we nooit uit kunnen ontsnappen. Maar dat kunnen we wel. Als we wakker worden en ons realiseren dat we GODDELIJK en ONBEGRENSD BEWUSTZIJN zijn. En dat we nooit gevangen kunnen worden. Zodra we niet meer in de gevangenis geloven bestaat hij niet meer. En dan kunnen wij gaan. Dat is het einde van de slavernij. Vrijheid. Zegt dit voort!!!

Wordt Wakker Allemaal. Maak je Klaar. We Gaan!

Noot redactie:
Let op!, star-people plaatst artikelen met verschillende visies zodat u zelf uw eigen waarheid kan bepalen/aanvoelen.Bron: goto2012

Voeg toe aan: