Zoeken
 


Goto2012 maakt de balans op over 2009: De Toestand in de wereld

Laatste wijziging: maandag 21 december 2009 om 19:42, 3907 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 december 2009

Aan het eind van het jaar is het goed om alles weer eens op een rijtje te zetten. De winter is sowieso een tijd om eens naar binnen te keren, om weer eens bij jezelf te komen, en te kijken wat er wel of niet bij je past. De huidige tijd is zo ingewikkeld, er spelen zoveel dingen tegelijkertijd, dat het goed is om alles weer eens rustig te beschouwen, en te kijken wat het met ons doet. De titel van dit stuk komt van een radioprogramma wat ik als kind op zondagmiddag altijd moest luisteren omdat mijn vader dat aanzette. Je had toen een politiek commentator, GBJ Hilterman, die de toestand in de wereld beschouwde, en een politieke analyse deed van alles wat er toen plaatsvond. Dat wil ik nu ook doen, zo aan het eind van het jaar, en hopelijk helpt het jullie om weer wat overzicht te krijgen.

Het Klimaat

Iets wat ons heel erg bezighoudt op dit moment is het klimaat. Nu de klimaatconferentie in Kopenhagen een absolute sof is geworden staat mij het beeld bij van een ontgoochelde minister Cramer, die heel voorzichtig formulerend ons probeerde te vertellen dat de hele klimaattop een politiek spel was met als voornaamste spelers de Verenigde Staten en China. Dat er niets uit de klimaattop gekomen is verbaast mij in ieder geval niet. Ten eerste is er helemaal geen globale opwarming. Zoals je al eerder op mijn website hebt kunnen lezen, is een nieuwe ijstijd veel waarschijnlijker in de nabije toekomst. De helft van de wetenschappers ondersteunen de conclusie van het IPPC sowieso al niet, en denken ook eerder aan afkoeling dan opwarming. Deze wetenschappers worden volkomen genegeerd. Ten tweede is er het feit van die onderschepte email, waaruit blijkt dat wetenschappers gedwongen werden om feiten voor globale opwarming aan te dragen, terwijl ze in werkelijkheid precies het tegenovergestelde zien gebeuren. Dit feit, de gehackte emails is totaal verzwegen, heeft nooit het journaal gehaald, en is zeker in Kopenhagen niet ter sprake gekomen. Ten derde durf ik hier te stellen dat de regeringen van de wereld zich helemaal niet voor het klimaat interesseren. Allerlei nieuwe technologie voor schone energie wordt onderdrukt en met man en macht wordt de olieconsumptie in stand gehouden.

Een goed voorbeeld is ons eigen koningshuis. Ze houden zich zogenaamd bezig met schoon water en microkrediet, terwijl ze grof geld verdienen aan de olie via de Shell die de wereld weer vervuild. En wat die oliemaatschappijen veroorzaken in derde-wereldlanden maak je echt niet goed met microkrediet. Maar dat is een ander verhaal. Terug naar het onderdrukken van schone technologie, waarom hebben niet gewoon alle huizen die nu gebouwd worden standaard zonnepanelen in plaats van dakpannen? Dat zou een wet zijn waarmee de regering aan zou geven het milieu serieus te nemen. En zorgen ze eens voor een fatsoenlijk openbaar vervoer in plaats van de automobilisten meer en meer te laten betalen? Meer betalen helpt alleen de schatkist en niet het milieu. Mensen kunnen niet anders dan de auto pakken vanuit hun slaapstad of huisje op het platteland naar hun werk in de grote steden. Een kwestie van volkomen verkeerde planologie.

En hoe zou de wereld er uitgezien hebben als Tesla destijds toegestaan was zijn vrije energie torens te bouwen? Zijn financier JP Morgan wist niet hoe snel hij zijn geld terug moest trekken toen hij doorkreeg dat het om vrije energie ging, waar nooit iets op verdiend zou kunnen worden. En sindsdien zijn alle andere initiatieven voor vrije energie compleet onderdrukt en de uitvinders vermoord of gechanteerd. Voor mij is het allemaal zonneklaar. Het gaat niet om het milieu. Het gaat om geld, om consumptie, en het welzijn van de wereld interesseert ze net zo weinig als het welzijn van de mensen.

De Wereldpolitiek

Als ware Nederlander ken je natuurlijk de geschiedenis en weet je dat wij niet van die lievertjes waren vroeger. En dan heb ik het nu over koloniën. Iedereen kent het verhaal dat wij vroeger New York bezaten en dat uiteindelijk geruild hebben voor Suriname. Dat doet ons nationalistische bloed sneller stromen. Maar wat is er eigenlijk echt gebeurd? En dan heb ik het niet speciaal over ons kleine kikkerlandje, maar eigenlijk over heel veel westerse landen. Zodra wij onze beschaving enigszins op poten hadden zijn wij in onze boten gesprongen en zijn we de wereld gaan veroveren. Landverovertje spelen op wereldschaal. Hand en hand met de kerk (Jezuïeten) is de wereld verdeeld en veroverd. We hebben legers en kerken neergezet in onze koloniën, de oorspronkelijke bewoners verplicht onze cultuur en religie over te nemen, en de rest gewoon uitgemoord. En ondertussen roofden we alles wat we maar konden vinden en brachten die schatten terug naar huis, specerijen, kostbare metalen, menselijke slaven, noem maar op. Dit verhaal kent iedereen wel. Ook weet iedereen dat we die koloniën weer kwijt geraakt zijn, en dat ze nu eigen landen geworden zijn... Is dat eigenlijk wel zo?

Wat weinig mensen weten of willen weten, is dat we feitelijk nooit weggegaan zijn. Onze bedrijven en kerken zijn gebleven. Ook al lijkt het alsof de landen hun eigen regering en leger hebben, ze hebben nog steeds niets te vertellen en worden continu leeggeroofd. Daar komen de goedkope grondstoffen vandaan die onze industrie draaiend houden. Daar komt al ons voedsel vandaan. Kun je nagaan, Afrika en andere gebieden sterven van de honger, en wij eten gewoon fruit en groente aangevoerd vanuit Afrika. Wat klopt er niet in dit plaatje? De derdewereldlanden zijn nog steeds bezet, alleen is het nu niet ons leger, maar zijn het onze banken die de derde wereld onderdrukken. Houden we ze onder de duim door reusachtige schulden die ze nooit kunnen terug betalen. En gaan we ze nu ook nog een keer vertellen dat ze schone energie moeten gaan gebruiken, wat een komedie. En gaan we de allerarmsten helpen met micro-krediet, gaan we zelfs die met huid en haar aan de banken koppelen, nog meer schuld waar wij zelf weer aan verdienen.

Door al die koloniën is er nog een belangrijke verschuiving geweest die weinig mensen opgevallen is, wij produceren zelf helemaal niets meer. Al ons spul, al onze kleding, computers, wasmachines meubelen noem maar op wordt in derde wereld landen geproduceerd. Kijk maar overal staat made in China op. Dat is niet toevallig. China produceert alles wat wij nodig hebben om te leven. En vangt daar ook het geld voor. China is zonder twijfel het rijkste land in de wereld. Heeft feitelijk veel meer macht als Amerika. Feitelijk heeft China zoveel dollars dat ze heel Amerika kunnen opkopen. En dat zouden ze ook doen als ze de kans krijgen. En dat is de reden waarom de dollar zo weinig waard is nu, en waarom de prijs van olie naar beneden gaat. Daarmee probeert Amerika de dollars van China minder waard te laten worden. Maar China is ook niet gek, en vraag steeds meer andere betaalmiddelen, zoals bijvoorbeeld onze euro. De oliehandel in de wereld ging vroeger verplicht met dollars, dat was waar de dollar zijn waarde vandaan haalde. Op een bepaald moment is Irak daarvan afgestapt en wilde overstappen op de euro. Je ziet wat er gebeurd is met Irak. Amerika heeft Irak veroverd. Nu heeft recentelijk Iran de stap genomen naar de euro. Je ziet wat er gaat gebeuren... Iran krijgt hoe dan ook de zwarte piet en je kunt erop wachten tot het daar goed fout gaat. De verlaging van de olieprijs heeft ook tot gevolg dat de Arabische wereld onderuit gehaald wordt. Je kon de eerste tekenen al zien bij het instorten van de Dubai zeepbel.

Al deze problemen kleuren onze blik op de wereld. Zorgen ervoor dat wij continu naar buiten gericht zijn. Kranten, journaal, actualiteiten programma's zorgen er voor dat we bezig blijven met alles buiten ons. Zorgen ervoor dat we allemaal meegesleurd worden in het drama, hetzij actief als je de pech hebt in een van die landen te wonen, dan wel passief in de rest van de wereld waar je hetzelfde drama opgelepeld krijgt via de media in een continue stroom.

En hoe zit dat met ons?

En met ons bedoel ik nu even die geluksvogels, die relatief kleine groep op de wereld die het zo goed hebben dat ze de luxe hebben al de genoemde problemen te negeren. Die kleine groep mensen in die zo beschermde wereld hebben het zo goed, dat ondanks alle belastingen, onderdrukking en hersenspoeling door de media, een nog kleiner deel van die toch al kleine groep mensen heel voorzichtig aan het ontwaken is. Heel voorzichtig vragen gaat stellen bij alles wat ze om zich heen zien gebeuren. Het is maar een heel klein groepje, nog geen procent van alle in welvaart levende mensen. Dit groepje heeft zich afgekeerd van de grote religies, kijkt kritisch naar de wereld en naar zichzelf. Zijn dit de eerste vrije mensen? Zijn dit de eerste vrijdenkers? Het is nog zo pril, als een eerste sneeuwklokje wat haar hoofdje boven de sneeuw uit steekt en trillend het licht zoekt. Heeft dit een kans? Is dit de toekomst van de mensheid? Kan dit uitgroeien tot iets moois wat het licht op de hele wereld aansteekt?

Helaas, ook dit groepje valt ten prooi aan het monster. Goedgelovig en open als ze zijn, vallen ze ten prooi aan speciale, op hen toegespitste desinformatie. Zijn ze niet gevoelig voor de politiek en religie van de aarde, dan krijgen ze wel een eigen menu van engelen, verheven meesters, galactische politiek, ascentie, beloften van een nieuwe wereld, enzovoorts. En zie, het werkt, ze vallen er massaal voor. Terwijl de overheersende machten de laatste hand leggen aan hun plan voor wereld overheersing, worden de enige wakkere mensen die er zijn afgeleid en bezig gehouden met verhalen over ascentie en een nieuwe aarde. En er wordt zelfs een datum gegeven, 21 december 2012 zal het allemaal goed komen, of juist niet, ook voor doemdenkers is er een alternatief geschapen, ook die worden beziggehouden. Misschien krijgen we wel allemaal grote rampen op aarde, komt er een planeet Nibiru langsvliegen, of gaan we door een fotonenlaag, of gaan we door het galactische vlak, of krijgen we een stoot energie van de zon, of vanuit het centrum van de melkweg, mogelijkheden genoeg. Poolverschuivingen, tsunamis op wereldschaal, vulkanische uitbarstingen, alles wordt ons voorgesteld. Het wordt tijd om te kijken waar dit allemaal vandaan komt.

Waar komt het allemaal vandaan?

Dat is de grote vraag. Al die dingen waar wij ons mee bezighouden waar komen die vandaan? Eigenlijk zijn er drie bronnen waar al die informatie vandaan komt, channelingen, overlevering oftewel oude culturen en religies, en vanuit de overheersers zelf via klokkenluiders. Als we daar eens nauwkeurig naar kijken:

1. Channelingen. Channelen is te vergelijken met radio. Je hebt een radio ontvanger, en gaat luisteren naar zenders die je binnenkrijgt. Je ziet de zenders niet, maar kunt alleen horen wat ze zeggen. In de tweede wereldoorlog werd hier al slim gebruik van gemaakt. Duitsers die zich voordeden als het verzet lokten door hun radio uitzendingen de ondergrondse in de val. Channelen is niet anders. Een medium stemt zich af, of zet zich open, en wie of wat daar maar rondzwerft kan boodschappen doorgeven. Vaak wordt gezegd, alles van boven is goed. En dus doen de zenders zich voor als engelen, verheven meesters, bevriende buitenaardsen en noem maar op. En wat zeggen ze allemaal? Ze vertellen ons dat wij bezig zijn met onze ascentie, en dat de aarde nog even helemaal schoon gemaakt gaat worden, en dat wij tijdelijk even van de aarde afgehaald worden, en meer van dat soort dingen. Sommigen doen zich voor als overgegane familieleden en vertellen het medium dat ze in een soort van controlekamer zitten met engelen, galactische federatie, met god en verheven meesters, alles bij elkaar. Dat klinkt allemaal erg vertrouwd. Helaas is de werkelijkheid heel anders. De astrale wereld, waar al die channelingen naar verbinden, is niet zo vrij als wij graag willen geloven. Als je al die channelingen naast elkaar zet zie je dat de astrale wereld niet veel anders is als hier, allerlei politieke stromingen met allemaal een eigen agenda. Dus desinformatie en onderdrukking. En mensen aan het lijntje houden. Ook dat is een belangrijke functie. Vertel steeds maar weer dat alles klaar staat en bijna begint. Geloof me, dat kan je rustig tien jaar achter elkaar vertellen en de mensen blijven nog steeds wachten. Doet me weer denken aan dat karretje met een ezel ervoor en een wortel voor zijn neus. De ezel blijft maar doorlopen, hopend ooit die wortel te kunnen krijgen.

2. Oude culturen. Oude culturen en religies zijn vaak aan elkaar gekoppeld. Wij denken vaak dat alles wat uit het verleden komt goed is. Dat ze het toen wel wisten. Maar draai het eens om, wat weten wij eigenlijk van het verleden? Niet echt veel. En wat we weten, daar wordt je niet echt vrolijk van. Neem het hele christendom. Langzamerhand weet iedereen wel dat deze religie in ongeveer 300AD door een romeinse keizer in elkaar gelijmd is, met als ingrediënten de zonsverering die in de meeste oorspronkelijk culturen gebruikelijk was. En de bijbel, het oude en nieuwe testament, wordt jammer genoeg nog steeds als bron gebruikt, terwijl we weten wie de boeken geschreven hebben. Kijk naar de Maya, tientallen jaren nadat hun tempels en overblijfselen onderzocht zijn door westerse wetenschappers, wat bijvoorbeeld die kalenderdatum 21 december 2012 opgeleverd heeft, komen ze zelf naar voren met hun verhaal. Deze Maya zeggen afkomstig te zijn uit Atlantis, net als de Egyptenaren, de Indiërs en anderen. Al deze oude culturen hebben dezelfde bron. En is die bron wel zuiver? Veel mensen hebben herinneringen aan Atlantis en die herinneringen scheppen geen vrolijk beeld. Het heeft er ook alle schijn van dat onze overheersers daar al aanwezig waren. Wat zegt dat dan over al die oude overlevering? Juist, onze overheersers zitten ook daar achter de bron!

3. Klokkenluiders. Klokkenluiders of de zogenaamde insiders die outsiders geworden zijn. Dit is misschien nog wel de meest omstreden groep. Dit zijn mensen die in dienst van onze overheersers geweest zijn, en ontsnapt of gepensioneerd zijn en hun verhaal naar buiten brengen. Sommigen kost dat het leven, en anderen blijven vreemd genoeg ongedeerd. De verhalen van deze mensen zijn heel divers. Ze praten over buitenaardsen, technologieën van deze buitenaardsen, over ruimtevaart en vliegende schotels, over tijdreizen, over reptielen, grijzen en dracos, en ook over Nibiru en 2012. Opvallend genoeg praten ze meestal niet over ascentie. Samen schetsen ze een beeld van een wereld die stiekem beheerst wordt door buitenaardsen, en over plannen voor het opnieuw bevolken van deze aarde met hybride rassen, kruisingen tussen buitenaardsen en mensen. Terwijl wij mensen ook al kruisingen zijn tussen buitenaardsen en "oorspronkelijke" aarde rassen. Volgens deze klokkenluiders hebben wij al kolonies op de Maan en op Mars, en zijn er zelfs sterrenpoorten in gebruik, precies zoals in de serie Stargate getoond wordt.

Waar leidt dit allemaal toe?

Dat is de vraag. Wat een fantastische hoeveelheid informatie. Je mag wel gestudeerd hebben om het allemaal te kunnen volgen. Zelfs als al deze informatie niet waar is, dan is het al vreemd genoeg. Waarom ons bestoken vanuit alle kanten met zoveel informatie, vaak zelfs nog tegenstrijdige informatie ook? Waarom al dat drama op onze wereld? Schijnbaar doelloos alles steeds weer stukmaken, opbouwen, afbreken... Beschavingen ontstaan, en storten weer in, continenten verschuiven, ruïnes van steden op de bodem van de oceanen... Een ding is duidelijk, we leven op een zeer dynamische wereld, waarin tijdperken elkaar in razend tempo opvolgen en het aanzicht van de aarde continu veranderen. De wetenschap probeert ons steeds in slaap te houden en te vertellen dat veranderingen heel langzaam gaan en miljoenen jaren duren, terwijl moderne onderzoekers aantonen dat het eerder om duizenden jaren gaat in plaats van miljoenen. Hoelang wordt dit spel van onderdrukking al met ons gespeeld, en... hoe kunnen we het beëindigen? Wat ik probeer aan te tonen in dit verhaal is dat al de informatie uit dezelfde bron komt. Onze overheersers hebben speciaal voor ons "wakkere" mensen een eigen menu van desinformatie samengesteld, waarmee wij geprogrammeerd worden en afgeleid worden. Ik weet niet wat er ons te wachten staat, maar het zal geen nieuwe wereld worden, althans niet een zoals ons voorgespiegeld wordt, een hogere dimensie met allemaal verlichte mensen. Niet als het aan onze overheersers ligt. En dus zeker niet zolang zij ook op deze aarde zijn. Zij zullen er alles aan doen om deze situatie voort te laten duren. Zij hebben ons nodig. De overheersers hebben wezens nodig om te overheersen. Omdat zij ons nodig hebben voor onze energie.

Wij zijn Goddelijk Onbeperkt Bewustzijn

Al het drama, alles wat ons overkomt is er alleen maar op gericht om onze energie af te tappen. Zij leven op ons licht. Dat werkt natuurlijk alleen maar als wij dat niet in de gaten hebben en zelf toelaten. Als wij zo afgeleid zijn dat wij geen tijd meer hebben om te voelen wat er werkelijk met ons gebeurt. Als wij zo verblind zijn door de wereld dat wij niets meer zien, letterlijk door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Als wij door alle programmering vergeten wat wij werkelijk zijn, stukjes goddelijk licht met een onbeperkt bewustzijn. En daar ligt onze bevrijding. Goddelijk licht met onbeperkt bewustzijn kun je niet gevangen houden. Alleen als je gelooft in de gevangenis kun je jezelf niet bevrijden. En dat is waar de overheersers zo druk mee zijn. Ze zijn ongelofelijk druk met ons te laten geloven dat wij beperkte driedimensionale wezens zijn. Al dat drama om ons heen en al die desinformatie is er alleen maar op gericht om ons te laten denken dat we hulpeloze driedimensionale wezens zijn. Wij hoeven niet "gered" te worden! Wij moeten terug naar onszelf, wij moeten ontdekken dat we niet gevangen zijn. Wij moeten weer ontdekken dat wij goddelijke wezens zijn, naar het evenbeeld van onze Schepper. Net zo perfect. Onbeperkt Bewustzijn kun je niet gevangen zetten. Wij zijn de gevangenis, wij zijn de overheersers, wij zijn alles, en samen zijn wij God. En dat moeten we ons weer herinneren. Net als de Hopi zeggen: Wij zijn het waarop we gewacht hebben. En dat is mijn wens voor het komend jaar, 2010. Dat wij ons weer gaan herinneren wie wij werkelijk zijn. Goddelijk, Onbeperkt Bewustzijn!

Het gaat jullie allen goed!

Dit artikel is geschreven door René van goto2012Bron: goto2012

Voeg toe aan: