Zoeken
 


Oude stad en piramide in Caribische zee gevonden

Laatste wijziging: vrijdag 18 december 2009 om 15:38, 5754 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 18 december 2009

Onderzoekers hebben de eerste beelden vrijgegeven van de Caribische zeebodem van wat zij geloven de archeologische overblijfselen van een oude beschaving.

Met geheimhouding van de coördinaten, en een projectleider die op dit ogenblik anoniem wenst te blijven, zei dat de stad duizenden jaren oud zou kunnen zijn; misschien zelfs ouder dan de Egyptische piramides, in Giza.

De locatie werd met een geavanceerde satelliet gevonden, en wordt in geen geval geassocieerd met de zogenaamde locatie die door Russische ontdekkingsreizigers in 2001 dichtbij Cuba werd gevonden, op een diepte van 2300 voet.

"Op de satellietfoto is te zien, dat onze locatie veel ondieper is." Het team streeft momenteel naar financiering om een expeditie op te zetten om te bevestigen en te onderzoeken wat een enorme onderwater stad schijnt te zijn. "U moet zorgvuldig werken met satellietbeelden van een dergelijke plaats," zei een onderzoeker van het project, "de digitale matrix interpreteert zijn gegevens soms verkeerd, en toont ruïnes als solide massa's."

"Maar wij hebben structuur gevonden - iets dat een lange, smalle piramide schijnt te zijn; grote platform structuren met kleine gebouwen er bovenop; wij hebben zelfs parallelle posten en straalbouw in het puin gevonden van wat een gevallen gebouw lijkt te zijn. U kunt geen post en straal hebben zonder menselijke betrokkenheid."

Op de vraag of deze stad de legendarische stad Atlantis is, zeiden de onderzoekers onmiddellijk nee. "De geromantiseerde idee van Atlantis heeft waarschijnlijk nooit bestaan, noch zal iemand ooit een scuba duikuitrusting aandoen, in het water springen, en een stadspoort vinden met de tekst, welkom in Atlantis."

 Bron: endtimes

Voeg toe aan: