Zoeken
 


Politiek versus het klimaat

Laatste wijziging: vrijdag 11 december 2009 om 19:54, 3419 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 11 december 2009

Minister Cramer is boos op de kamer. Er zijn namelijk enkele leden van de PVV en de VVD die er aan twijfelen of er wel een klimaat probleem is. Pssst... De aarde schijnt namelijk niet meer op te warmen. Niemand verder vertellen he!

Maar de minister zegt het volgende:
"Volgens haar is er helemaal niet gefraudeerd met e-mails. En als zoveel wetenschappers dezelfde conclusies trekken, dan is dat mijn basis voor politiek handelen, zei Cramer in de Tweede Kamer. De politiek moet zich niet bemoeien met de wetenschap, vindt de minister."
Kan iemand de minister vertellen dat het juist politici zijn die deze hetze begonnen zijn? En kan iemand voordat ze Al Gore en zijn Nobel prijs noemt haar vertellen dat ook Al Gore een politici is?

Ze beweerde verder dat het merendeel van de wetenschappers beweert dat CO2 de oorzaak is van global warming. Ik weet niet hoeveel wetenschappers de minister denkt dat er zijn op de wereld maar zeker dan de 1500 die meeschreven aan dat rapport van het IPCC. Bovendien zijn er een aantal mensen die van die lijst van 1500 wetenschappers geschrapt wilden worden omdat ze het niet eens waren met de bevindingen.
Ik ben het een beetje beu dat iemand roept dat de meerderheid van de wetenschappers gelooft dat de aarde opwarmt door CO2. In Nederland proberen ze ieder jaar weer de pieten van de Sint te tellen. Behalve dit jaar. Is er een overeenkomst met het tellen van wetenschappers? Heeft er iemand enig idee hoeveel wetenschappers er zijn op de wereld en in welk kamp we ze moeten stoppen? (pun intended)
Heeft de minister de wetenschappers wel kunnen tellen?

Verder wil ik vragen hoe de minister weet dat de e-mails van het schandaal rond Climategate geen fraude of geknoei met cijfers in houden. Heeft ze inside information?

Zouden de tweede kamer leden alsjeblieft vol willen houden en eisen dat er een onafhankelijk onderzoek komt? En niet de wil is wet van het IPCC willen volgen. Want het zijn wel degelijk politici die hier het lot aan het bepalen zijn. En minister Cramer mogen we daar gerust bij tellen.Bron: zaplog.nl

Voeg toe aan: