Zoeken
 


Planet Alert voor December 2009

Laatste wijziging: maandag 7 december 2009 om 10:40, 3100 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 7 december 2009

Op 30 November kwam de zon in het teken Ophiuchus (Asklepius) in het 13e teken van de dierenriem. Ik heb nog niet helemaal becijferd hoe dat teken in een 12 tekens dierenriem moet passen. Misschien moeten we wel een hele nieuwe dierenriem maken. Er zijn vele maankalenders die 13 tekens gebruiken. De Mayas en anderen hadden al heel lang een 13 tekens dierenriem. Dertien is het nummer van de Godin en die energie is jarenlang onderdrukt tot in de roerige twintiger jaren toen de vrouwen in opstand kwamen. Toen kwamen de zestiger jaren toen de mensen werkelijk in opstand kwamen tegen de samenleving. Wat een rumoerige tijd was dat. Gebeurtenissen lijken in cycli plaats te vinden en sommige mensen zijn nu in de cyclus van het openen van hun hart voor het Christus Bewustzijn. Wat een opwindende gedachte is dat!

Elk jaar als de Zon door Asklepius komt is er een interstellaire wind die de Aarde raakt vanuit dat teken. Het is een helium-rijke wind vanuit de sterren die door ons zonnestelsel blaast vanuit de richting van Asklepius. De zwaartekracht van de Zon concentreert het materiaal in een conus en de Aarde passeert die conus in de eerste weken van December. Als je geboren bent tussen 30 November en 17 December en dacht dat je een boogschutter was, ben je in werkelijkheid een Asklepiaan. Als je rond Halloween geboren bent ben je ook een Asklepiaan omdat het een verdeeld teken is. Als je meer wilt weten over de interstellaire wind, kijk dan even op onze website www.alcseattle.com en kijk onder Artikelen. Het is een heel interessant artikel van de NASA.

Het is ook volle maan en met Mars in het vuurteken Leeuw kan het een beetje branderig en gewelddadig worden deze maand, zoals al te zien is aan Obama die meer troepen naar Afganistan gaat sturen. Het is tijd om ons hoofd koel te houden. Neem tijd voor jezelf in dit drukke feestdagen seizoen en richt je op je hart centrum voor universele liefde. Er zal een andere deur openen op 12 December, en ik heb gehoord dat er veel liefde naar de Aarde gestuurd wordt in die tijd. Dan hebben we de winter solstice op 21 December en dat is de viering van het licht. Deze feestdagen worden sinds eeuwen gebruikt voor de viering van de geboorte van de Zon. Het is de tijd dat we het donkerste deel van het jaar passeren en de Zon vooruit gaat en de dagen langer worden. In andere woorden is het de geboorte van het licht. Denk jij dat we waarlijk de geboorte van het Christuslicht in ons vieren deze December? Zou dat niet prachtig zijn?

Ik denk dat het jaar 2009 =11 een heel gestrest jaar was, op vele manieren. Vele mensen hebben in situaties verkeerd waarin ze veel konden leren. Het leek wel of het een jaar vol testen was op allerlei niveaus. Ik zocht het nummer 11 op in een van mijn boeken en daar stond: "Als we het nummer 11 bereikt hebben, in een inwijdingsproces, zijn we klaar om bewust een te worden met de vurige stroom van het Christus-leven en staan we het welwillend toe ons lichaam schoon te branden. Alles dat niet getransformeerd kan worden wordt geconsumeerd en uit het systeem gegooid als dode as uit een fornuis. Daarom is er altijd veel ziekte in deze periode." Hoeveel van jullie zijn afgelopen jaar ziek geweest, of heeft het uitgewerkt in problemen met botten of tanden in je lichaam die vervanging of heling nodig hadden? Of de ziekte speelde zich uit op een emotioneel niveau. Het is tijd om onze geest en ons lichaam te helen.

Ik heb een boek gelezen dat heet "De mechanica van het Bewustzijn" dor Boston Carter geschreven. Het is een prachtig boek en praat over de belangrijke zaken voor vuur tekens, lucht tekens, water tekens en aarde tekens.

De angst van het water teken is onwaardigheid en de belangrijkste wond is afwijzing.

De angst van het vuur teken is toewijding en verlichting en de belangrijkste wond is verraad.

De angst van het lucht teken is in de steek gelaten zijn en de belangrijkste wond is schaamte en schuldgevoel.

De angst van het aarde teken is confrontatie en de belangrijkste wond is chaos.

Ik ben een aarde teken en de beschrijving van chaos past me als een handschoen. Maagd gaat ook over gezondheidszaken en met Saturnus in dat teken voor het grootste deel van 2009 moest ik steeds rekening houden met mijn gezondheid net als veel mensen. Ik kreeg zelfs een soort van paranoïde gedachten over mijn gezondheid de laatste maanden. Het leek wel of niets die paranoia kon stoppen tot vandaag. Ik realiseerde me dat alle kwaaltjes uit het verleden opnieuw leken op te duiken en ik moest door die angst heen. Vandaag realiseerde ik me dat er niets mis is met mij, en ik net door een inwijdingsproces gegaan ben in ik nu klaar ben om al mijn angsten los te laten over mijn gezondheid, zelfs die angsten die ik dacht al kwijt te zijn. Heb jij de laatste tijd te maken gehad met jouw angst of met jouw belangrijkste wond? Heeft jouw vuurteken te maken gehad met verraad in een relatie of met geld? Heeft jouw lucht teken de energie van verlating of schuld gevoeld, of heeft jouw waterteken te maken gehad met afwijzing de laatste tijd? Ik vond dat ik naar mijn mijn opkomend teken moest kijken en ook naar mijn maan tekens voor mijn belangrijkste wonden. We kunnen al deze angsten en wonden ervaren maar onze Zon en Maan tekens zijn het sterkste. Als je geïnteresseerd bent in uit te vinden wat je aan jouw angsten en wonden kunt doen, kijk dan eens in dat boek.

Als je denkt dat je al jouw angsten en wonden losgelaten hebt dan ben jij waarschijnlijk klaar om de liefdesenergie te ervaren die naar de Aarde gestuurd gaat worden in de opening van 12 December. Je wilt misschien die dag reserveren voor jezelf om goed voor jezelf te zorgen en wat plezier te maken. Dan krijgen we de Winter Solstice op 21 December. Dit is voor mij altijd een prettige tijd. Die horoscoop ziet er interessant uit omdat de Zon conjunct met Pluto zal staan in die tijd. Dat brengt grote transformaties in het komend jaar.

Er zijn andere gebeurtenissen deze maand zoals Uranus die weer direct gaat tijdens de volle maan van 1 December, en Mercurius zal retrograde zijn op Kerstmis dus verwacht niet dat je plannen zo gaan lopen als ze zouden moeten. Denk eraan, geen controle. Controle is nu niet meer nodig omdat dat oude energie is. Controle gaat snel verdwijnen vanaf deze tijd. We moeten nu met de stroom mee. Laat gaan en laat God. Er is ook een maansverduistering op 31 December, op 10 graden Kreeft en dat start het nieuwe jaar 2010.

In mijn laatste artikel vroeg ik of je het witte christus licht naar de Howard Hansen Dam in de buitenwijken van Seattle wou sturen en ik ben blij jullie te kunnen melden dat de kans van overstroming teruggelopen is van 1 tot 3 naar 1 tot 25. Zij waren in staat om de dam te repareren dus houdt ie het weer maar ik zou jullie voortdurende ondersteuning erg op prijs stellen. Ik wandelde vaak langs de rivier en nu is er een grote dam van zandzakken precies op mijn pad en kan ik daar niet meer lopen. Dat was een grote verandering in mijn leven maar ik vind wel weer een andere plek om te wandelen.

Ik wil ook iedereen bedanken die de West Kust in het licht houden. Ik was heel bezorgd voor mijn gebied gedurende November omdat de planeten heel krachtig waren toen de Zon door Schorpioen ging. Er waren veel stormen en regenbuien hier in die periode en een klein stadje Westport had 25 voet hoge golven en was een paar dagen overstroomd. De aardbeving die ik verwachtte vond plaats in de Pacific Oceaan net buiten de Queen Charlotte eilanden die net boven Vanvouver liggen. Het was een 6.6 aardbeving zonder enige schade. De Oostkust kreeg ook veel regen en overstromingen in November.

Onze gecombineerde gedachten zijn heel krachtig. Ik was een paar nachten terug naar Greg Braden aan het luisteren op Coast to Coast en hij praatte erover hoe op 9-11 de naald op de kaart die de wetenschappers gebruikten om het Veld te meten helemaal van de schaal ging. Onze gecombineerde gedachten en emoties maken echt verschil. Als we allemaal samen in gedachten gaan kunnen we werkelijk de wereld veranderen. We willen geen dingen controleren dus als we het Witte Christus Licht sturen voor het hoogste en beste goed, dan zijn we niet aan het controleren, dan laten we gewoon het licht werken.

We hebben een licht centrum dat heet het Asklepius Licht Centrum en we ontmoeten elkaar elke zondag morgen om 11 uur. Ons adres is op onze website. We nodigen jullie uit om in gedachten bij ons te zijn, of fysiek als je in de buurt woont, om het Witte Christus Licht met spettertjes goud en zilver naar President Obama en de Senaat te sturen voor het hoogste en beste goed. We kunnen dat licht ook sturen naar de Bank systemen over de hele wereld. Het kan ook gestuurd worden naar plaatsen als Afganistan, Pakistan en India. We willen dat licht sturen om 12.00 elke zondag. Help ons als je kan.

Ik stuur je mijn liefde voor zeer gelukkige en vreugdevolle feestdagen en misschien is dit de maand waarin we open contact krijgen met onze ruimte broeders en zusters. Zou dat geen interessant Kerstmiscadeau zijn?

Zo zal het zijn!

Ik hoop dat jullie de beste kerstvakantie hebben die jullie ooit ervaren hebben. Ik stuur jullie liefde en licht.

***Mahala***

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Asklepius

Dit artikel is vertaald door René van Goto2012Bron: goto2012

Voeg toe aan: