Zoeken
 


De meltdown van de Global Warming Mythe en de rol van de MSM.

Laatste wijziging: maandag 30 november 2009 om 09:38, 5887 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 30 november 2009

Hackers zijn er op 20 november 2009 in geslaagd om binnen te dringen in de computers van het CRU. Dat is de Climat Research Unit van de universiteit van East Anglia.
Hierbij zijn duizenden documenten en e-mails buit gemaakt van top klimatologen.
Op deze site is het e.a. te vinden:  Alleged CRU Emails - Searchable
Dankzij deze bevlogen Hackers komt er dan waarschijnlijk net op tijd
die informatie boven water die de massa heftig zal wakker schudden. Global Warming is inderdaad een hoax ! De complotters krijgen weer gelijk.
Terwijl in ons land (het beste jongetje van de klas) er nog weinig over gesproken wordt is het schandaal in het buitenland al losgebarsten.

Hier  Paul Nuttall en David Campbell Bannermanm  van de Europe of Freedom&Democracy Group aan het woord in het Europees Parlement.


Onze eigen minister van Milieu, Jacqueline Cramer heeft haar zegje wel gedaan. Zonder de feiten te kennen (of misschien juist wel) heeft ze de Hackers tot criminelen bestempelt en zouden ze de gestolen gegevens hebben gemanipuleerd. Deze Hackers zijn geen criminelen maar helden mevrouw Cramer. 
Ze zal het wel gezegd hebben omdat haar leuke snoepreisje op onze kosten naar Kopenhagen in gevaar komt.

De MSM hebben het schandelijk af laten weten tot dusver in de vaccinatie campagne. Schaamteloos laten zij zich gebruiken door als spreekbuis te fungeren voor de farmaceutische industrie. Listig iedere vorm van oppositie omzeilend of tot indianen verhalen  te bestempelen.
En nu blijkt ook dat de MSM  zich ijverig heeft laten misbruiken om de absurde theorieën van Al Gore te verkondigen. 
Ik zou me, als ik onderzoeksjournalist was, voorlopig niet meer op straat durven vertonen.

Welnu, dankzij deze Hackers wordt er een tweede kans geboden aan de MSM om te laten zien waar ze echt voor bedoeld zijn namelijk fungeren als waakhond. Maar de waakhonden van onze democratie zijn opgekocht door de multinationals. Ze liggen aan de ketting en ze mogen niet blaffen. Wie bijt zijn ketting door en durft voor de waarheid te gaan !

Dus MSM,  dankzij deze Hackers dient zich per direct de mogelijkheid aan
om jullie zwaar aangetast imago weer op te poetsen.
Dus aan welke kant gaan jullie staan ? Aan de kant van de multinationals en de NWO elite die streven naar een Europa zonder democratie. Een Europa dat geteisterd zal worden  door een stortvloed van nieuwe z.g. milieu beschermende maatregelen, belastingen ect. louter en alleen gebaseerd op leugens en verdraaiing van wetenschappelijke feiten.
Of gaan jullie nu eens je werk doen en de waarheid naar buiten brengen.
En als jullie dan hopenlijk eindelijk je huiswerk eens gaan doen duik dan ook meteen weer eens in de 911 tragedie. Na 8 jaar onderzoek door z.g. complotters  is de bewijslast voor een inside job onhoudbaar groot geworden.

We gaan in ieder geval een zeer interessante Climate Change Conference tegemoet zien.Voeg toe aan: