Zoeken
 


Update : 13 December, VrijheidsParade Utrecht!

Laatste wijziging: zondag 13 december 2009 om 13:48, 5824 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 13 december 2009


Zondag 13 December is het zover!

Vandaag, donderdag 10 Dec, heeft de organisatie een gesprek gehad met de gemeente Utrecht en hebben we moeten vast stellen dat er een markt is op het plein voor Muziekcentrum Vredenburg. Derhalve vertrekken wij vanaf het plein aan Neude. Hieronder een routebeschrijving vanaf het Centraal Station naar het plein. De optocht zal tussen 13.00 en 14.00 beginnen. 12.00 uur verzamelen

De Vrijheids Manifestatie te Utrecht.

Vrijheid is het geboorterecht van ieder mens en het natuurlijke verlangen van de mens om zijn doen en laten te kunnen beheersen. Er lijken echter krachten in de samenleving actief te zijn die uw natuurlijke vrijheid juist willen afnemen.

Een kleine greep uit de voorbeelden:

- herintroductie van het persoonsbewijs (met vingerafdrukken, gezichtsscan, centrale opslag en gegevenskoppeling)
- Gebruik van onveilige opslagdatabanken
- Afbraak van vrijheid en omgekeerde bewijslast (U moet in veel gevallen zelf uw onschuld bewijzen).
- Europese politiemacht, grondwet en onder andere een Europees uitleveringsverdrag zonder tussenkomst Nederlandse rechter.
- Exponentieel toegenomen centrale gegevens-registratie (controledrift, cameratoezicht, OV-chipkaart, EPD)
- Beperking van vrije meningsuiting.
- Kilometerkastjes die tijd, plaats, afstand, snelheid, voertuig etc registreert
- De Codex Alimentarius wordt 31 december 2009 in Nederland en Belgie van kracht (zie Codex)
- President der Europeanen wordt via achterdeurtjes politiek gebracht, hoezo democratie?
- Lissabon verdrag
- Verborgen belastingverhogingen
- AOW 67 leeftijd
- PandBrigades die uw woning komen controleren (zie Pandbrigade )
- Het niet-Democratisch invoeren van een Wereld Regering door de rijke Elite

Het politieke circus en de media lijken het oude spreekwoord: verdeel en heers, heel goed te begrijpen. Soms vraagt men zich af of het nu de “terroristen” of de politiek en media zijn die alles opblazen. Wij zijn allemaal mens, en willen niet in hokjes gedrukt worden: hokjes verdeeld in goed en slecht.

Politici zeggen enkel wat ze schijnen te (moeten) vinden maar nooit wat ze voelen. Bent u de loze beloften van politici ook zo zat? Ziet u door het bos van “links” en “rechts” ook de bomen niet meer? Het lijken schijntegenstellingen om mensen te verdelen want wat u ook stemt; er lijkt niets wezenlijks te veranderen.

De media en politiek lijken steeds minder vragen te stellen. Zij presenteren oorlog als het enige middel voor “vrede en democratie.” Is er dan geen vrede mogelijk zonder oorlog? Vrede en oorlog lijken wel elkaars synoniem: oorlog = vrede. Het is de wereld op zijn kop.

Geldverkwisting, corruptie en incompetentie van de overheid zijn aan de orde van de dag. Armen worden armer, de rijken ook. Banken worden gered, de mensen niet. De bonuscultuur gaat lustig door terwijl de de minst draagkrachtigen worden gekort.

Terreuralarmen, klimaatrampen, pandemieën en financiële crises: het lijkt alsof de overheid haar onderdanen angst wil inboezemen om ons ontvankelijk te maken voor nieuwe vrijheidsbeperkende maatregelen. Wij laten ons niet regeren door angst. Als burgers van Nederland zijn wij één. Onze kracht zit in het getal: wij laten ons niet verdelen en zijn met veel meer dan de kleine groep die onze vrijheid denkt te mogen afnemen.

Op de Vrijheidsparade willen wij die verbondenheid laten zien en ons geboorterecht, onze vrijheid vieren. De Vrijheidsparade maken we met z‘n allen. Het is geen demonstratie maar een positieve parade van mensen die zich vrij weten, vrijheid als wezenlijk onderdeel van het mens-zijn en zich dat niet laten ontnemen!

Kom naar de Vrijheidsparade op Zondag 13 December in Utrecht.

Promotiemateriaal kunt u vinden op onze Pers en Promotie pagina

De Vrijheids Parade wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door :

- www.VrijheidsParade.nl
- www.Anarchiel.com
- www.WacHolland.org
- www.Zeitgeistmovement.nl
- www.Star-People.nl
 Voeg toe aan: