Zoeken
 


Hackers ontdekken dat officiële cijfers Global Warming vervalst worden

Laatste wijziging: zaterdag 21 november 2009 om 20:38, 2606 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 21 november 2009

Natuurlijk wisten velen van ons het al langer, maar nu blijkt ook uit door computerhackers gestolen files van de toonaangevende Britse Climat Research Unit (CRU) dat de echte klimaatcijfers en gegevens doelbewust worden vervalst, om zo het grote publiek wijs te maken dat de Aarde bedreigd wordt door 'Global Warming', en er daarom uiterst kostbare Co2-reductiemaatregelen en belastingen nodig zijn om dit tegen te gaan. Een VN-wetenschapper zei het vorig jaar al: Global Warming is de grootste internationale leugen ooit, en uit de gehackte files blijkt wederom hoe waar deze uitspraak was.

Het Internationale Klimaatpanel van de VN (IPCC) houdt al jarenlang vol dat de temperatuur op Aarde drastisch aan het stijgen is, en dat als er niets gebeurd, dit dramatische gevolgen voor ons klimaat zal hebben. Het IPCC maakt bij haar berekeningen vooral gebruik van de klimaatgegevens die door het Britse CRU worden geleverd. Tot nu toe hebben vrijwel alle Westerse overheden, maar met name de Europese, hun klimaatbeleid volledig afgestemd op deze naar nu blijkt vervalste gegevens. Zo is de Nederlandse Tweede Kamer afgelopen week nog akkoord gegaan om in Barendrecht een omstreden -en dus volkomen zinloze- Co2 opslagplaats te laten bouwen.

De Hackers wisten honderden files met een grootte van totaal 61 mb (3), waaronder een groot aantal emails van onder andere CRU-directeur Philip Jones, te stelen, waaruit onweerlegbaar blijkt hoe schandalig het publiek doelbewust wordt voorgelogen over Global Warming. Eén van deze emails, die voor het eerst op een Russische FTP server verschenen, verwijst bijvoorbeeld naar de bekende, door de VN nog steeds gebruikte -maar door het grootste deel van de onafhankelijke wetenschappelijke wereld inmiddels al lang verworpen- 'hockey stick grafiek', waaruit zou blijken dat de Aarde als gevolg van Co2 uitstoot snel aan het opwarmen is:

 'Ik heb zojuist Mike's (Michael E. Mann van de Universiteit van Virginia, die de hockeystick grafiek in het wetenschappelijke blad Nature publiceerde) truc van het verhogen van de werkelijke temperaturen van de afgelopen 20 jaar (d.w.z. vanaf 1981) afgerond, en ook die van Keith (Keith Briffa, assistent van CRU-directeur Jones) vanaf het jaar 1961, om zo de temperatuursafname te verbergen...' Uit de rest van de email blijkt onder andere dat de wereldwijde temperatuur voor het jaar 1999 met 0,35 graden Celcius op papier kunstmatig verhoogd is, om zo 'Global Warming' te kunnen 'bewijzen'.

Daarnaast valt uit de gestolen files op te maken dat CRU-directeur Jones desnoods de echte klimaatgegevens zou vernietigen als dat nodig zou zijn om deze verborgen te houden. Voor de meeste onwetende burgers en milieu-activisten moet het ronduit ontluisterend zijn dat al jaren alles in het werk wordt gesteld om het klimaatnieuws met valse cijfers te manipuleren en het gewone publiek zoveel mogelijk in het duister te laten. En wat te denken van een email waaruit blijkt dat CRU-topman Jones de dood van John Daly, één van de eerste en meest gerespecteerde klimaatsceptici, als 'goed nieuws' verwelkomt? (1)

CRU-directeur Jones heeft tegenover het Investigate Magazine inmiddels toegegeven dat zijn organisatie gehackt is en dat de op internet gepubliceerde gegevens inderdaad echt lijken te zijn (2).   Nu is de vraag of het de internationale politiek en het gros van de gewone burgerij nog iets kan schelen dat er tientallen miljarden zullen worden uitgegeven om een niet-bestaand, valselijke gecreëerd klimaatprobleem aan te pakken - iets waar alleen de betrokken bedrijven en de staatskas -middels hoge Co2 belastingen- rijker van worden, en de belastingbetaler alleen maar armer.

 

Xander

Bronnen:
(1) Herald Sun (Australië)
(2) TBR.cc


Bron: xandernieuws

Voeg toe aan: