Zoeken
 


Wings: De Opening van 11:11 en de Nieuwe Energie

Laatste wijziging: vrijdag 20 november 2009 om 20:55, 2128 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 20 november 2009

Door Karen Bishop,


De energieën zijn de laatste tijd behoorlijk in beweging...als een jojo, met grote intensiteit en op andere tijden grote stiltes, de dingen mogen ongeregeld lijken, maar zoals met alle dingen, is er een bepaald doel wat achter alles steekt, daar we ons zeer zeker aan het voorbereiden zijn op het hele nieuwe begin waar we op gewacht hebben, sinds zo'n lange tijd.

Sinds de laatste twee jaar ongeveer, heb ik steeds gerapporteerd dat het "volgende jaar" ons jaar zal zijn van een nieuw begin, en toen, zoals we allemaal weten, bleek dit niet het geval. Wat is doorgekomen is ,dat vele van ons dit zien en voelen en dat dit inderdaad het plan en de realiteit is. Maar toen kwamen we samen op onze zielenniveaus en we besloten: "Jeetje...de planeet heeft zijn bewustzijn niet verhoogd, noch is zij vooruitgegaan zoals we hadden gehoopt, dus laten we nog een beetje langer wachten. Laten we eens gaan kijken of we meer zielen kunnen omhelzen, of dat we deze zielen in ieder geval wat meer tijd kunnen geven, zodat we een kritische massa kunnen bereiken."

We hebben dit verschillende keren gedaan en zoals bekend, zelfs tot aan het geven van een extra zetje, door zelf terug te gaan in de duisternis, om het goddelijke plan te scheppen dat wij voort wilden brengen en waarvoor wij gekomen waren in deze tijd. Aldus nog meer enorme pijn en lijden creërend in de laatste twee of drie jaar. Maar daarna, zoals we weten, moesten we uiteindelijk opgeven en vertrekken, alles achter latend en oversteken naar een hele nieuwe realiteit die door ons gemaakt wordt. Er werd dus een enorme streep in het zand getrokken, en er werd een kloof gecreëerd tussen de oude en nieuwe realiteit, die zoveel loskoppelingen creëerden tussen onszelf en degene die niet langer vibreerden of leefden waar wij nu zijn.

Omdat we nu "klaar" zijn en niet langer meer helpen met het assisteren en het omhoog brengen van de vibratie van de planeet en omdat we nu op een hele nieuwe en andere zijde zijn, zullen we eindelijk ons jaar van een nieuw begin gaan ervaren in 2010, en dit zal ook voor de nieuwe wereld een jaar zijn van vele nieuwe en buitengewone creaties.

Momenteel zijn we ons aan het voorbereiden. Dit manifesteert zich als grote golven van energie die meer uitzuiveringen en loslatingen creëren, afwisselend met tijden van grote zegeningen en gelukkig zijn. Voor het eerste gedeelte van 2009, rapporteerde ik regelmatig dat we met de solstice van juni zeer gegrond in de aarde zouden worden. Het zou dat moment worden waarin wij zouden beginnen de andere kant te ervaren, en het leven zou inderdaad magisch worden. En toen veranderde het plan. In plaats daarvan besloten we een afsplitsing van de oude wereld te creëren, en deze ver achter ons te laten in plaats van deze met ons mee te nemen, dus wat we toen ervoeren, was een energie die alles in de lucht blies, zodat het zou landen op zijn nieuwe en juiste plaats. Een enorme hoeveelheid energie werd verschoven en hergeschikt op dat moment, en het voelde niet bepaald goed voor ons. (Meer over wie waar landde en waarom verderop.)

Maar nu is het originele plan dan toch klaar om zich te ontvouwen, uiteindelijk in december in plaats van in Juni. We hadden alleen maar een vertraging (dit hebben we al vaker gehoord), en we zijn nu klaar om het originele plan op te pakken nadat we zijn vertrokken uit het oude.

Dus op 11 november kregen we toen een nieuwe opening naar een hogere dimensie, of liever naar een hogere level door het portaal dat dit creëerde...het portaal van 11:11. Dit creëerde een paar interessante stuwkrachten. In plaats van je fantastisch te voelen, creëerde het voor sommige een enorme opening. En als we een enorme opening ervaren, dan kan dit allerlei soorten vreemde en wilde gevoelens en ervaringen en emoties creëren. We verbleven al op een nieuw en hoger niveau en nu gingen we nog hoger door het portaal en we gingen dingen ervaren die velen van ons sinds zo'n dikke tien jaar niet meer ervaren hadden.

Als we ons openen en uitbreiden, voelen we vaak een verschrikkelijke duisternis die bijna niet hanteerbaar is. Depressie, diepe emotionele pijn, enorme duisternis, en zelfs zelfmoordneigingen kunnen gevoeld worden door hen die ongewoon gevoelig zijn. Voor anderen heeft het misschien gewoon als een slechte dag gevoeld. En sommige hebben misschien helemaal niets gemerkt, maar voelden zich misschien beklemd of gespannen. Nadat we nog hoger verbonden door het 11 portaal, ervoeren we een vreemde loskoppeling, die het meest merkbaar was op de 13e. Gevoelens van vermoeidheid, zwakte, lethargie en gewoon niks willen doen waren normale manifestaties. Geen energie. Een grote stilte.

Toen kwam maandag de 16e voorbij en een enorme energiegolf arriveerde. Dit was de verbindingsenergie. Deze golf was voor mij bijna meer dan mijn lichaam aankon...en ik was me al weken lang aan het voorbereiden! Als er zoveel energie arriveert, kan het voor sommigen voelen als een enorme paniekaanval, paniekerige zenuwen, een allesoverheersend gevoel dat we wel eens uit elkaar zouden kunnen barsten, of zelf het gevoel dat we van de brug af zouden springen. En voor anderen betekende het, dat ze zich ongewoonlijk energiek voelden en ongewoon druk werden. In de dagen daarvoor en tijdens deze periode, zijn we ook aan het loslaten, want de energie is allerlei dingen er uit aan het drukken. Dit loslaten manifesteert zich voor iedereen anders. Blaasproblemen, onregelmatige menstruaties, regelmatig moeten plassen, krampen, huidallergieën, rugpijn, hoestaanvallen zijn maar een paar van deze voorbeelden. Of gewoon een oncomfortabel gevoel, bezorgd, gespannen en uit je doen zonder duidelijke reden. Oude wonden zouden naar boven kunnen komen, met de behoefte om genezen te worden.

Daarna kwam dinsdag de 17e en we bevonden ons nu in een erg hoge vibrerende energie. Veel plezier, geluk, vrijheid en opgewondenheid zouden aanwezig kunnen zijn. We waren nu EINDELIJK in de hoger vibrerende energieën die we al zo lang hadden moeten missen. En weet ook, dat wat deze geweldige en hogere vibrerende energieën naar voren brengt, en wat ze tienvoudig kan verdubbelen, een verbinding is met anderen, die met ons de grens over zijn gestoken. Als we beginnen ons te verbinden met onze broers en zussen, of zelfs met onze perfecte partners die eindelijk voor ons arriveren, dan zullen deze enorme krachtige en hogere vibrerende energieën tot een zeer hoge graad vergroot worden. Dingen zullen nu echt voor velen van ons veranderen.

We zijn niet in staat geweest veel te creëren in de afgelopen twee jaar, en dit geldt vooral voor het laatste jaar, hoofdzakelijk omdat we niets konden creëren, omdat we vrij en helder moesten zijn met niets om mee te nemen, als we zouden gaan oversteken. Bovendien, terwijl we aan het wachten waren en ons aan het voorbereiden waren, zonder nog iets binnen ons of buiten ons te bezitten, vibreerden de energieën ondertussen ook veel te laag, aangezien we er "tussenin" zaten. We leken gewoon niet de energieën van de oude realiteit omhoog te kunnen brengen, en na zoveel jaren te hebben geprobeerd, waren ook onze persoonlijke energieën erg laag...we waren eigenlijk diep in onze kern dode batterijen. Creëren is veel moeilijker als we in lager vibrerende energieën verblijven... binnenin OF buiten ons!

Nu zijn de energieën veel hoger, en in deze hoger vibrerende realiteit, zullen we ontdekken dat we moeiteloos en snel kunnen creëren, alles wat we maar wensen. We kunnen nu opnieuw gaan creëren, omdat we nu aan de andere kant zijn en niet langer meer enige bagage hoeven los te laten, die we niet mee wilden brengen en ook omdat de energieën hoger vibreren. En het zal niet allemaal meteen een makkie zijn, maar ook heel erg intens, als deze energieën met zo'n stoot arriveren. De sleutel om deze hoger vibrerende energieën te ervaren en fantastische manifestaties te hebben, waarover ik al zolang heb geschreven, is door te verbinden met elkaar. De planeet, wat betreft onze nieuwe en hoge vibrerende plaats, begint in vorm te komen en echt naar zijn juiste en authentieke plaats te verschuiven. Wij zijn deel van de planeet, we leven op haar en in haar en dus gaan we hier samen doorheen.

Laatst schreef iemand mij met een vraag over de aarde die over zijn as verschuift. Daar ieder van ons door zijn eigen filter van zijn expertisegebied kijkt, ook al zeggen we allemaal dezelfde dingen, kan ik je alleen over dingen vertellen, die ik door mijn eigen filter heen zie, een filter dat altijd over energie, uitlijningen en ons evolutionair proces gaat, dus ik ben er zeker van dat er anderen zijn met een meer diepere kennis van dit onderwerp. Maar fundamenteel gezien, is de aarde aan het verschuiven en aan het kantelen, en creëert hierdoor weersstoringen, aardbevingen enz., omdat zij aan het uitlijnen is, met haar nieuwe positie in de kosmos. Het ascentieproces creëert een nieuwe positie voor elk van ons en ook voor de aarde zelf...dus op alle niveaus. Dus zij is haar positie aan het aanpassen, om zichzelf beter te kunnen uitlijnen en om in de beste energetische groef te blijven, zodat zij met haar nieuwe positie zal passen in het universum. En deze nieuwe positie creëert ook grote energiegolven als we arriveren.

Als we aan het herpositioneren zijn, worden dingen ook benauwder. Dit is omdat dingen altijd simpeler worden als we verder evolueren. We zijn fundamenteel in uitlijning gebracht en alles wat niet in deze uitlijning past, wordt eruit geduwd. Dus de aarde wordt geduwd en vastgeklemd in haar nieuwe positie, wat verschuivingen en veranderingen veroorzaakt. Wijzelf kunnen ons ook benauwd voelen, als we ons aanpassen aan deze nieuwe en hogere frequenties. Benauwd voelen, of zelfs het gevoel hebben op een koord te dansen, zoals een vriend dit laatst omschreef, zijn natuurlijke symptomen. Soms, als we verschillende planeten allemaal uitgelijnd hebben staan op dezelfde tijd, kunnen we ook een immense benauwdheid voelen.

Aangezien we nu eindelijk de effecten beginnen te voelen van onze hele nieuwe verblijfplaats, zullen we merken dat we veel paranormaler, intuïtiever en telepathischer worden, of we kunnen zelfs ondervinden dat we weten wanneer anderen aan ons denken, of zelfs wat anderen voelen, zelfs als ze ver weg zijn. Ontmoetingen met geesten kunnen een epidemie worden. We delen de ruimte nu met veel meer andere niet-fysieke wezen en stoten elkaar aan, met allerlei soorten nieuwe en verschillende energieën.

Dus nu hebben we nieuwe buren, maar op hetzelfde moment, als zovaak van te voren vermeld, hebben we veel van onze oude buren verloren. Er is nu een epidemie van situaties van afscheiding tussen velen van ons en onze kleinkinderen. Ik ben gezegend contact te kunnen blijven houden met die van mij, maar zij zijn niettemin geografisch gezien niet langer meer bij mij. Hier is, waarom zo velen van ons afgescheiden zijn geworden van onze kleinkinderen.

Deze kleintjes horen bij hun ouders te blijven om de ruimte vast te houden, of beter gezegd om de vibratie hoger te houden, terwijl de ouders meer in hun eigen vibratie komen, of datgene kunnen voltooien waarvoor zij hier waren gekomen, voordat zij ons kunnen vergezelschappen, wat zij uiteindelijk inderdaad zullen gaan doen. Als onze kleintjes, die zo veel hoger vibreren dan de meesten van ons, bij ons zouden komen om zich bij ons te voegen, dan zouden ze niet als een brug kunnen dienen om hun ouders te assisteren.

Toen de lijn op 9 september getrokken werd, waren er vele zielen die plotselinge en haastige beslissingen namen om met ons mee te komen. Ik heb nog nooit eerder zo iets fantastisch en wonderlijks gezien. Velen die voorheen hadden besloten te vertrekken, beslisten plotseling dat ze inderdaad een nieuw spiritueel pad zouden gaan volgen, hun eigen "dingen" te bezitten of zelfs bepaalde belangrijke veranderingen in hun leven te maken om vooruit te gaan. Op deze manier waren de beslissingen heel snel, omdat er niet veel tijd meer over was.

Dit voorval creëerde een paar erg interessante situaties, die meer en meer elke dag manifesteren. De zielen die werkelijk op de grens stonden, of op de rand van de afgrond, en degene die deze beslissingen maakten, zijn nu aan de andere kant, zelfs al staan ze veel verder onder ons. Zij sprongen net op tijd over.

Nu hebben we dus een groep met zielen, die klaar is om vooruit te gaan, maar die datgene nog moet afronden, waarvoor zij in hun huidige bezetting kwamen, voordat zij ons geheel kunnen vergezellen. Ik heb twee geliefden die momenteel zich in deze ruimten bevinden. Ook al converseren we regelmatig, en houden we zeer van elkaar, en ook al zien we elkaar van tijd tot tijd, toch kunnen wij nog niet herenigd worden, totdat zij hun zielsafspraken voltooid hebben. Dit proces zal twee jaar duren. Voor velen is twee jaar nu een grote beslissingsfactor. We zullen inderdaad in een interessant en een beetje tijdelijk patroon zitten voor nog twee jaar, met veel variatie binnen dat tijdsraamwerk.

Deze situatie zal ook wat andere dingen nog naar boven brengen. Omdat deze zielen die willen en bereid zijn vooruit te gaan, leiding en een levenslijn nodig hebben, zullen we inderdaad dit doel voor hun aanbieden, net als voor onze kleintjes. Als zij een sterk verlangen hebben in onze ruimten te komen, tijdens de tijd dat zij volbrengen waarvoor zij waren gekomen, zullen zij ook openen en evolueren. Oftewel, onze rollen als Aarde engelen voor anderen zal zich veel vaker en vaker voordoen. We zullen gaan ontdekken, dat velen die weinig weten van onze manieren van zijn en denken, hongerig zullen zijn naar deze kennis. Deze situatie zal in de aankomende tijd veel succesvolle winkeletalages voor ons creëren. Op deze manier, zullen we hen gaan assisteren op de uiterste randen van de "andere kant", en vele zullen cliënten of klanten zijn, evenals dat we met sommige zullen herenigen en uiteindelijk soms zelfs partner zullen worden, aan het einde van de twee jaar periode. Ik hoop dat dit allemaal duidelijk is.

Door deze situatie, zullen we ontdekken, dat velen die in onze ruimten arriveren een misverbinding lijken te zijn, maar die naar ons toe zijn gekomen voor zielsverbindingsprocessen, aangezien het eindelijk tijd is geworden om weer te herenigen, zelfs als de uitlijningen van de vibraties nog geen perfecte match zijn....uiteindelijk zullen ze dat zijn. Vandaar alle vreemde misverbindingsenergieën van laatst (zoals vermeld in het Wings bericht van 12 november). Al deze energieën proberen hun werkelijke en authentieke plaatsen te vinden, en met wie en waarmee zij zich willen verbinden. Het gaat allemaal over iedereen en alles, dat inderdaad naar de andere kant is gekomen, en wat nu met alles in uitlijning moet komen, omdat alle energieën wegen zullen vinden om samen te komen. Als de juiste verbindingen helder worden, en als ze gebeuren, dan kan het zo fantastisch voelen, dat we alleen maar kunnen weten dat iets kosmisch, van een andere wereld (onze wereld) of zelfs echt hemels en ongelooflijks, vlak voor onze ogen aan het gebeuren is. En er is zoveel liefde tussen onze broers en zussen, en tussen onze zielenpartners! We mogen weer samen zijn! We zullen zo blij zijn elkaar weer te zien, na al deze tijd en na deze lange en uitdagende reis! Dit is inderdaad het begin van de Hemel op Aarde. We hebben het eindelijk gehaald.

Dus nu zullen onze winkeletalages echt gaan bloeien (voor degene van jullie die financiële zekerheid wensen en nodig hebben), en op hetzelfde moment, zullen we onze diensten aan onze broers en zussen aanbieden die zich al in onze perfect uitgelijnde ruimten bevinden, om de nieuwe realiteit te creëren. Sommige zijn klaar om de nieuwe realiteit te creëren en ook om hen te assisteren, die net naar de andere kant zijn overgesprongen en anderen proberen de nieuw energetische openingen in zichzelf bij te houden, aanpassingen creërend in hun eigen energie, zodat zij nu op de nieuwe energie kunnen aansluiten waarin zij zichzelf bevinden. In andere woorden, al deze nieuwe energie duwt in sommigen van ons alle ongeheelde of dichtere restenergieën naar de oppervlakte.

Ja, de hoger vibrerende energie waar we ons nu in bevinden, creëert vele interessante situaties en wat chaos, maar op hetzelfde moment, creëert het eindelijk ook de mogelijkheid voor ons, om te manifesteren waarvoor wij kwamen...het is eindelijk tijd.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

 

Dit artikel is vertaald door: Linda
Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com



Bron: goto2012

Voeg toe aan: