Zoeken
 


Huisarts Jannes Koetsier is kritisch over het vaccin tegen de Mexicaanse griep

Laatste wijziging: donderdag 19 november 2009 om 20:47, 5644 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 19 november 2009

In de bijsluiter van het H1N1 vaccin staat dat de kans bestaat dat je het syndroom van Guillian Buré (GBS) kunt krijgen wat een verlammingsziekte is. Jannes Koetsier maakt dit duidelijk in een uitzending op RTV Drenthe in de laatste minuten van de uitzending. Gelukkig staat het er net op. Zie Youtube video hieronder, (vanaf ong. 2 minuten wordt het interview uitgezonden met Jannes Koetsier).
 
Als mensen niet weten wat het GBS (Guillian Buré Syndrome) is, laat ze dan eens kijken naar een slachtoffer met verlammingsverschijnselen uit 1976 die eveneens het vaccin tegen the "Swine Flu" heeft gehad. Interessante documentaire in 2 delen. De geschiedenis herhaalt zich gewoon en weer trappen er mensen in. Zucht.., wanneer wordt iedereen nou eens wakker.
 
Groet, Ron
 
Twijfel over bijwerking griepvaccin
 
HOOGEVEEN - De Hoogeveense huisarts Jannes Koetsier uit Hoogeveen is kritisch over het vaccin tegen de Mexicaanse griep. Volgens hem is niet duidelijk wat de gevolgen zijn van het toedienen van het vaccin. Hij schrijft daarover op zijn weblog en was gast in het programma Drents Diep.

'Als het overduidelijk is dat de kans op overlijden groot is en het risico op bijwerkingen van vaccinatie te verwaarlozen, of andersom de kans op overlijden aan de griep te verwaarlozen en het risico van de vaccinatie groot, dan is het voor iedereen wel duidelijk hoe te kiezen tussen wel of niet vaccineren.' Dit is volgens de huisarts bij de Mexicaanse griep niet het geval zoals uit getallen van 'deskundigen' blijkt.' Koetsier haalt onder andere een onderzoek aan van hoogleraar C Bruggeman. Die stelt dat de kans op het Syndroom van Guillain Barré, een ernstige verlammingsziekte met vaak blijvende schade als bijwerking van het griepvaccin, minder dan 1 op 10.000 vaccinaties betreft.

Bij al dit soort getallen moeten we volgens arts Koetsier beseffen dat het logisch is dat vaccin-tegenstanders het vaccin-risico aandikken terwijl fabrikanten de risico's van de griep aandikken en van de vaccins uiteraard afzwakken. 'We weten ook dat onderzoek te manipuleren is. Toch voeren dit soort cijfers de boventoon. Het reguliere medisch bedrijf handelt al vele decennia vanuit de al of niet vermeende zekerheid dat vaccinatie nuttig en veilig is, en adviseert de overheid richting steeds meer vaccins.' 

 
 


Voeg toe aan: