Zoeken
 


Trainen van je zesde zintuig

Laatste wijziging: woensdag 18 november 2009 om 15:15, 3108 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 18 november 2009

Iedereen is, in meer of mindere mate, paranormaal begaafd, want iedereen heeft een zesde zintuig. hoe meer aandacht je hier aan besteed, hoe beter deze ontwikkelt. Net als je lichaam en je hersenen kun je dit zesde zintuig dus gewoon trainen.

Iedereen is het er over eens dat een mens vijf zintuigen heeft: we kunnen horen, zien, proeven, voelen en ruiken. Maar soms ‘weten’ we iets, zonder dat we een verklaring kunnen geven. En dat ‘gevoel’ (ook wel het ‘onderbuik-gevoel’ genoemd) past niet in een van deze vijf categorieen. Dat noemen we ons zesde zintuig.
Velen noemen dit intuïtie, maar er zijn er ook die denken dat het meer is dan dat. Of het nu je intuïtie is of een paranormale gave: een goed ontwikkeld zesde zintuig zorgt ervoor dat je meer weet dan met je andere vijf zintuigen.

Het trainen van je zesde zintuig, betekent: er zoveel mogelijk mee oefenen. Zoals bij alles dus eigenlijk: hoe meer je het doet, hoe beter je er in wordt. Probeer bijvoorbeeld te raden wie je belt als de telefoon gaat, of van wie die brief of dat kaartje is voordat je de post opent. Er zijn ook verschillende boeken verkrijgbaar waar speciale oefeningen in staan om het zesde zintuig, of je ‘derde oog’, te trainen.

Attentie: aquariusageBron: spiritualiteit.blog.nl

Voeg toe aan: