Zoeken
 


22-11-09 te Emmen - 2012 of nu? (Evenement)

Laatste wijziging: dinsdag 24 november 2009 om 19:51, 3956 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 24 november 2009

2012 of nu?

De keus is aan u!

Misschien heeft u het zelf al gemerkt of misschien ergens gelezen dat we in een bijzondere tijd leven. We zitten aan het einde van een cyclus en dit houdt voor ons in dat we in razend tempo van bewustzijn kunnen veranderen als we dat willen. 2012 betekent voor ons niet zozeer het jaartal met alle informatie die daarover te vinden is, maar meer de persoonlijke transformatie van de mens. Zo bekeken betekent de titel dus eigenlijk: verander je straks of nu? Deze intentie is de rode draad van het evenement.

De veranderingen op onze planeet worden steeds duidelijker zichtbaar op veel verschillende gebieden. Steeds meer mensen voelen dat er iets gaande is en wat dit dan is, daar zijn veel verschillende verhalen over. De één heeft het over het vergaan van de wereld en de ander over een 5e dimensie. Weer een ander denkt dat we gered worden door buitenaardse wezens en zo zijn er ontzettend veel verschillende verhalen. Wat moet je nog geloven?

Op dit evenement komen 5 bekende sprekers vertellen. Zo zul je 5 verschillende verhalen horen die je kunnen helpen om je eigen werkelijkheid vorm te geven. Er vinden geen gelijktijdige lezingen plaats, zodat de deelnemers bij alle aanwezig zijn.

We maken er een mooie dag van met veel leuke verrassingen!

5 Sprekers, 5 verhalen: 


Peter Toonen laat zien hoe er rond 21 december 2012 allerlei kleine en grote cycli samenvallen in de tijd. Deze lezing gaat vooral over de vraag wat jouw eigen rol op dit toneel is geweest en kan zijn.


Janet Ossebaard is een graancirkel-onderzoekster en vertelt met enthousiasme over de oorsprong, bedoeling en uitwerking van graancirkels.

 
Evert Jan Beverwijk. "Mijn verhaal is vrij simpel. Stel MIJ al uw Levensvragen. En U krijgt antwoord In Uzelf. Dat is alles."


Herma Vaartjes vertelt met veel liefde over haar ervaringen met haar buitenaardse familie.

 
Peter den Haring vertelt met een vette knipoog en humor over anders denken, speelser verbinden en intuïtief waarnemen.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden via de website. Degenen zonder emailadres kunnen zich aanmelden door het totaalbedrag, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, te storten op rekening 1495.23.408 t.n.v. '2012 of nu' onder vermelding van uw naam, woonplaats en telefoonnummer. U krijgt van ons een bevestiging. Uw naam en telefoonnummer samen vormen dan uw registratie. Als u geen telefoon heeft, vermeldt u dan uw adres volledig!

Voor meer informatie en aanmelding ga naar www.2012ofnu.nl
Locatie:
Hotel Eden
Van Schaikweg 55
7811 HN Emmen

Routebeschrijving:
Routekaartje
Download een routebeschrijving

Aanvang: 9:15 uur
Deur open: 8:30 uur
Slot: 17:45 uur*

Tarief: 60 euro

Koffie, thee en vegetarische lunch (2 broodjes en een vruchtensap) zijn inbegrepen. Voor extra broodjes of andere consumpties draagt u zelf zorg.

Hartelijke groet van Mark, Minke en JacobBron: 2012ofnu

Voeg toe aan: