Zoeken
 


Miljoenen zieken door plaag erger dan H1N1

Laatste wijziging: maandag 16 november 2009 om 11:18, 4839 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 november 2009

Een dodelijke plaag kan in heel Europa voor zieken zorgen, daar zijn dokters in ieder geval bang voor. Na een uitbraak van een virus in Oekraine, is het land en de omliggende landen in paniek over wat de gevolgen gaan zijn.

Een cocktail van drie griepvirussen zijn gemuteerd tot 1 gezamenlijke plaag die veel gevaarlijker wordt geacht dan het H1N1 virus. Het dodental is inmiddels al opgelopen tot 282, meer dan 1 miljoen mensen zijn geïnfecteerd. De meeste van hen in 1 van de westelijke regio’s van Oekraine.

President van Oekraine Viktor Yushchenko heeft hulp gevraagd aan het WHO en een team van negen specialisten zijn bezig om het virus te identificeren. De monsters van het virus zijn inmiddels naar London gestuurd voor nader onderzoek.

President Yushchenko zei: “Mensen gaan dood, deze epidemie zorgt ervoor dat ook dokters dood gaan. Dit is absoluut ondenkbaar in de 21e eeuw.”

In een TV interview voegde hij eraan toe: “Anders dan bij vergelijkbare epidemieën, zijn hier drie virussen samengegaan en tot 1 dodelijk virus samengekomen. Namelijk twee seizoensgriepen en de Californische griep.”

Deze drie samen vormen een nieuw en zeer agressief virus door de mutatie. Minister President Tymoshenko is langs ziekenhuizen geweest, waar slachtoffers worden geholpen. Ook zijn de verkiezingen in Januari afgeblazen.

De specialisten die aanwezig zijn denken niet dat het om een mutatie van het H1N1 virus gaat, ze weten echter niet wat het wel is. Ze wachten op resultaten uit London voor uitsluitsel.

Universiteiten, scholen, peuterspeelzalen en publieke aangelegenheden zijn inmiddels gesloten. Verschillende grenzen zijn ook gesloten vanwege het gevaar. Het naastliggende Polen heeft hulp gevraagd aan de EU, want ze zijn bang dat het virus zich langs het westen van Europa gaat verspreiden.

Een doktor die werkzaam is in West Oekraine zei :”We hebben twee slachtoffers die zijn overleden als gevolg van dit mysterieuze virus onderzocht. We vonden daar longen die zo zwart waren als houtskool.
Het lijkt wel of ze compleet verbrand zijn, het is verschrikkelijk.”

Dagelijks sterven steeds meer mensen, gisteren zijn er 17 gestorven aan dit virus.

Noot redactie:
Er gebeuren vreemde dingen aan de kant van Oekraïne. Wat er allemaal exact aan de hand is en of de berichtgeving allemaal klopt daar kun je over twisten. Als het een H1N1 mutatie gaat dan is de huidige vaccinatie al helemaal doelloos. Deze was al doelloos omdat het niks met de griep te maken heeft maar met het afbinden, afbreken, verstoppen van de goddelijke verbinding naar het hogere en met ons eigen innerlijke zelf. Zonder die verbinding ben je verdoemd, verdwaald noem het een zombie :-). Maar het vreemde is dat ze de situatie in Oekraïne niet misbruiken voor propaganda angst voor het promoten van de H1N1 vaccinatie. In ieder geval, het zaakje stinkt weer... as usual.Bron: randnieuws

Voeg toe aan: