Zoeken
 


Big Brother binnenkort ook in uw auto

Laatste wijziging: zaterdag 14 november 2009 om 14:27, 3495 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 14 november 2009

U had het vast al op andere sites gelezen maar de kilometerheffing is er door.  En dus bent u vanaf 2012 nog meer de lul en mag u nog meer centjes naar uw overheid gaan brengen, die het vervolgens weer kan besteden aan bonussen, nutteloze vliegtuigjes, vriendendienstjes, eigen salarisverhogingen en het vermoorden van onschuldige – vaak getinte en niet-Christelijke – mensen over de hele aardbol.

Om eerlijk te zijn: dat geld interesseert me eigenlijk geen moer. Uw overheid naait u en zal u zoveel mogelijk blijven naaien. Dat is tenslotte haar “core business” en dus zult u het daar simpelweg mee moeten doen, zolang u niet besluit niet meer aan dit fascistoïde circus mee te doen. Dus is het logisch dat we in 2012 drie cent per kilometer gaan betalen en binnen zes jaar meer dan het dubbele van dat bedrag. “Goed nieuws” voor de automobilist, noemt mafiahoofd Wouter B. het zelfs. Tuuuuuurlijk.

Uw overheid laat wel weten dat de andere autogerelateerde belastingen wegvallen, want de kilometerheffing vervangt al deze belastingen. Jammer dat geen enkele website vermeldt dat we al lang kilometerheffing betalen in de vorm van benzinekosten. Rijdt u meer kilometers, dan verbruikt u meer benzine en dus betaalt u meer benzinekosten. Zo logisch. Maar niet voor de criminelen die dit land domineren, zoals u merkt. En ik kan u met mijn hand op mijn hart verzekeren dat de accijnzen op benzine de komende jaren niet omlaag zullen gaan, zoals er nooit accijnzen omlaag gaan.

Maar zoals ik al zei: het geld vind ik lang niet het ergste. Om die kilometerheffing te kunnen registeren, bent u namelijk helemaal zwaar de lul. Ik citeer:

Alle gewone personenauto’s en vrachtwagens krijgen een gps-apparaatje aan boord dat bijhoudt hoeveel, wanneer en waar er gereden wordt. Het gps-systeem stuurt de informatie naar een inningskantoor dat de rekening opmaakt.

U mag het best weten: ik kon bijna weer gaan rennen voor een teiltje en dat op zo’n rustige en relaxte zaterdagmorgen. Alsof het nog niet genoeg was om het hele land vol te hangen met camera’s, identiteitsbewijzen te voorzien van RFID chips en vingerafdrukken, achterlijk veel mensen af te luisteren, mobiele telefoons te traceren, onaangekondigde razzia’s te houden, met camerawagens te gaan surveilleren en ga zo maar door. Nee, het was nog niet genoeg. Ook in de auto dienen zij die er alleen maar voor zichzelf, hun carrière en hun inkomsten zitten, precies te kunnen zien waar u bent en waar u naar toe gaat.

Maar gaat de Nederlander hier iets aan doen? Natuurlijk niet. De Nederlander schreeuwt om het hardst maar zodra puntje bij paaltje komt wordt de portemonnee getrokken, gaat de broek weer op de hielen en mogen de politicriminelen hun grote hobby – het aars uitwonen – weer vol overgave gaan beoefenen. En niemand die deze misdadigers een halt toe roept. Nee hoor, de gemiddelde brave burger stemt gewoon de volgende keer weer op één van de partijen die hem of haar zo verschrikkelijk hard naait. Het bekende zwaar vernederende verhaaltje. Stemmen voor diegenen die je op alle mogelijke manieren onderdrukken en leegkloppen. Echt lieve mensen, hoe diep kun je zinken?

Niet dat dat trouwens raar is hoor, beste lezers. De gemiddelde Nederlander komt nou eenmaal niet voor zichzelf of voor zijn geliefden op. De gemiddelde Nederlander houdt helemaal niet van verzet. Het is tenslotte niet voor niks dat 99,75% van de Nederlanders tijdens de Tweede Wereldoorlog geen poot uitstak om het verzet te steunen maar braaf en schijnheilig deed wat de bezetter opdroeg. Het deporteren en vermoorden van andere mensen. Helaas, helaas. Nederlanders zijn wezens die geboren lijken te zijn met een plastieken ruggengraat. En dus buigt men iedere keer weer.

Totaal beschamend.Bron: vrijspreker

Voeg toe aan: