Zoeken
 


MMS 2 ... het kan blijkbaar nog beter dan MMS 1

Laatste wijziging: maandag 16 november 2009 om 09:12, 6321 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 november 2009

Normaal gesproken als je een film kijkt of een boek leest en daar dan vervolgens het vervolg van te zien krijg, dan betreft het vaak een slap aftreksel. MMS (Miracle Mineral Supplement) sloeg in als een bom (in ieder geval bij degenen die het lef hadden het te proberen ;) ). Eigenlijk dacht menigeen dat met het gebruik van MMS zo'n beetje elke ziektekiem in het lichaam zonder al teveel last eruit gebonjourd kon worden. Voor meer info zie bijvoorbeeld:

http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=767
http://www.star-people.nl/index.php?module=news&id=1272

Wat overigens wel waar is, alleen moet je er wel een sterke maag voor hebben (indien niet, dan wel doorzettingsvermogen) omdat het niet bepaald smakelijk naar binnen gewerkt kan worden.
Aangezien Jim Humble zich daar o.a. ook bewust van is, heeft ie verder gezocht naar andere mogelijkheden voor een gezonder leven ... wat geresulteerd heeft in MMS 2.

http://mmsnews.org/NEWS006.htm
http://mmswebsites.com/
http://mms2.nl/

Met MMS moest je zelf een 'mix' maken en bijhouden hoeveel druppels je in je beker/glas gedruppeld had, om vervolgens een paar minuten de kamer te ontvluchten omdat de stank niet te harden is/was. Aan die tijd is nu een einde gekomen met MMS 2.
4x daags een capsule met wat water achterover gooien en je lichaam wordt nog steviger gezuiverd dan met MMS 1 volgens Jim Humble. Dat moet in ieder geval de 'Die Hard' MMS gebruikers als muziek in de oren klinken ... voor de overige/nieuwe gebruikers is het nu destemeer een aanrader geworden!

Redactie Star-PeopleVoeg toe aan: