Zoeken
 


Zuster Teresa Forçades: luidt de bel inzake de griep

Laatste wijziging: woensdag 11 november 2009 om 12:59, 4083 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 11 november 2009

Wat een kanjer van een mens is deze TERESA FORCADES, dokter in de publieke gezondheidszorg. Zij is een Benedictijnse non in de orde van het klooster van Sant Benet in Montserrat, nabij Barcelona; ze studeerde af aan Harvard University.

Zij kijkt in de 6 YouTubes hieronder -helaas alleen in het Engels!-  op het hele vaccinatie-verhaal met een neutrale blik. Haar verhaal lijkt op een kille diplomatiek afstandelijk verhaal. Maar dat is  het absoluut niet. Geen woord té veel spreekt ze. De passie in haar verhaal getuigt van een hoog-intelligente benadering; het probleem met de huidige vaccinaties wordt door haar woord voor woord netjes neergezet. Ze vertelt over de griep, wat een griepvirus doet, hoe deze worden geclassificeerd etc. Kijk in onze speciale filmviewer hieronder naar haar hele relaas. Onvermoeibaar laat ze alle ontwikkelingen van de laatste tijd de revu passeren. De opname is van eind September.

Ook haar relaas over de krankzinnige aanpak van vaccinatiefabrikant Baxter, dat er bijna in slaagde 72 kg besmet virus in de wereld te verkopen als zijnde een gezond vaccin. Kijk naar haar verhaal als ze vertelt dat de kans bijna 100% is, dat dit een opzettelijke daad geweest moet zijn.

Ook de discussie over wie en wat achter dit ‘creapy’ verhaal zitten. Geen rel-verhaal dus. Ook al is je Engels mogelijk niet goed genoeg de hele serie te kijken, kijk wat je kunt volgen. Hopelijk komt er snel een Nederlandse vertaling; die zetten we dan meteen hier op WantToKnow.

Ze vertelt ook over de consequenties van het uitroepen van de fase 6, door de WHO, officieel dus de staat van Pandemie. Wat zijn de politieke consequenties van deze claim van de WHO. Haar oproep om kalm te blijven is echter wellicht de meest indrukwekkende.

Zij roept op een urgente activering te realiseren van een legaal mechanisme en de participatie van ALLE burgers in deze zaak, voorstanders en tegenstanders. Ze hebben vaak, verrassend genoeg, dezelfde bedoelingen!

Big thanks to Marta Cobos (gripeArtificial), Marina, Paula Hernandez and Amalia, whose help made it possible to publish this version with English subtitles.

 Bron: wanttoknow

Voeg toe aan: