Zoeken
 


Autorisatie 101

Laatste wijziging: dinsdag 10 november 2009 om 11:04, 2711 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 10 november 2009

Bewegen op de snelheid van Liefde.
Jullie hebben zo'n lange reis afgelegd door vele verschillende vormen in gans het Universum om hier op dit kritieke kruispunt van de mensheid te zijn. We willen ons vandaag richten op hoe het er voor ons uitziet, opdat jullie het grotere beeld kunnen zien van wat wij nu op Aarde zien gebeuren.

Wij zeggen jullie dat jullie thans bewegen op de snelheid van Liefde dat in feite nog sneller is dan Lichtsnelheid. De realiteit hiervan is dat jullie nu zo snel veranderen dat veel van de uitdagingen of problemen die jullie in je leven ervaren gerelateerd zijn aan de snelheid van de groei die zich voordoet.

Wij zien het overal op de planeet gebeuren en ja, het brengt jullie in een hogere staat van bewustzijn. Het is heel gewoon onder mensen om groeipijnen te hebben, maar wij zeggen jullie dat de misère geheel een optionele ervaring is, omdat het niet nodig is in die pijn te blijven.

Toestaan dat het door jullie heen vloeit en naar het volgende niveau stroomt, is een van de belangrijkste eigenschappen die jullie je eigen kunnen maken. Wij willen ook met jullie delen dat je niet alleen bent op deze planeet. Jullie zullen de verbinding met andere mensen vinden, evenals met de andere aspecten van je Zelf, en dit zal de interne worstelingen die jullie op Aarde ervaren ook oplossen.

Wat wij hier zeggen is dat elk mens op Aarde een andere straal van God draagt. Stel je gewoon voor dat god een groot licht is dat door het Universum straalt. Het Licht gaat door een prisma en verspreidt zich in kleine frequentiereeksen die jullie kleuren noemen.

Nochtans, als je het grotere beeld waarneemt, is een ieder van jullie een unieke kleur. Een ieder van jullie heeft een unieke expressie van god in zich. Die uniciteit is jullie gave. Indien jullie die expressie kunnen vinden, indien jullie enig deel ervan in en ander persoon kunnen zien, verlichten, autoriseren en versterken jullie hen.

Als jullie dit voor elkaar krijgen met de mensen om je heen, raad dan eens wat er kan gebeuren met je eigen leven... Dat komt magisch genoeg op de stroom en jullie worden geautoriseerd, omdat jullie anderen simultaan helpen de stap te maken.

Energie Vampiers en Innerlijke Schoonheid.
Het kan soms erg uitdagend zijn, want er zijn vast mensen die je provoceren. Er zijn mensen die niet op je frequentie resoneren, en er zijn mensen die je energie aftappen. Jullie kennen allemaal wel dergelijke lieden; wij noemen ze energie vampiers.

Het is niet zo dat ze het met opzet doen, maar soms hebben ze een grote behoefte aan energie dat ze, telkens als ze bij jou in de buurt zijn, je energie moeten aftappen. En dan pakken zo veel als ze kunnen, want ze krijgen wellicht geen tweede kans.

Wij zeggen jullie, geliefden, dat dit gaat veranderen. Dat komt omdat energie nu op een andere manier wordt overgedragen. Als je ooit die innerlijke schoonheid in hen kan ontdekken, is dat alles wat je nodig hebt om de energiebarrières af te breken en je weg door die energie te vinden.

Wij wensen ook nog iets te herhalen dat we onlangs in een ander bericht te berde hebben gebracht. Het is erg belangrijk te bevatten wat er op Aarde plaats vindt. Wij hebben jullie verteld over de Her-Bedrading van de mensheid.

De korte versie is dat jullie beide hersenhelften uiteindelijk weer samengroeien. Dat zal ook de afscheiding die je bij elkaar en bij je zelf ziet, oplossen. Het zal een groot deel van de illusie van polariteit op het spelbord oplossen, en jullie helpen veel sneller te reageren als het gebeurt.

Het gebeurt niet alleen in de hersens, maar het vindt energetisch ook plaats doorheen heel het lichaam. De epifyse wordt, terwijl wij spreken, beslist bij vele mensen op de Aarde geactiveerd, dat geschiedt via intentie. Je gedachten zullen het activeren, en terwijl jullie evolueren, zal je perceptie van de wereld om je heen continu veranderen.

Oude Templaten Loslaten.
Als mensen waren jullie hier sinds het begin van de Aarde, maar jullie hadden nog geen fysieke voertuigen. Jullie beschikten over etherische lichamen, gelijkend op hoe jullie tegenwoordig over engelen denken.

De lichamen hadden geen densiteit, en terwijl de aarde gedurende zeer lange tijd begon af te koelen begonnen jullie je connectie met haar kwijt te raken omdat ze alsmaar dichter/stoffelijker werd. Jullie vooruitgang in die dagen bracht jullie frequentie feitelijk omlaag, en niet omhoog. Thans vinden jullie hogere frequenties beter dan lagere frequenties.

Maar er was een tijd dat jullie moeite deden je frequentie omlaag te brengen om verbonden te blijven met de Aarde, en dat was het moment dat jullie voor het eerst een fysiek voertuig aannamen. Als je naar de tijdlijn van de Aarde kijkt namen jullie beslist ‘last minute' deze fysieke voertuigen aan.

Toen jullie de fysieke vorm aannamen, moest er een afscheiding plaatsvinden, want er waren slechts 500 zielen die fysieke voertuigen adapteerden, met een geweldige verbinding doorheen het hele Universum.

Zes oorspronkelijke ouderrassen kwamen naar de planeet om te helpen de fysieke lichamen van de apen aan te passen om jullie geest te herbergen voor de, naar verwachting, korte duur op het spelbord van de Aarde. Jullie zijn er goed mee om gegaan, ofschoon er slechts 500 sjablonen waren.

Dit is een deel van de reden waarom je iemand op straat ziet gaan en je zou zweren dat het je broer was, maar dat is niet zo. Dit verklaart ook waarom iemand exact het zelfde gedrag vertoont, of precies praat zoals je tante of je grootmoeder.

Jullie Her-inneren je deze mensen, omdat ze worden weerspiegeld door de ander prototypes van dezelfde sjablonen/templaten waarop een ieder van jullie kan worden terug geleid. Deze sjablonen hebben ook uitdagen veroorzaakt. Vaak, en zeker de laatste jaren, is jullie energieveld de templaat ontgroeid.

Dit is een van de voornaamste redenen voor gewichtstoename op Aarde, en het is op vele plekken gebeurd. Wij praten niet alleen over mensen die buiten hun verwachtingen om aan gewicht hebben gewonnen, maar zeker over hen die feitelijk kunnen stoppen met eten en toch in gewicht toenemen.

Wij kunnen dit proces nu met jullie delen omdat jullie niet meer beperkt zijn tot de sjablonen. De sjablonen gaan veranderen terwijl de mensheid door het proces van de Herbedrading gaat.

Jullie hebben niet alleen het vermogen om het sjabloon te veranderen waar je al in bent, de kinderen die nu geboren worden nemen een totaal nieuwe serie nieuwe sjablonen mee; een grote verscheidenheid van mogelijke templaten die mensen kunnen gebruiken als ze in belichaming komen.

De mogelijkheden hiervan zijn erg spannend. Wij willen jullie vertellen hoe jullie je eigen sjablonen kunnen veranderen. Jullie kunnen de manier waarop je lichaam de energie vasthoudt veranderen. Deze fysieke biologische omhulsels zijn immers slechts tijdelijke containers om jullie energie te bevatten, en ze zijn altijd, op ieder moment, de volmaakte container voor jullie energie!

Wanneer je lichaam ziek is, heb je een zieke energie. Als je andere dingen hebt die transformeren, heb je ook een lichaam dat groeit en je hebt een toenemende energie. Het is letterlijk een perfecte weerspiegeling.

Echter, de beperkingen die jullie altijd met het fysieke lichaam op Aarde hadden worden allengs minder, en zullen uiteindelijk verdwijnen als die nieuwe sjablonen gaan functioneren. Natuurlijk is het geen problemen als je werd geboren in zo'n nieuw sjabloon.

De oude sjabloon aanpassen aan de nieuwe mogelijkheden zal meer werk en meer energie vergen. Het is slechts een probleem totdat een of meer mensen het proces onder de knie krijgen en het andere ook leren.

Doelbewust.
Jullie bevinden je in een kritieke overgang van tijd en ruimte. Jullie hebben je zelf hier doelbewust geplaatst, geliefden, en jullie hebben het tot deze overgang, die jullie trachten te maken, gered.

Welkom Thuis! Jullie creëren het Hier en Nu op Aarde... Dat is wat er nu plaats vindt. Jullie beschikken over de hulp van het universum, want de zes ouderrassen zijn weer op Aarde om jullie m et je verandering bij te staan. Jullie krijgen een geweldige hoeveelheid hulp.

Er zijn juist nu ambassadeurs uit heel het Universum op Aarde om jullie naar het volgende niveau te helpen gaan. Jullie hebben het gehaald! Vele van jullie zijn in back up plan gekomen, omdat je timing voor de Aarde was belangrijker dan je omgeving of zelfs je ouderlijke structuren.

Wat jullie gedaan hebben is je leven zo in te richten dat je in staat zou zijn op een sleutelplaats te zijn op een sleuteltijd! DE SLEUTELTIJD IS NU! Het is eindelijk zover... Wat jullie zullen ontdekken is dat wanneer je begint je eigen energetica en je energiecontainer uit te rekken, je nieuwe manieren vindt om energie door je lichaam te laten stromen.

Zodra jullie dit kunnen, draai je dan om en leer het een ander! Geef het door en doe ermee wat je ermee wilt doen, maar doe het! Deel het met anderen, want deze informatie zal van ongelooflijke importantie zijn op de planeet.

Wij merken dat vele van jullie ontmoedigd raken door wat je op het Nieuws ziet. We laten de Hoeder regelmatig naar het Nieuws kijken, ook al vindt hij dat niet altijd leuk. Als er iets wordt gezegd op het Nieuws, zijn wij in staat hem te tonen hoe het in het grotere plaatje past.

Laat ons uitleggen wat er nu gebeurt, want hij is erg gefrustreerd over wat hij op televisie ziet. Er vinden enorme vooruitgangen plaats in de collectieve frequentie. Onlangs hebben jullie je hoop gevestigd op een persoon die gekozen werd op een zeer belangrijke positie.

Nu beginnen jullie je eigen macht weer op te pakken en dat is zeer toepasselijk. Het is niet langer van toepassing je hoop op iemand te vestigen, want dat is nu precies wat mensen met Afdolf Hitler deden. Dit nu exact wat de mensheid steeds maar weer heeft gedaan.

Wat jullie waarnemen is dat de ganse mensheid erg opgewonden raakte van de nieuwe mogelijkheden. Nu, echter, na twee stappen voorwaarts gedaan te hebben, doen jullie een hele stap achteruit. Er komt dan een frustratie, boosheid, verwarring en een berg negatieve energie om de hoek.

Hoewel er heel wat gebeurt, is dit slechts een uitlaatklep, want veel van wat jullie in beweging hebben gebracht is goed onderweg en beweegt zich in de richting die jullie gaan. Laat je alsjeblieft niet ontmoedigen door alle dingen die het tegendeel bewijzen.

Als alles het tegenovergestelde lijkt, en eerder erger lijkt te worden dan dat het beter gaat, dan komt het omdat er geen geheimen op Aarde zullen zijn. Dit vindt nu plaats, het gebeurt al! Het gebeurt in Iran, het gebeurt in de VS, en het gebeurt op de hele planeet. Dat zijn zaken om te vieren, want nooit meer zullen de mensen de leider volgen zoals jullie dat altijd gedaan hebben.

Autorisatie 101.
Nu hebben jullie de kans om je ware autorisatie op te pakken. Autoriseer eerst je Zelf door zoveel mogelijk verantwoording te nemen voor je eigen leven. Het is geen wedstrijd, en jullie zijn niet voor of achter een ander mens. Iedereen moet zijn/haar eigen pad volgen.

Het is niet mogelijk om de paden van twee zielen op Aarde te vergelijken, dus stop ermee en omarm dat wat jullie genoegen brengt. Wat geeft je vreugde? Wat doet je ogen oplichten wanneer je er over praat? Wat doet je hart zingen? Wat zou je doen als je niets had wat je bezig houdt?

Als je steenrijk zou zijn en geen zorgen, wat zou je dan doen? Het is tijd om dat nu hoe dan ook te doen! Laat je niet weerhouden en laat je Licht schijnen en gezien worden. Stop met alles te beredeneren waarom het niet zou werken, en weet dat het jullie al ter beschikking staat!

Dat zal de Aarde erg snel veranderen, en jullie zullen de komende zes maanden minder angst ervaren dan ooit tevoren. Juist nu ervaren jullie nog de obstructie in het energieveld. Jullie voelen nog die ene stap terug...

Voor het overgrote deel zullen jullie jue herstel meemaken van deze economische crises, en het zal een vergelijkbaar pad volgen van drie stappen vooruit en één stap achteruit... Maar het gaat nog steeds vooruit, en dat is wat telt!

Twijfel niet aan je Zelf. Laat het allemaal los. Sta toe dat je de energie door je heen voelt gaan. Als je een ander mens ziet, tracht dan god in diens ogen te zien, als was het maar voor een nanoseconde! Tracht die vonk te vinden die hen verheft, opdat je het hen kan weerspiegelen.

Dat is de sleutel om Innerlijke Schoonheid te vinden. Dat zal het meest autoriserende deel op Aarde zijn, en de komende vijf jaar zullen erg kritiek zijn in alles wat jullie doen. Het leuke is dat jullie je op een erg mooi pad bevinden, dus geniet van de reis.

Wij vragen jullie elkaar met het grootste respect te bejegenen. Voedt elkaar bij elke gelegenheid. Besef dat jullie een prachtig Spel spelen, en tracht het fijn samen te spelen

Espavo.

 

De groep.

 

 



Bron: Assayya.com

Voeg toe aan: