Zoeken
 


Gaat Oekraïne vaccin tegenstanders vervolgen

Laatste wijziging: vrijdag 6 november 2009 om 21:23, 3667 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 6 november 2009

Vaccin critici in Oekraïne moeten door de overheid in het kader van het strafrecht worden vervolgd, volgens een rapport van het Oekraïense persagentschap Interfax.

Het rapport verklaart dat de Oekraïense Minister van Volksgezondheid, Wasilij Kniazevicz de hoogste aanklager in het land heeft verzocht om een strafrechtelijk onderzoek te starten tegen mensen die zich verzetten tegen de implementatie van een massa vaccinatie campagne met giftige en ongeteste varkensgriep vaccins. Men vreest nu dat de autoriteiten op het punt staan om een golf van arrestaties uit te voeren.

De medische overheidsambtenaar Aleksander Bilovol zei dat de overheid van plan is om een grootschalige vaccinatie campagne voor zwangere vrouwen uit te voeren - een speciaal doel.

Bovendien denkt het Ministerie van volksgezondheid na over de uitbreiding van quarantaine gebieden in Oekraïne, en dit zou kunnen leiden tot isolatie van grote gebieden en een virtuele opsluiting van de bevolking.

Men heeft gerapporteerd dat een zeer belangrijke Oekraïense burgerlijke volksgezondheid organisatie is opgelost en in het leger geïntegreerd, wat angst opwekt over gedwongen vaccinatie door het leger.

De spil functies in de Oekraïense overheid schijnen overgenomen te zijn door WHO en VN ambtenaren onder het voorwendsel van het bestrijden van een pandemie noodsituatie.

Update: De minister van volksgezondheid, Wasilij Kniazevicz heeft de procureur generaal van het land ook gevraagd om strafrechtelijke actie te ondernemen tegen burgers die zich verzetten tegen seizoengebonden griep vaccinaties.

Interfax-Ukraina Agency (after gazeta.ua)

Bron / Lees verder: EndtimesVoeg toe aan: