Zoeken
 


De Natuurlijke Tijd – 4 t/m 16 november

Laatste wijziging: woensdag 4 november 2009 om 15:28, 3105 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 november 2009

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het ga herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

09slang

Rode Slang Wavespell
kin 105 t/m 117
4 – 16 november

Het Instinct
Instinct, Overleven, Lichaamswijsheid

Zegel Slang: Slang is het vermogen om te overleven. Ons instinct en ons lichaam bevat een eigen wijsheid los van ons denken; het laat ons in noodsituaties precies het juiste doen. Slang staat ook voor de sensualiteit en het lichamelijk genot van dans, beweging en liefde.

Slang Wavespell: Je ziet misschien al dat de Slang Wavespell vele GAP’s heeft, Galactische Aktiverings Portalen. Dit zijn intensieve dagen waarin veel getransformeerd kan worden. Het vraagt een enorme focus. Slang gaat over oerenergie die via de Aarde door je ruggengraat omhoog stroomt. Jouw lichaam vormt de buis, de ingang naar de kosmos. Hoe zit jij in je lichaam? Stroomt het door? Waar ben je geblokkeerd? Wat veroorzaakt de blokkade?
Deze dagen kunnen vol extremen zijn: slang is zowel giftig en laag-bij-de-grond, alsook het symbool voor geavanceerde geneeskunst.

Over Happynews:

HappyNews is een stichting ter bevordering van positieve nieuwsvorming, een online magazine met een positieve kijk op het dagelijks nieuws en de maatschappelijke ontwikkelingen.

De essentie van HappyNews zit in de context, optimistische benadering, inspirerende berichtgeving en nieuwsselectie. Op overzichtelijke en toegankelijke wijze biedt HappyNews elke werkdag positief nieuws over natuur, samenleving, kunst en cultuur, politiek, entertainment, gezondheid en lifestyle.Bron: happynews.nl

Voeg toe aan: