Zoeken
 


De Nieuwe Wereld Orde nadert met rasse schreden...

Laatste wijziging: woensdag 4 november 2009 om 09:41, 3255 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 4 november 2009

De Nieuwe Wereld Orde nadert heel snel. Het is nog nooit zo snel gegaan. Kijk naar Europa. Vandaag heeft het laatste staatshoofd het verdrag van Lissabon getekend, waardoor het geratificeerd is, zoals het zo mooi heet. Dat betekent dat wij vanaf december 2009 onze soevereiniteit hebben verspeeld. Hebben jullie het gezien?

De Tjechische premier Klaus verklaart openlijk het niet eens te zijn met het verdrag, en het betreurt dat door het tekenen Tjechië zijn soevereiniteit kwijtraakt. Zo. En toch tekent hij! Hoe komt dat? Wat zijn die krachten die ervoor zorgen dat hij toch tekent, ondanks dat hij openlijk verklaart het er niet mee eens te zijn? En kijk naar Frankrijk, wat NEE zei tegen de grondwet, naar ons in Nederland die ook NEE gezegd hebben. Wij in Nederland zijn behandeld als kleine kinderen. Onze eigen regering heeft het verdrag van Lissabon, wat niets anders is dan een anders genoemde grondwet, maar even zonder onze toestemming goedgekeurd.

Daarmee heeft onze regering aangegeven maling te hebben aan het Nederlandse Volk. Precies hetzelfde in Ierland, nadat het referendum een grote NEE opleverde, hebben ze gewoon opnieuw een referendum gehouden, waar wonderlijk genoeg dan opeens overtuigend JA uitkwam. Niet te geloven. Als hiervan de mensen nog niet wakker worden, dan verdienen ze het om te slapen.

Een ander onderwerp is de mexicaanse/varkens griep. Opeens gaan er zomaar wat kinderen dood in Nederland aan de griep. Wat een timing. Precies voor de geplande vaccinatie, die nu echt van start gaat. Vrachtwagens voeren de vaccins aan vanuit een "geheim gehouden" lokatie, en de naalden zijn scherp, dus we kunnen in de rij gaan staan.

Ondanks dat minister Klink nog steeds openlijk zegt dat de griep milder is dan een "normale" wintergriep. Op televisie zie je al beelden van uit Amerika, waar mensen soms 4 uur of langer in de rij staan voor een griepprik. We worden geprogrammeerd om klaar te gaan staan. Voortdurend enquetes op televisie waaruit nu al blijkt dat de meerderheid van de nederlanders graag een griepprik wil. Tsja, zoals ik al zeg, de Nieuwe Wereld Orde nadert snel. Heel snel. Worden we nog op tijd wakker? Tot de volgende column...Bron: goto2012

Voeg toe aan: