Zoeken
 


CBS News ontdekte dat H1N1-noodtoestand is gebaseerd op gefraudeerde statistieken

Laatste wijziging: dinsdag 27 oktober 2009 om 16:48, 4262 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 oktober 2009

Terwijl President Barak Obama vanwege de veronderstelde H1N1-pandemie de nationale noodtoestand afroept in de VS en sommige staten wetten aannemen die gedwongen vaccinatie en opsluiting mogelijk maken, ontdekte een CBS nieuwsploeg dat de meeste officiele H1N1-gevallen in de VS geen H1N1 waren en dat de meeste mensen ermee gediagnosticeerd werden zelfs helemaal geen griep hadden.

Een een maanden durend onderzoek, waar bij de H1N1 testresultaten staat voor staat werden onderzocht vond CBS uit dat de meeste gevallen eigenlijk gewoon negatief waren. Zie hier het videoverslag.

CBS vroeg allereerst het CDC voor de testresultaten maar deze weigerde aanvankelijk deze te overhandigen. CBS achterhaalde toen zelf de statistieken voor elke staat op zich, vragende naar hun statistieken voor door laboratorium bevestigde H1N1 gevallen tot aan het moment dat de telling officieel niet meer werd bijgehouden.

"De resultaten toonden een patroon dat de experts die wij consulteerde verbaasde. Het grootste deel van de gevallen testte negatief voor H1N1 en siezoensgriep, ondanks het feit dat werd getest op patienten die specifiek waren gediagnosticeerd met H1N1, gebaseerd op symptomen en risic-factoren"

Volgens het CBS onderzoek, zijn patienten die alle symptomen hebben van varkensgriep in 83 tot 97 procent van de gevallen niet ziek van varkengrioep (h1N1) maar van bacterieën of andere virussen. Slechts een heel klein deel test positief of varkensgriep.

Originele bron: childhealthsafety.wordpress.com

 Bron: zaplog

Voeg toe aan: