Zoeken
 


Zweedse verpleegsters ziek na vaccinatie

Laatste wijziging: vrijdag 23 oktober 2009 om 11:59, 4635 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 23 oktober 2009

Gisteren zijn 30 mensen aan de autoriteiten in Zweden gerapporteerd met hevige bijwerkingen als gevolg van het vaccin – zo erg dat zij behoefte hadden om het ziekenhuis te contacteren.

Vandaag is het aantal 140. De Zweedse krant Expressen is de enige krant in Zweden die over deze gevallen rapporteert en dit zal gebruikelijk en zeer waarschijnlijk slechts het topje van de ijsberg zijn.

UPDATE: Volgens Dagens Nyheter, is het aantal gemelde bijwerkingen nu een paar uren later 190. Eén persoon overleed na de injectie maar er is “geen directe relatie met het vaccin vastgesteld.” Het grootste medische schandaal in de geschiedenis van Zweden is net begonnen.

Maar toch, slaagde Annika Linde, directeur van het Zweedse Instituut voor de Controle van Besmettelijke Ziekte (KMIO) erin om het gebeuren in iets positief te spinnen, door te verklaren, “Het vaccin heeft meer bijwerkingen dan het normale griepvaccin. Het is een teken dat bewijst dat het een efficiënte bescherming biedt.”

Duizenden Zweden zijn tot dusver ingeënt en meldingen van bijwerkingen stromen binnen bij het Zweedse Instituut voor de Controle van Besmettelijke Ziekte (KMIO). Annika Linde: “Het is duidelijk dat het vaccin tegen de varkensgriep in meer bijwerkingen resulteert dan normale griepvaccins. Dat is omdat het varkensgriep vaccin adjuvants bevat, haaienlever olie, die de immune defensie activeert. Dat resulteert ook in die zin dat de bescherming tegen het virus beter wordt.”
Er zijn verscheidene hevige gevallen van allergische reacties aan de unit voor geneeskrachtige veiligheid gemeld. “Tot dusver zijn de gemelde bijwerkingen niet onverwachts”, zegt Gunilla Sjölin Forsberg. Deze unit heeft nu enkele van de vele andere units gevraagd om de bijwerkingen te melden om een betere grip op de situatie te krijgen.
Deze verklaring is alleen al schokkend aangezien volgens normale praktijk, alle bijwerkingen automatisch zouden moeten worden gemeld – toch?

bron: theflucase.com
vertaald door endtimes.punt.nlBron: hoaxwereld.nl

Voeg toe aan: