Zoeken
 


UFO’s en alien-ontvoeringen op tv in VS

Laatste wijziging: zondag 18 oktober 2009 om 17:37, 7950 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 18 oktober 2009

Onlangs werd op primetime, in een speciale editie van ABC News, een item over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen uitgezonden met als titel “Ontvoeringen door buitenaardsen: een onderzoek naar de menselijke geest.” Deel I van deze ABC documentaire, getiteld ” Abduction by Aliens: Meet the Believers,” is te vinden via deze link. (9 minuten)

Hoewel deze documentaire het waarheidsgehalte van zowel UFO’s en buitenaardse ontvoeringen aan de kaak stelt, is de hoeveelheid van dit soort gevallen gemeld door gewone, respectabale mensen heel overtuigend. Voor de eerste keer heeft een mediagigant zoals ABC dit onderwerp, ontvoeringen door UFO’s, uitgezonden en het dus blijkbaar interessant genoeg gevonden voor een openbare discussie.

De massamedia hebben jarenlang ieder mens of groep die in UFO’s geloofden genegeerd of belachelijk gemaakt. En degenen die beweerden dat ze ontvoerd zijn geweest door buitenaardsen, werden behandeld alsof ze debiel waren. De enkele, serieuze rapporten die wezenlijke vragen over UFO’s opriepen werden vaak ergens onderaan in een vaag katern gepubliceerd.

Een van de vele opvallende voorbeelden is die van voormalig CIA-chef Roscoe Hillenkoetter. Op 28 februari 1960 verklaarde hij publiekelijk: “Achter de schermen zijn hooggeplaatste officieren van de luchtmacht enorm bezorgd over UFO’s. Maar door ‘officiële geheimhoudingen’ en bespottelijkheden, worden burgers misleid en laat men hen geloven dat  die onbekende vliegende objecten onzin zijn”.

Dit verbazingwekkende nieuws van een van de machtigste mannen in de regering werd gepubliceerd in de New York Times. Het artikel werd echter ergens weggemoffeld op pagina 98 van de zondagkrant. Klik HIER om dit artikel uit de New York Times te lezen.

Op 9 mei 2001, verklaarden 22 zeer gerespecteerde getuigen van de regering en het leger, in de prestigieuze National Press Club in Washington DC in een grote zaal afgeladen met vooraanstaande verslaggevers, hun persoonlijke betrokkenheid bij een grote UFO cover-up. ZIE HIER Maar de media kon deze mijlpaal (gesponsord door de Disclosure Project), niet goed overbrengen en het werd zelfs weggehoond. Via deze link kun je de meeslepende verklaringen lezen van deze en andere getuigen van het Disclosure Project.

De laatste jaren verandert de teneur van de media geleidelijk. CNN’s Larry King begon eind 2007 met een serie afleveringen waarin pittige vragen werden gesteld over UFO’s. De gasten van King, die opmerkelijke ervaringen met UFO’s hebben gehad, bestonden uit een voormalig gouverneur en belangrijke militaire officieren die niets te winnen hadden bij deze getuigenissen.

Op 14 mei van dit jaar, publiceerde de New York Times het eerste ondersteunende artikel voor de UFO-beweging. Klik hier voor de link naar dat artikel. Afgelopen maand werd Apollo 14 astronaut Edgar Mitchell (de zesde man die op de maan landde) geciteerd door ABC waarin hij verklaart dat ‘het UFO-fenomeen echt is’. En nu heeft ABC deze verbazingwekkende documentaire over buitenaardse ontvoeringen en UFO’s uitgezonden.

Dankzij de onvermoeibare inspanningen van een groot aantal pioniers in de UFO-beweging, lijkt de vooraanstaande media zich eindelijk betrokken te voelen bij een serieuze discussie over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.

Er zijn heel veel moedige personen die belangrijke bijdragen hebben geleverd om dit zover te krijgen. Dr. John Mack heeft zijn carrière als gerespecteerde Harvard professor en als schrijver en winnaar van de Pulitzerprijs, op het spel gezet toen hij serieuze studies en diverse boeken over buitenaardse ontvoeringen publiceerde. Zijn documentaire over dit onderwerp ‘Touch’ is een klassieker. is een van de wetenschappers die zich volledig toelegde op het UFO-fenomeen.

 Dr. Steven M. Greer gaf zijn lucratieve carrière als medisch directeur van spoedeisende hulp in een groot ziekenhuis op, om zich te focussen op het UFO-fenomeen en om dit publiekelijk naar buiten te brengen. Zijn succesvolle Disclosure Project hebben mij en duizenden andere sceptici omgeturnd naar overtuigden tijdens zijn National Press Club evenement. En vele andere toegewijde personen hebben hun carrière en reputatie geofferd om dit belangrijke onderwerp te rechtvaardigen.

De meerderheid van deze onderzoekers is er van overtuigd dat aliens over het algemeen  goedaardig en vriendelijk zijn. Verklaringen van diverse ooggetuigen van de regering hebben beschreven dat een UFO-voertuig nucleaire kernkoppen ontmantelde in een poging ons bewust te maken van het gevaar van deze wapens ten aanzien van de toekomst van onze planeet. Volgens een belangrijke richtlijn (niet veel anders dan die uit ’Star Trek’), zouden de buitenaardsen wachten om hun bestaan bekend te maken totdat wij staken met onze oorlogzuchtige manier van handelen.

Nu is het jouw beurt om een belangrijke rol te spelen in het naar buiten brengen van dit fenomeen. In stijgende lijn worden mensen bewust van UFO’s en de mogelijkheden die ze met zich meebrengen, en de mogelijkheden voor transformatie. De tijd dat we een nieuw tijdperk inluiden in menselijke relaties met ons omringende melkwegstelsel en het universum komt dichterbij. Wat een spannende tijd om in te leven!

Klik HIER voor een gedetailleerd essay met betrouwbare informatie over de diepere betekenis van UFO’s en hun betrokkenheid bij onze planeet. De tekst in het kader hieronder geeft een aantal suggesties om jezelf te onderwijzen en het nieuws te verspreiden. En als laatste nodigen we je uit om je opmerkingen onder het tekstkader te geven om ons over je ervaringen te vertellen. Heb je ooit een ontmoeting gehad met een UFO of ben je ontvoerd? We zijn blij met jouw verhalen.

Wat jij kunt doen:

- Via bijv. deze link vind je andere overtuigende en geloofwaardige artikelen over UFO’s en buitenaardse ontvoeringen.

- Informeer jouw media en politieke vertegenwoordigers over deze belangrijke informatie en ga discussies erover niet uit de weg.

- Dring er op aan om het onderwerp UFO’s serieus te onderzoeken en te luisteren naar de vele getuigenissen van leden van de regering en het leger die er nu over durven praten.

- Lees beknopte samenvattingen van onthullende rapporten over UFO’s van de media. HIER o.a.

- Lees meer over UFO’s en de gevolgen voor onze toekomst in deze krachtige les van de Free Hidden Knowledge Course.

- Bezoek ons UFO-informatiecentrum via DEZE link.

- Verspreid dit nieuws onder je vrienden en collega’s, 

- bookmark dit artikel op vooraanstaande nieuwspagina’s via het Share This-icoontje op deze pagina, zodat wij wel de rol vervullen die de meerderheid van de media teleurstellend nalaat.

Samen maken we een verschil.

vertaling Ellen du BurckBron: wanttoknow.nl

Voeg toe aan: