Zoeken
 


Waarom is de wereld zo... deel 2

Laatste wijziging: dinsdag 9 december 2008 om 19:21, 1504 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 9 december 2008

Hoe is het mogelijk dat er zoveel mensen zijn die geen eten hebben, geen kleding hebben en geen huis? Dit komt omdat mensen geloven dat er "niet genoeg" is.

Ze geloven niet dat er geld genoeg is, kleding genoeg is enzovoort. Mensen geloven zelfs dat er niet genoeg "spul" is van wat dan ook om iedereen een gelukkig leven te laten hebben. En door dit te geloven denken ze dat ze met elkaar moeten vechten voor het "spul" waarvan ze denken dat er niet genoeg is. Ontzettend veel beslissingen, daden en akties worden hierdoor tot stand gebracht. 

Als je echt denkt dat er niet genoeg is van alles om te overleven zul je vechten om zoveel mogelijk te krijgen en wordt het een competitie. Mensen maken overal een wedstrijd van, kijk om je heen... Van economie, van politiek, van religie, zo kun je zelf ook nog wel een paar bedenken!

Het enige wat je hoeft te doen om dit te veranderen is deze illusie van ontoereikendheid los te laten en op aarde alles eerlijk te verdelen.

Door die stap te nemen zul je merken dat er meer dan genoeg is voor iedereen om meer dan gelukkig te zijn.

Dus... stap uit die illusie.... deel alles met iedereen. Geef meer dan je denkt te kunnen geven en je zult merken dat er meer is waar dat vandaan kwam!!

Eddy

 



Voeg toe aan: