Zoeken
 


Universele Eenheid in 2012

Laatste wijziging: maandag 12 oktober 2009 om 11:31, 3041 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 oktober 2009


Iedereen mag nu de gehele oerwaarheid van het oerweten weten De gehele Schepping is door DE Almacht AL ER IS met Holistische Geestelijke Spirituele Energetische Bewustzijns en Licht-kracht-energieën gecreëerd. De Mens en de Aarde zijn ook met deze Holistisch Universele EENHEID verbonden. Deze Dynamische Schepping is perfect op elkaar afgestemd en beschermd door de Heilige waarheid Geometrie, als alles goed samen werkt is alles ook in balans.

De Mens en de Aarde vergaan niet die stijgen OP in bewustzijn, dit kunnen wij begrijpen met ons eigen SQ geestelijk is spiritueel verstand. De Mensheid is ouder dan de Aarde, de Mensheid kreeg van DE Almacht een realistisch Aards Paradijs cadeau. Toen was het Universele AL ER IS scheppingscirkel ?? rond, er werd toen niets meer gecreëerd ‘onbewust’ stond de Natuurlijke Evolutie stil. Daaruit kwam toen 50.000 jaar geleden de Oerknal uit voort en toen begon de *Re-evolutie. Wij kwamen toen allen in lagere bewustzijns en dachten alleen met ons IQ Aards verstand, niet met ons SQ geestelijk verstand. Wij beleefden onze werkelijkheid anders, omdat wij onbewust waren van de werkelijke realiteit en in illusies, fantasieën, leugens geloofden, dit was omdat wij de werkelijke SQ geestelijk oerwaarheid van het oerweten niet meer kende. Zo werden wij allen onbewust ervan dat een werkelijke oerwaarheid van het oerweten nog bestaat. ** Zielenevolutie is nu collectief bezig zodat in 2012 alle Mensen bewuster zijn.

Re-evolutie was stuurloos want de Natuurlijke Evolutie werkte niet, stond stil. Daarom zijn er ook zoveel Aardse en ook onmenselijke problemen geweest. De Re-evolutie werd toen de negatieve ‘automatische piloot’ van de schaduwzijde, daarom was niemand meer in balans. DE Scheppers van AL ER IS wilden helpen en dit ging toen nog niet, want de Re-evolutie moest eerst begrepen worden. Hiervoor was nodig De oerwaarheid en een zuiver GEWETEN en gezond verstand. Daarom was deze **zielenevolutie nodig en de Heilige oerwaarheid Geometrie moest de complete scheppingscirkel vanaf de OER BRON opnieuw EVOLUEREN. **Zielenevolutie is voor iedereen een geestelijk verrijking dit IS bewust worden.

Als er weer een Holistische EENHEID is, is deze zielenevolutie ook geslaagd. De *Re-evolutie en **zielenevolutie zijn nu eindelijk begrepen. De Cycli van Holistische verbondenheid komt in 2012 in evenwicht. Diegene die in 2012 niet in hun zielenhart bewustzijn geloven, gaan naar de Kosmos/Hemel en wel naar de 4deDimensie van de Plaiaden en dit is dan nodig voor een persoonlijke revalidatie.

Voordat de Schepping van de Aarde klaar was, leefde de Mens op het Sterren stelsel de 10 Licht Dimensies Kosmos/Hemel genoemd Sirius – Orion – Pleiaden. Toen was Mens en Aarde in het 5deZielenbewustzijn, iedereen kon heen en weer ’reizen’ van de Kosmos/Hemel naar de Aarde. De 10 LICHT Dimensies zijn de Pleiaden 1ste t/m 6de Dimensies - Orion 7de + 8ste Dimensies – Sirius 9de + 10de Dimensies met Overzielen Bewustzijns. Onze eigen Geest weet waar onze eigen geestelijke bewustzijns op zijn afgesteld. De Mens gaat nu nog naar de Kosmos Hemel als wij na onze aardse ‘’dood’’ ons Aardslichaam op Aarde achterlaten. Dan gaan wij met ons eigen Lichtlichaam dat in ons aardslichaam zit weer mee verder.

Zielenevolutie is nodig om ons onderbewustzijn te zuiveren en dit VERLICHT onze eigen Geest is er LICHT in ons Zielenhart. Dan hoeft de Mens niet meer te reïncarneren, want onze eigen Geest is onze eigen VERLICHTE Schepper die eeuwig blijvend is. Voed je Geest met spiritualiteit is geestelijk bewust worden. De Mens is al een Lichtwezen en Geestelijk/spiritueel onderlegd, denk ook met je SQ ‘geestelijk’ verstand dan hoeven wij niet meer te reïncarneren. Dit betekend dat wij niet meer ‘’Aards’’ dood hoeven te gaan, dit was alleen nodig om ons emotionele AURA is ‘’blauwdruk’’ zit in ons eigen ‘’onderbewustzijn’’ zit in ons 9deChakra ook te zuiveren.

Daarom vergeef jezelf voor je eigen ‘’onbewuste’’ negativiteiten *denken + onwaarheden* is ons allemaal overkomen. Dan hebben wij ons Emotionele AURA begrepen, dan laat deze negatieve Aura LOS, want deze AURA verblindt onze eigen bewustzijns. Dan wordt ons Lichtlichaam weer ons voertuig op Aarde en zo kunnen wij weer naar de 10 Licht Dimensies Kosmos/Hemel gaan. Daarom Transformeer negatief naar positief + vergeef je zelf voor alles, dan wordt je AURA = onderbewustzijn in je 9de chakra gezuiverd.

Ons geweten moet zuiver zijn, zit in ons zielenhart, de Mens was DE oerwaarheid vergeten en toen kwamen er opgelegde overtuigingen in Religiën + Geloven. Diegene die onwaarheden ’blijven’ geloven, kunnen niet veranderen dan blijven die ’leugens’ in hun eigen onder-bewustzijn. DE Almacht heeft ons het leven gegeven, wij zijn geheel zelfstandig gecreëerd. Wordt een gelover van je eigen GEEST dit verlicht je eigen zielenhart. Begrijp: God, Jezus, Boeddha, Allah enz. kunnen ons niet helpen omdat wij dit zelf moeten DOEN, daarom vraag hulp aan je eigen inner zelf. Daarom Geloof + vertrouw in je eigen 10 lichtzintuigen/gereedschap. In onze Geest/Ziel zitten 10 bewustzijns + 10 Mastercellen + 10 Licht zintuigen + 10delig DNA systeem + 10 Chakras + Kundalini Lichtkrachtenergie + ons geweten. Wij zijn een zelfstandig individu, daarom zijn wij verantwoordelijk voor onszelf, wij hebben alles IN ons, je hebt een vrije WIL. Heb zelfrespect, dan EREN wij ook de GEEST van DE Almacht, waar onze eigen Geest mee verbonden is. Iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf, want wij hebben innerlijk helpers. Je eigen Geest + Ziel + Hoge Zelf zijn je inner levenspartners = ook je tweelingziel.

Onze eigen GEEST is onze inner ‘’Moeder’’ YIN is onze innerlijke schepper met al onze bewustzijns en onze Geest geeft ons levenskracht zit in ons zielenhart. Onze eigen ZIEL is onze inner ‘’Vader’’ YANG is onze complete innerlijke ZELF. Als onze EGO = YIN + YANG in balans is, is ons geweten zuiver, dan VERLICHT onze eigen GEEST zit in ons zielenhart. Een geestelijke Verlichting krijgen wij door in balans te zijn dit activeert onze bewustzijns. Iedereen heeft een EGO = je eigen IK en ook je eigen persoonlijkheid wordt in onze eigen EGO afgesteld. Zoals de Mens gecreëerd is, zo gaan wij weer terug naar onze eigen innerlijke BRON en dit is ons eigen zielenhart. Dan is er een spiritueel innerlijk huwelijk ’androgyn’ en dan is de schepping van ieder Mens zijn mannelijke en vrouwelijke energie eindelijk weer in evenwicht. ZO is de menselijke schepping ook bedoeld ‘’androgynie’’ betekend dat iedereen geestelijk is spiritueel helemaal in balans is.

Problemen in ons hoofd betekent dat onze eigen 10deChakra TE open staat, dan zijn wij geestelijk en lichamelijk niet in evenwicht, zijn wij op anderen gericht en niet op onszelf. Dit ontregelt ook onze gehele zenuwstelsel en hormonen dat ‘’etherisch’’ goed werkt als wij in balans zijn. Zijn wij negatief ingesteld beïnvloed dit ook onze Kundalini energie en geeft de Mens ook die zenuwpijnen. Problemen geven pijnen en zitten in ons Emotionele AURA in ons onderbewustzijn in onze 9de Chakra. Als onze Geest verwaarloosd wordt is dit ook negatief en dit geeft ons pijnen, de Mens herkend zijn eigen ‘innerlijke’ geestelijke ZELF niet. Daarom begrijp ook je eigen 10 Chakras, die moeten ook alle 10 in balans zijn. Het is zeer belangrijk dat wij boven negativiteiten staan, anders staat je eigen 9de + 10dechakra te open. A

ls de Mens in balans is worden wij innerlijk beschermd door de Heilige waarheid Geometrie zit in ons Christus bewustzijn. Daarom LEEF vanuit je eigen zielenhart + ook met de 10 lichtzintuigen, dit is ook de bedoeling, want dit zijn wel onze innerlijke helpers. Dan zien, luister, spreek, geloof, vertrouw, weet, voel, vergeef, herinner en wordt ook bewust van DE oerwaarheid die zit in ons eigen zielenhart, dan is ook ons Zesde Zintuig geactiveerd. Het is niet moeilijk om dit te begrijpen als wij de juiste informatie hebben, want dan komt er meer duidelijkheid en dit is ook de bedoeling.

Met Reiki 1 en vooral Reiki 2 werkt heel sterk op ons geestelijk niveau. Onze 10chakras en Kundalini energie worden door REIKI energetisch gezuiverd. Dan laat die negatieve AURA ook LOS en hebben wij ook geen pijnen meer. Deze **zielenevolutie moet klaar zijn voor 21-12-2012. Dus door Reiki 1 + 2 samen kunnen wij innerlijke vrede creëren. Als iedereen positief denkt kunnen wij massaal met ons allemaal collectieve VREDE creëren. Dan is de Wereld Ziel gezuiverd en wordt onze Aarde ook hersteld. Dan voelen wij ons ook direct veel jonger + vitaler + gelukkiger + gezonder.



Bron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: